Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kacti canim belki yine gelirrr... umudum hosgeldin hayatimm nasilsinn ?

oo umudum da gelimş hoşgelmişşşş

hsbulduk canlarım iyidir ne olsun .. sizler nasılsınız bakim .. yaa ksra bakmayın bazen ani tepkiler verebiliyorum yoksa burada kimseyi kırmak istemem
az geçmisi okuyayım dediydim ondan hemen yazamadım, siz yazdığınızda.

Son düzenleme:
hsbulduk canlarım iyidir ne olsun .. sizler nasılsınız bakim .. yaa ksra bakmayın bazen ani tepkiler verebiliyorum yoksa burada kimseyi kırmak istemem

Canim benimmm yasakhayal da cok uzgundu dun biseyler olmus yoksa sen oyle cabuk cabuk kirilip kusen biri degilsin umudum

Canim benimmm yasakhayal da cok uzgundu dun biseyler olmus yoksa sen oyle cabuk cabuk kirilip kusen biri degilsin umudum

yok dün değildi bgündü.. neyse uzatıcak bir konu değil, yoksa ben yasağımıda hepinizide çok seviyorumm..

sorma hayalot cok fenaydi gecti Allaha sukur... sen napiyosun bat ne zaman 3 gun girmedim herseyi unuttum :26:
benim batım ya 15 kasım yada 27 kasım olacak ama busefer halay çekicez kistler için
bıtanem soracaktım unutmusum ya allahım sag salım kucagına almayı nasıp etsın inş bide tam içimden rabbım askerliğinide göstermeyi nasıp etsın dıyecektımerkekmı olcak ne
Hayalotum hosgeldin

hoşbulduk bıtanem
geçmişten anca çıkabildim nasılsın canım öğlende konuşamadık

hadi insallah bi halay cekeriz uzun zamandir cekemedik

Bizde seni seviyoruz sen bizim umudumuzsunuz Nasilsin canim nasil oldun ?

valla bunca seneden sonra benm olursa sizin hayli hayli olur ..
ben kendime umut olmaya çalısırken, sizin de umudunuz olabilirim insallah
hani kelin ilacı misali mi desem ne desem bilemedim simdi

nasıl olimm.. her geçen saat yeni birseyler öğreniyorum...
smdi sırada ilk olarak yarın temizlik var sirke temizliği
cuma öğldn sonrada dk da randevum var

umudumuzsun tabi neden olmayasin ki Hadi hayirlisi bitanem git dr a bizlerede haber ver.. Iyi fikir sirkeli suyla temizlik onuda yap kendinide fazla yorma bide bu aylar tam grip ayi dikkat edelim kendimize

yeeehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bogaz sozunu unutmadimmm

anam loorim kız ben onu unutmuşum hangi sayfadaydı canım benim
atla süpürgeme kız hepsinden 100 alamamışım hedefim oydu ama hadi gidiyoz sonunda geçtik yinede

canım bu sirke temizliği nedir, ben hiç duymadım böle bişeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…