- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.781
bende iyiyim bitanem çok şükürolacak canım benim rabbimin izniyle senin neden olmasın
saol canım benim şaka yaptım bigün bulusma sansımız olursa söz veriyorum boğazda oluruz
amanda aman kimler gelmiş kimlerbu çiçekleri lütfen kabul edin
hoşgeldin canım
umudum suan benimkide ondan korkuyo sanırım
ama olsun kaderde varsa elbet yaşarsın bıgun ama bazende herınsan kendı kaderını kendı cızer derler oyuzden savasmayıda bırakma
bende mesela dısardan unıverste okumak cok ıstıyorum ama benımkı kıskanclık yuzunden ızın vermıyo cok ıstıyorum gırsem yaparım ınanıyorumda ama nasıl ıkna ederım bılmıyorum
hayırlısı olsun canım benim dene bakalım sırke bereket derler evın ıcınden refah bolluk bereket huzr eksık olmazmıs bıde sabah ezanıyla sılıceksınız deler bazı buyuler camları kapıları acıp ezan sesıyle melekler evın ıcıne gırermısbak loorim az da olsa anlatmıs..
bende rüya görüpte korkularımı atabilmek için bgün bunu öğrendim, gerek telefonda, gerekse burada bska topikte ..
iste sirkeli su yapıp evin her yerini siliyomuşsun.. bide dus alırken, suyun içine sirke koyup vcuduna dökücekmisim.. öle dediler ..
bunun gibi birsey iste...
öğlende hemen esimi aradım dedim gelirke 2-3 sise sirke al getir.. nolcak napacan dedi.. dedim sen al gel gelince anlatırım
sizde ne güsel ilgileniyorsunuz, hakkınızı yemeyinsağolun canlar
smdi sonradan gelipte geçmişi okuyacak olanları düsünemiyorum loorim
hoşbulduk hayalotcummmmm....aldım çiceklerini koydum baş köşemee
hayırlısı olsun canım benim dene bakalım sırke bereket derler evın ıcınden refah bolluk bereket huzr eksık olmazmıs bıde sabah ezanıyla sılıceksınız deler bazı buyuler camları kapıları acıp ezan sesıyle melekler evın ıcıne gırermıs
umudum suan benimkide ondan korkuyo sanırım
ama olsun kaderde varsa elbet yaşarsın bıgun ama bazende herınsan kendı kaderını kendı cızer derler oyuzden savasmayıda bırakma
bende mesela dısardan unıverste okumak cok ıstıyorum ama benımkı kıskanclık yuzunden ızın vermıyo cok ıstıyorum gırsem yaparım ınanıyorumda ama nasıl ıkna ederım bılmıyorum
Amannn ne kotu bisey o ya oku oku oku ben 3 gun girmedim gecmisi okumak yedi benim omrumu bide okuyorum yeni seyler yaziliyo cildiriyorum bende baska sekmeden aciyorum her yere laf yetistiriyim diye
aaa sabah ezanıyla mı :26::26:
faRK etmez canim sabahin korunde kalip tamizlikmi yapican :26:
aslında ınanırsak alahın ıznıyle hersey olur bunu unutuyolar bızımkıler kendılerı erkek ya bence ustun olmamızı cekmıyolarheh bide o var benim de , yapamam diye sanıyor anladığım kadarıyla
aaa sabah ezanıyla mı :26::26:
yelizzcim sen de durumlar nasıl, seninle hiç tanısamadım
canım bence çok güsel bi fikir, ne yap ne et kabul ettir, ama zevkli bii bölüm okuuu
aslında ınanırsak alahın ıznıyle hersey olur bunu unutuyolar bızımkıler kendılerı erkek ya bence ustun olmamızı cekmıyolar
yok canım bu baska bısey normalde ılla sabah ezanı değil normaldede evın temızlıgını yaparken sırkelı su gereklıymıs aslında bereket huzur için
benım ananem yapar sabah ezanıyla evlerın camlarını kapıyı acar ezan okuduktan sonra kapatır oanda meleklerı davet edermısın eve
ama ben hıc yapamadım
rabbım bıgun namaz kılmayı nasıp ederse yapcam ınsallah
canım ne yapayım bende aylardır deniyom olmadı, bu ayda hastalanınca yedim kafayı böyle işte
daha dün temizlik yapmıstım ama :26:
artık yardıma gelirsiniz demi loorim :26: biriniz camları biriniz kapıları biriniz yerleri
ne gibi mesela :44::44:bu taraftan hiç düşünmemiştim ben
faRK etmez canim sabahin korunde kalip tamizlikmi yapican :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?