Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk hayalotcummmmm....aldım çiceklerini koydum baş köşemee

heh bide o var benim de , yapamam diye sanıyor anladığım kadarıyla

hayırlısı olsun canım benim dene bakalım sırke bereket derler evın ıcınden refah bolluk bereket huzr eksık olmazmıs bıde sabah ezanıyla sılıceksınız deler bazı buyuler camları kapıları acıp ezan sesıyle melekler evın ıcıne gırermıs
sizde ne güsel ilgileniyorsunuz, hakkınızı yemeyinsağolun canlar

alaalaa ama benım çiçekleri görmedınmı bıtanem yenı toplandı senın için:44::44::44::44:

smdi sonradan gelipte geçmişi okuyacak olanları düsünemiyorum loorim

Amannn ne kotu bisey o ya oku oku oku ben 3 gun girmedim gecmisi okumak yedi benim omrumu bide okuyorum yeni seyler yaziliyo cildiriyorum bende baska sekmeden aciyorum her yere laf yetistiriyim diye

aaa sabah ezanıyla mı :26::26:

canım bence çok güsel bi fikir, ne yap ne et kabul ettir, ama zevkli bii bölüm okuuu

Amannn ne kotu bisey o ya oku oku oku ben 3 gun girmedim gecmisi okumak yedi benim omrumu bide okuyorum yeni seyler yaziliyo cildiriyorum bende baska sekmeden aciyorum her yere laf yetistiriyim diye

aynenn.. bende yeni sekmeyle hallediyore

Son düzenleme:
faRK etmez canim sabahin korunde kalip tamizlikmi yapican :26:

daha dün temizlik yapmıstım ama :26:
artık yardıma gelirsiniz demi loorim :26: biriniz camları biriniz kapıları biriniz yerleri

Son düzenleme:
heh bide o var benim de , yapamam diye sanıyor anladığım kadarıyla
aslında ınanırsak alahın ıznıyle hersey olur bunu unutuyolar bızımkıler kendılerı erkek ya bence ustun olmamızı cekmıyolar
aaa sabah ezanıyla mı :26::26:

yok canım bu baska bısey normalde ılla sabah ezanı değil normaldede evın temızlıgını yaparken sırkelı su gereklıymıs aslında bereket huzur için
benım ananem yapar sabah ezanıyla evlerın camlarını kapıyı acar ezan okuduktan sonra kapatır oanda meleklerı davet edermısın eve
ama ben hıc yapamadım
rabbım bıgun namaz kılmayı nasıp ederse yapcam ınsallah

evt bizim üstün olup onlara karsı çıkmamızdan korkuyarlar sanırım.. tv de görüyoruz.. bosanmaların çoğu çalısan kadınlardanr oluyomus.. cünkü niye ? kimseye bağlı kalmadıklarını biliyor eşler .. beyler de bunu biliyorlar..
belkide o yüzden ne araba vermek istemeyişlerinden nede üniveste okuyup çok bilmislik yapıcağımısdan korkuyorlar sanırım ..

daha dün temizlik yapmıstım ama :26:
artık yardıma gelirsiniz demi loorim :26: biriniz camları biriniz kapıları biriniz yerleri

Gelmezmiyiz kiz aaa hemen yasakhayalle buradan atlariz supurgelere Hayalotta arabayla gelir

Son düzenleyen: Moderatör:
faRK etmez canim sabahin korunde kalip tamizlikmi yapican :26:

ya belkı bız yapamayız ama eskı ınsanlar yapıyomus ıste benım ananemde ben kucukken yapıyodu oyle hatırlıyorum ama yaslandıkca artık namaza kalkınca camları kapıları acar
bu sılme ıslemıyle cam kapı açmak ayrı bi iş birlikte olması şart değil yani
ama bunun ikisini birden yapanlar var tanıdığım ama ben hiç yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…