Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anam loorim kız ben onu unutmuşum hangi sayfadaydı canım benim
atla süpürgeme kız hepsinden 100 alamamışım hedefim oydu ama hadi gidiyoz sonunda geçtik yinede

Hangi sayfa oldugunu nereden buliyim kizzzz Yok anacim beni supurge kurtarmazzz

Tebrikler bitanemmm Allah kaza bela vermesin insallah

umudumuzsun tabi neden olmayasin ki Hadi hayirlisi bitanem git dr a bizlerede haber ver.. Iyi fikir sirkeli suyla temizlik onuda yap kendinide fazla yorma bide bu aylar tam grip ayi dikkat edelim kendimize

tsk ederm cnm benmm veririm tabiki.. evt sırayla yapıcam bakalım, hangisinde ayar tutucak

canım bu sirke temizliği nedir, ben hiç duymadım böle bişeee

ooo canm benim uzun hikaye... nasıl anlatsam ki bilemedim simdi .. bilen birisi anlatabilir miiii :)
valla bnde duymadığım seylyeri bu forumda duydum.. üye olmasaydım bunlardan halen daha haberim olmayacaktı.

ooooohhh, hayırlı olsun canımmmm, ben de bi trafiğe çıkabilsem, çıkamıyom canım ya korkuyorum
teşekkür ederim canımbendede korku vardı aslında ama hocayla yendım ben korkumu.hatta derslerde hoca dedıkı kendıne guvenın çok kuvvetlı.ama gel gelelım eşimle çıkınca olmuyo aynı derecede.oyuzden kocanla cıkma sakın bitek direksiyonum kaldı ondada sorun cıkmassa aldım ben bu ehliyeti
ayy çok sevindimmmm... tebrik ederim canım benimmm
keske ben de esimi ikna etsem de alabilsem

benimkide sorunluydu aslında yavaş yavaş iddaya gırdım benımkıyle o kazanamssın dedı bende kazanırım yaklasık 4 yıl surdu sonunda bıgun agladım bana oyle deyınce bende ver dedım parayı bak nasıl kazanıcam aslında aglarım hep kandırmacaydıumudum sende oyle yap

ooo canm benim uzun hikaye... nasıl anlatsam ki bilemedim simdi .. bilen birisi anlatabilir miiii :)
valla bnde duymadığım seylyeri bu forumda duydum.. üye olmasaydım bunlardan halen daha haberim olmayacaktı.

canim temizlik yapacagin kovaya azcik sirke dokuceksin sonra onunla yerlerimi siliceksin tozmu alicaksin ne yapacaksan yap iste uc harflileri fln yok ediyo kotulukleri fln ben oyle biliyorum en azindan

yaa cnm benm hep aynı seyy ya.. ya deyince susuyo bisey demiyo, yada nebilim arabayı ona vermiceğimden korkuyo sanırım

en son geçen ay bu konuda epey atısdık.. ama bida diyemem sanırım o anı hatırlamak istemiyorum

canim temizlik yapacagin kovaya azcik sirke dokuceksin sonra onunla yerlerimi siliceksin tozmu alicaksin ne yapacaksan yap iste uc harflileri fln yok ediyo kotulukleri fln ben oyle biliyorum en azindan

hımmmm, sağaol cnım ya bu negatif seylere yağmurda çok ii geliyormuş, yağmurda ıslanınca nazar filan kalmıyor muş

teşekkür ederim canım sağol

iyiyim cnm sen nasılsın
bende iyiyim bitanem çok şükürolacak canım benim rabbimin izniyle senin neden olmasın
Hangi sayfa oldugunu nereden buliyim kizzzz Yok anacim beni supurge kurtarmazzz

Tebrikler bitanemmm Allah kaza bela vermesin insallah
saol canım benim şaka yaptım bigün bulusma sansımız olursa söz veriyorum boğazda oluruz
kızlaaarrrr, bana da ilgi gösterinnnnn, bende geldimmmm

amanda aman kimler gelmiş kimlerbu çiçekleri lütfen kabul edin
hoşgeldin canım

içmek mi gerek sürmekk mi onu söylesen yeterrr

bak loorim az da olsa anlatmıs..
bende rüya görüpte korkularımı atabilmek için bgün bunu öğrendim, gerek telefonda, gerekse burada bska topikte ..
iste sirkeli su yapıp evin her yerini siliyomuşsun.. bide dus alırken, suyun içine sirke koyup vcuduna dökücekmisim.. öle dediler ..
bunun gibi birsey iste...
öğlende hemen esimi aradım dedim gelirke 2-3 sise sirke al getir.. nolcak napacan dedi.. dedim sen al gel gelince anlatırım

umudum suan benimkide ondan korkuyo sanırım
ama olsun kaderde varsa elbet yaşarsın bıgun ama bazende herınsan kendı kaderını kendı cızer derler oyuzden savasmayıda bırakma
bende mesela dısardan unıverste okumak cok ıstıyorum ama benımkı kıskanclık yuzunden ızın vermıyo cok ıstıyorum gırsem yaparım ınanıyorumda ama nasıl ıkna ederım bılmıyorum

smdi sonradan gelipte geçmişi okuyacak olanları düsünemiyorum loorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…