- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.761
anam loorim kız ben onu unutmuşum hangi sayfadaydı canım benim
atla süpürgeme kız hepsinden 100 alamamışım hedefim oydu ama hadi gidiyoz sonunda geçtik yinede
umudumuzsun tabi neden olmayasin kiHadi hayirlisi bitanem git dr a bizlerede haber ver.. Iyi fikir sirkeli suyla temizlik onuda yap kendinide fazla yorma bide bu aylar tam grip ayi dikkat edelim kendimize
tsk ederm cnm benmmveririm tabiki.. evt sırayla yapıcam bakalım, hangisinde ayar tutucak
canım bu sirke temizliği nedir, ben hiç duymadım böle bişeee
teşekkür ederim canımooooohhh, hayırlı olsun canımmmm, ben de bi trafiğe çıkabilsem, çıkamıyom canım ya korkuyorum
ayy çok sevindimmmm... tebrik ederim canım benimmm
keske ben de esimi ikna etsem de alabilsem
ooo canm benim uzun hikaye... nasıl anlatsam ki bilemedim simdi .. bilen birisi anlatabilir miiii :)
valla bnde duymadığım seylyeri bu forumda duydum.. üye olmasaydım bunlardan halen daha haberim olmayacaktı.
kızlaaarrrr, bana da ilgi gösterinnnnn, bende geldimmmm
tutar elbet canimm
içmek mi gerek sürmekk mi onu söylesen yeterrr
benimkide sorunluydu aslında yavaş yavaş iddaya gırdım benımkıyle o kazanamssın dedı bende kazanırım yaklasık 4 yıl surdu sonunda bıgun agladım bana oyle deyınce bende ver dedım parayı bak nasıl kazanıcam aslında aglarım hep kandırmacaydıumudum sende oyle yap
canim temizlik yapacagin kovaya azcik sirke dokuceksin sonra onunla yerlerimi siliceksin tozmu alicaksin ne yapacaksan yap iste uc harflileri fln yok ediyo kotulukleri fln ben oyle biliyorum en azindan
valla cnm benim çatlamagününde sancım oluyo..ama herkesin olmayabilirmiş..yumurtlama günüyle çatlama günü aynı şeymi bak onu bilmiyorum..ama yumurta gelişip yaklaşık 20-22 mm olunca çatlıyormuş doktorum söyledi..
bende iyiyim bitanem çok şüküriyiyim cnm sen nasılsın
saol canım benim şaka yaptım bigün bulusma sansımız olursa söz veriyorum boğazda oluruzHangi sayfa oldugunu nereden buliyim kizzzzYok anacim beni supurge kurtarmazzz
Tebrikler bitanemmm Allah kaza bela vermesin insallah
hımmmm, sağaol cnım ya bu negatif seylere yağmurda çok ii geliyormuş, yağmurda ıslanınca nazar filan kalmıyor muş
içmek mi gerek sürmekk mi onu söylesen yeterrr
yasakhayalim olaydı o güzel ilgileniyo, gerçibizde elimizden geleni yaparısz aratmayız onu da demi kızlar
yaa cnm benm hep aynı seyy ya.. ya deyince susuyo bisey demiyo, yada nebilim arabayı ona vermiceğimden korkuyo sanırım
en son geçen ay bu konuda epey atısdık.. ama bida diyemem sanırım o anı hatırlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?