Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben çıkıyommmm, hepinize iyi geceler, yarın 7 de kalkacam offff....yasak hayalimi de özledim, yarın gelir insallah, scorpions da gelssin hayalim de gelsin, herkes gelsin yarın:13::13::13::13::13::13::13::13:

iyi geceler canim gorusuruz yarin

çıkanlara güle güleyin, Allah rahatlık versin insallah, seviliyosunuz unutmayın
bnde çıkayım artık, esim içerde azıcık onla ilgileniim
hadi yarın görüsmek üzere canlarım

Gorusuruz canimmm opuyorum seni kendinee iyi bakk

Kzlar huzursuz etmek istemezdm sizi ama danismak istedim hocaya gidiyim mi diye(((((((((((

olur mu öyle yaa.. ben bi rüya anlattım topik yıkıldı benim yüzüme bi iki fırça yiyen oldu, ama dilerim ki bana kızmamıslardır

he canim kusura bakma anlayamadim benim okudugum kadariyla yumoslari buyutuyomus

yok cnm ne kusuru.. ama yumos ne bilmiyorum da , hep geçiyor lafı ama hiç birine soramamıstımm

Dikkat et kendinde canm tek yatip cift kalkman dilegiyle i geceler:)))yani göbişin bebekli uyan demek istedim:)

Kzlar huzursuz etmek istemezdm sizi ama danismak istedim hocaya gidiyim mi diye(((((((((((

Bitanem bu işi para karşılığında yapmayan karşılıksız bi şekilde gerçekten gönülden dua eden bi hocaysa neden gitmeyesin kii, duanın zararı olur mu hiç.. Hem insan ruhen de rahatlamış olur bence

yumurta canim

hmmm.. e benim bunu da yapmam lazım.. hersey yumurtalarım için
hemen tarif alayım, ama çıkmam lazım simdi yarın konusuruz yine.. iyi geceler canımm

bu adetin 2.gunu yapiliyo canim yarin veririm tarifini yada msj yazarim sana

kızlar ben çıkıyommmm, hepinize iyi geceler, yarın 7 de kalkacam offff....yasak hayalimi de özledim, yarın gelir insallah, scorpions da gelssin hayalim de gelsin, herkes gelsin yarın:13::13::13::13::13::13::13::13:

İyi gecelerrrrr öpüyorummmmmmmm

Medd sen napiosn cnm nasil gidiyo calismalar

iyi bitanem, çalışmalarda sorun yok daaaaa Bebiş gelmeyince yıkılıo insan, gariptir ama hiiiç bişey hissetmiyorum... Halbuki her ay moda girip psikolojik olarak hamile sanıyodum kendimi.. Psikolojimden etkilenen bedenim de hamileleik belirtileri verip kandırıyodu benii.. Hayırlısı.. Cumartesi adetimin 21. günü, doktorum randevu verdi progesterona bakcakmış.. Bakalım ne olcak
Sen nasılsın canımın içiiii, önce yazdım ama görmedin sanırım.. Canın niye sıkkın balımmmmmmmmmmm

Sümeyyem de gitmiş sanırım.. Ben de çıksam iyi olurr.. Öpüyorum hepinizi, iyi geceleeerrr

kimsecikler kalmamis

bu topigin bekcisi oldugum bir kez daha ispatlandi

kizlar rahat uyuyun topiginiz buna emanet...

yabancilari sokmam

bari kimsecikler yokken söyle baska topikleri rahat rahat dolasim

yaw gecmisi okumam en son biraktigimda önemli bisey yoktu...

ordan burdan havadan sudan konusmusunuzdur iste

ben iyisimi söyle bi dolanayim kapiyida kilitliyimde topige kimseler giremesin

KAPALIYIZ

CLOSED

GESCHLOSSEN

Son düzenleme:
arkadaşlar doktor adetin üçüncü günü rahme bişi atıp bakıo..acıtıyomu o.yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…