- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.941
kızlar ben çıkıyommmm, hepinize iyi geceler, yarın 7 de kalkacam offff....yasak hayalimi de özledim, yarın gelir insallah, scorpions da gelssin hayalim de gelsin, herkes gelsin yarın:13::13::13::13::13::13::13::13:
çıkanlara güle güleyin, Allah rahatlık versin insallah, seviliyosunuz unutmayın
bnde çıkayım artık, esim içerde azıcık onla ilgileniim
hadi yarın görüsmek üzere canlarım
Kzlar huzursuz etmek istemezdm sizi ama danismak istedim hocaya gidiyim mi diye(((((((((((
he canim kusura bakma anlayamadim benim okudugum kadariyla yumoslari buyutuyomus
kızlar ben çıkıyorum artık herkese iyi geceler hepiniz dualarımdasınız
meddcezirim sümeyyem fazla konuşamadık hayalım kaçakhayalım scorpionsum sızıde goremedım
hepinizi seviyorum bol sohb etler sıze tatlı rüyalar
Kzlar huzursuz etmek istemezdm sizi ama danismak istedim hocaya gidiyim mi diye(((((((((((
olur mu öyle yaa.. ben bi rüya anlattım topik yıkıldı benim yüzüme bi iki fırça yiyen oldu, ama dilerim ki bana kızmamıslardır
yok cnm ne kusuru.. ama yumos ne bilmiyorum da , hep geçiyor lafı ama hiç birine soramamıstımm
yumurta canim
hmmm.. e benim bunu da yapmam lazım.. hersey yumurtalarım için
hemen tarif alayım, ama çıkmam lazım simdi yarın konusuruz yine.. iyi geceler canımm
kızlar ben çıkıyommmm, hepinize iyi geceler, yarın 7 de kalkacam offff....yasak hayalimi de özledim, yarın gelir insallah, scorpions da gelssin hayalim de gelsin, herkes gelsin yarın:13::13::13::13::13::13::13::13:
kızlar ben çıkıyorum artık herkese iyi geceler hepiniz dualarımdasınız
meddcezirim sümeyyem fazla konuşamadık hayalım kaçakhayalım scorpionsum sızıde goremedım
hepinizi seviyorum bol sohb etler sıze tatlı rüyalar
Medd sen napiosn cnm nasil gidiyo calismalar
Canlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler iyi uykular yarin gorusmek uzere
incin top oynuyo
arkadaşlar doktor adetin üçüncü günü rahme bişi atıp bakıo..acıtıyomu o.yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar doktor adetin üçüncü günü rahme bişi atıp bakıo..acıtıyomu o.yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?