- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.901
ya bu büyü işini yapanların yatacak yeri yok yaaa, ne anlıyorlar, başkalarının mutsuzluğunu niye istiyolar anlamıyom yaa
ya bu büyü işini yapanların yatacak yeri yok yaaa, ne anlıyorlar, başkalarının mutsuzluğunu niye istiyolar anlamıyom yaa
Eşimin ailesi cevrede pek sevilen aile degil herkezden yani cevre akrabalardan(Allaha sukur) iyi yasiyoruz diye sevmiyolar cekemiyolar bize hic biseyi tattirmak istemiyolar anlicaniz bebegim olsn da istemiyolar bi hoca varmis persembe gidicem bakalim be dicek. sebepsiz yere bebegim öldü kaynatam emlakci milyarlik isler yapardi simdi nasibi kesildi is falan yapamiyo bakalim ailecek persembe hocaya gidiyoruz
Eşimin ailesi cevrede pek sevilen aile degil herkezden yani cevre akrabalardan(Allaha sukur) iyi yasiyoruz diye sevmiyolar cekemiyolar bize hic biseyi tattirmak istemiyolar anlicaniz bebegim olsn da istemiyolar bi hoca varmis persembe gidicem bakalim be dicek. sebepsiz yere bebegim öldü kaynatam emlakci milyarlik isler yapardi simdi nasibi kesildi is falan yapamiyo bakalim ailecek persembe hocaya gidiyoruz
hsgeldin medcezerimmmmmnasılsın bakalım sekerparem
dedim bu gitdi gelmez uçtu konmaz, bi göründü bi kayboldu
ne olsun soğansuyu iyi kafa yapıyomus hayalotdan öğrendim.. artık uğrascağnız benle yapcak bisi yok
bende anlamiyorum canim herseyin alt ust olmasini istiyolar mutlu olmamizi istemiyolar pis insanlar hepsi baslarina gelsin de gorsunler gunlerini
evet canım bunu yapan benım çok yakınımdı allaha havale edıyorum bedduam yok uzerınde rabbım gosterıyor ama ben suya atmıstım hocaya sormustuk hoca pıs suya atın demıstı denıze atmıstık bızde sonra duzeldı hersey gercekten
kendileri hiç mutluluk nedir bilmemişler, daha doğrusu bence mutlu olmak için herşeyleri olmuşda bi türlü kıymetini bilememişler, o yüzden kıskançlıklarından yapıyolar , insallah kendilerine tutar yaptıkları
Ya merak işte, inatla geçmişi okudum bitanem... Şu sirke olayını ben de yapayım, öğrendiğim iyi olduu
Hayalotum ehliyetin hayırlı olsun bebeğimmmm, umarım sen benim gibi yapmazsın.. Ben ehliyeti aldım cüzdana attım, eskiden acayiptip yaa okul servisini bile kullanıyodum evlendikten sonra direksiyonda atıştık kocişimle ondna beri kullanmıyorum.. Canım kocacım da her seferinde bıkmadan hadi hayatım sen kullan diyo ama nafile.. İnadım inat
Sümeyyemmm neden canınsıkkın bakalım
gidin canin gidin Allah korusun cok kotu bisey bu beni psikolojik hasta etti bu illet
aaaa çok geçmis olsun cnm benm bilmiyordum.. senin bebeğin im vardı da öldüü.. ne zaman oldu bu :26:
banada hica bi dua verdi onu hep yastigimin icine tutuyorum cunku cok kotu ruyalar fln goruyodum Allaha sukur artik gormuyorum bendeki dua cinleri yakma duasi
Saol cnm karnimda öldü 1tane 3aylik bir bucuk ay oncede tutunma olduktan sonra gelismedi öldü cok kücuktu 4haftalikti
benimde korkularaım var yaşadığım bazı olaylar yuzunden bılırsınız tek basımada yatamam hiç
bende nas suresını okuyorum gecelerı bıde okudugum bellı dualarım vardır hergece yatakta eşim bazen der hayatım bu kaçıncı hatımın dıye
ama ben huzur buluyorum okumadan yatamam asla
ama bu dediğin duayı hiç duymadım canım bide üç harfliler dersen bıtanem ben çabuk etkileniyorumda
kızlar ya az önce haberleri seyrederken moralim çok bozuldu 80 yaşında bi dede, eşinin öldüğünü gördü, ağaç altında mı ne kalmış, görseniz ne kadar çok üzüldü, yıkıldı adam, 60 yıllık evliler, allah hepimizin eşlerini korusun, birlikte ölüm versin yaa, çok zor birşey yalnız kalmak. ben eşime diyorum ki sen gidersen ben ne yaparım,düşünsenize yalnız bile kalamıyorum evde, rezil olurum arkasından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?