Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya bu büyü işini yapanların yatacak yeri yok yaaa, ne anlıyorlar, başkalarının mutsuzluğunu niye istiyolar anlamıyom yaa

bende anlamiyorum canim herseyin alt ust olmasini istiyolar mutlu olmamizi istemiyolar pis insanlar hepsi baslarina gelsin de gorsunler gunlerini

Eşimin ailesi cevrede pek sevilen aile degil herkezden yani cevre akrabalardan(Allaha sukur) iyi yasiyoruz diye sevmiyolar cekemiyolar bize hic biseyi tattirmak istemiyolar anlicaniz bebegim olsn da istemiyolar bi hoca varmis persembe gidicem bakalim be dicek. sebepsiz yere bebegim öldü kaynatam emlakci milyarlik isler yapardi simdi nasibi kesildi is falan yapamiyo bakalim ailecek persembe hocaya gidiyoruz

ya bu büyü işini yapanların yatacak yeri yok yaaa, ne anlıyorlar, başkalarının mutsuzluğunu niye istiyolar anlamıyom yaa

valla benim olanı anlattığım gibi.. kendi gelinleri olamadığım birde oğlu isyanlara girdi sanırım anasının dedikleri tutdu mu ne

evet canım bunu yapan benım çok yakınımdı allaha havale edıyorum bedduam yok uzerınde rabbım gosterıyor ama ben suya atmıstım hocaya sormustuk hoca pıs suya atın demıstı denıze atmıstık bızde sonra duzeldı hersey gercekten

aaaa çok geçmis olsun cnm benm bilmiyordum.. senin bebeğin im vardı da öldüü.. ne zaman oldu bu :26:

gidin canin gidin Allah korusun cok kotu bisey bu beni psikolojik hasta etti bu illet

hsgeldin medcezerimmmmm nasılsın bakalım sekerparem

dedim bu gitdi gelmez uçtu konmaz, bi göründü bi kayboldu
ne olsun soğansuyu iyi kafa yapıyomus hayalotdan öğrendim.. artık uğrascağnız benle yapcak bisi yok

Ya merak işte, inatla geçmişi okudum bitanem... Şu sirke olayını ben de yapayım, öğrendiğim iyi olduu

Hayalotum ehliyetin hayırlı olsun bebeğimmmm, umarım sen benim gibi yapmazsın.. Ben ehliyeti aldım cüzdana attım, eskiden acayiptip yaa okul servisini bile kullanıyodum evlendikten sonra direksiyonda atıştık kocişimle ondna beri kullanmıyorum.. Canım kocacım da her seferinde bıkmadan hadi hayatım sen kullan diyo ama nafile.. İnadım inat
Sümeyyemmm neden canınsıkkın bakalım

bende anlamiyorum canim herseyin alt ust olmasini istiyolar mutlu olmamizi istemiyolar pis insanlar hepsi baslarina gelsin de gorsunler gunlerini

kendileri hiç mutluluk nedir bilmemişler, daha doğrusu bence mutlu olmak için herşeyleri olmuşda bi türlü kıymetini bilememişler, o yüzden kıskançlıklarından yapıyolar , insallah kendilerine tutar yaptıkları

banada hica bi dua verdi onu hep yastigimin icine tutuyorum cunku cok kotu ruyalar fln goruyodum Allaha sukur artik gormuyorum bendeki dua cinleri yakma duasi

onlari tutsun insallah onlar bide hala geziyolar insanim diye ya yaziklar olsun

teşekkür ederim bitanem
ben alınca bizde kesin oyle olucaz ama ben altından arabayı alıcam

banada hica bi dua verdi onu hep yastigimin icine tutuyorum cunku cok kotu ruyalar fln goruyodum Allaha sukur artik gormuyorum bendeki dua cinleri yakma duasi

benimde korkularaım var yaşadığım bazı olaylar yuzunden bılırsınız tek basımada yatamam hiç
bende nas suresını okuyorum gecelerı bıde okudugum bellı dualarım vardır hergece yatakta eşim bazen der hayatım bu kaçıncı hatımın dıye
ama ben huzur buluyorum okumadan yatamam asla
ama bu dediğin duayı hiç duymadım canım bide üç harfliler dersen bıtanem ben çabuk etkileniyorumda

Saol cnm karnimda öldü 1tane 3aylik bir bucuk ay oncede tutunma olduktan sonra gelismedi öldü cok kücuktu 4haftalikti

bence sümyyem sende bi sirkeli su yap bence evin içine ve kendine de dus alırken sirkeli su dök üzerine.. belli mi olur birseyyleri defeder.. benim simdi ki yapacağım bu belil oldu.. yarın temizlik var sirkeli su temizilği
önceden soğansuyu tavsiye ediyordum .. simdi ise sirkeli su.. Allahım sen büyüksün

Son düzenleme:
kızlar ya az önce haberleri seyrederken moralim çok bozuldu 80 yaşında bi dede, eşinin öldüğünü gördü, ağaç altında mı ne kalmış, görseniz ne kadar çok üzüldü, yıkıldı adam, 60 yıllık evliler, allah hepimizin eşlerini korusun, birlikte ölüm versin yaa, çok zor birşey yalnız kalmak. ben eşime diyorum ki sen gidersen ben ne yaparım,düşünsenize yalnız bile kalamıyorum evde, rezil olurum arkasından.

sorma bende aynen senin gibiyimm asla tek basima yatamam karanliktan korkarim boyle seylerden cok korkarim evde bile tek kalamiyodum ama artik kaliyorum onlardan da korkmuyorum dua bende hep ediyorum mutlaka yatmadan once

rabbi bızı sevdıklerımızden ayırmasın ya allahım hergece dualarım arasında
ölümü birgun yasıcaz hepimiz ama sevdıklerımızle beraberolsun
rabbım kımseyı sevdıklerının acısıyla sınamasın düşmanımı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…