Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ahh kizlar alemsiniz hizlandirilmis muhabbet :)))))
Benim bat 10 u heyecan yaptim test yapsammi dedim
Bi belirtim yok normal adet zamani iste
Cok umidim de yok ama testte heyecanli oluyor :)
Aybish masallah bebisine zaman dogduktan sonra daha cabuk gececek anlamayacaksin. Simdinin tadini cikar

sağol canım benim bol bol uyumaya çalışıyorum eşime de diyorum hadi yatalım çok ararız bu günleri, o yüzden akşamları pek giremiyorum buraya

Bekle canim bekle derim ben sana napican beklemek kolay degil ama ne zamandan beri istiyosun peki?

hizlandirilmis muhabbet bu isimde cok yakisti bize

canim bizlere kalirsa bekle deriz ama tabi kendin bilirsin al bi idrar testi varsa cikar zaten 3 günün kalmis......

Guzel guzel beslen uyu hayatim

beslenme olayı zor be loorim, akşamları 7 den sonra oluyorum evde o saatten sonra ne yapacak halim kalıyo ne de yiyecek geçiştiriyorum işte öyle. ama uykumu bomba gibi alıyorum yemek yemeye üşendiğim zamanlar doğru yatağa gidiyorum

yapsin loorim bende merak ettim simdi...eger sonuca kendini hazirlamissa bence yapmasinda bi sorun yok...

Daha cok olmada 3 aydir korunmuyorum

Ne biliyim yasakhayalim kendisi bilir Kiz aybish bak kizarim hee ne demek beslenemiyorum olurmu oyle sey balik fln ye bak unutma sakin sabahlari ceviz findik meyve ye bol bol..

Daha cok olmamis canim insallah olur hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…