- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.521
bi kaba idrarini yapiyosun biraz karbonat koyuyumusun köpürürse hamilesin demek diyolar....yaw biri esinede yapmis kabardi diyodu
Atla gel bizde izleyelimm
sabredemiyorum ya çok sabırsızım :18:
ayy cnmm sağol yaa bak bi sen anlıyon beni
neyse çok şükür düzeldi uydu..kaçakhayal tam becerememiş
ayy cnmm sağol yaa bak bi sen anlıyon beni
neyse çok şükür düzeldi uydu..kaçakhayal tam becerememiş
bi kaba idrarini yapiyosun biraz karbonat koyuyumusun köpürürse hamilesin demek diyolar....yaw biri esinede yapmis kabardi diyodu [/QU
o zaman bu karbonat hikayesi safsatamı canım :) ama yazını okuyunca çok güldüm
selamın aleyküm..
kızlar benim daha çok sol kasığımda bi ağrı var.sanki regl olcam gibi ama değil gibide..
sağ bacağıma vuruyo..bu nedir ? :44:
meddcezirim bunlar benden biliyo yaw
selamın aleyküm..
kızlar benim daha çok sol kasığımda bi ağrı var.sanki regl olcam gibi ama değil gibide..
selamın aleyküm..
bi kaba idrarini yapiyosun biraz karbonat koyuyumusun köpürürse hamilesin demek diyolar....yaw biri esinede yapmis kabardi diyodu [/QU
o zaman bu karbonat hikayesi safsatamı canım :) ama yazını okuyunca çok güldüm
Valla bilmiyrum ki canım, belki bi kaç kişiye tesadüfen olmuş olabilir ama bana sorarsan yapma derim.. Adetini bekle en garantisi.. Şimdi yanıltıcı şeyler olabilir, hayal kırıklığı yaşamanı istemem tatlım ok
Aleykum selam canim suanda ayni sey bende de var ama cok agrimiyo :26:
canım aynı sıkıntı bendede var hatta yanında bel ağrılarımda var ama ben bu ay kmen kullandım ona bağlıyorum ayrıca çok araştırdım bi çok yerde adet öncei gebelik belirtileri olabilir yazıyor
Valla bilmiyrum ki canım, belki bi kaç kişiye tesadüfen olmuş olabilir ama bana sorarsan yapma derim.. Adetini bekle en garantisi.. Şimdi yanıltıcı şeyler olabilir, hayal kırıklığı yaşamanı istemem tatlım ok
sağol canım Allah herkee anne olmayı nasip etsin çok istiyorum
ağrı gibi de değil zaten :26:
hee.bende kullandım ondan o zaman bu. :26:
a.s tatlım..senin bat ne zamandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?