- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.561
Canlarım ben kocişimle çay içicem.. Sonra da çocuklara çalışma kağıdı hazırlayacağımm.. Belki gelemeyebilirim şimdiden iyi geceleeerrr Öpüyorum hepiniziii
fazla sayıda yumurtam varmış.
eğer beklediği gibi olursa klomenin etkisi büyük ihtimal ikiz bebek sahibi olursun dedi.belkide daha fazla döllenme gerçekleşebilir dedi.
benim ailemde de ikizler var zaten.
belkide yumurta çok olunca bu ay bi kendi halime bırakmıştır.bilemedim.
olabilir canım benim 1 tane oluştu oda 24 mm inş. ikimizde hamişizdir
selam kızlar ben gledimmmmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimm
Canlarım ben kocişimle çay içicem.. Sonra da çocuklara çalışma kağıdı hazırlayacağımm.. Belki gelemeyebilirim şimdiden iyi geceleeerrr Öpüyorum hepiniziii
Hosgeldin canimmMuhtesem yuzyil izliyoruz
Hoşgeldin bitanem ama ben çıkıorumm, kocişim çay yapmışşş
Sonra görüşürüz inşşş.. Öpüyorum uumuduuuummmmm
hoşgeldin umudummmmmmmmmmmmmmm..iyiyizz sennnn
son sayfayı açamıyorum kızzzlllaaarrrrrrrrr
son sayfayı açamıyorum kızzzlllaaarrrrrrrrr
ya kızlar ben bisey sorcam simdi sizlere :26:
hani ben adetime 10 gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım ya, smdi adetim bitti benim yarın dus alıcam, saraçoğlu soğansuyundan sonra incir kürünü yapın mı diyodu..?
ben smdi yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada ne zaman baslasam, ne kadar içmeliyim.. ?
İbrahim Saraçaoğlu :
Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için.
İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.
böyle diyor nette ki yazılarında ama, nasıl yapsam sizce :26:
selamın aleyküm..
kızlar benim daha çok sol kasığımda bi ağrı var.sanki regl olcam gibi ama değil gibide..
sağ bacağıma vuruyo..bu nedir ? :44:
hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah.
ya kızlar ben bisey sorcam simdi sizlere :26:
hani ben adetime 10 gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım ya, smdi adetim bitti benim yarın dus alıcam, saraçoğlu soğansuyundan sonra incir kürünü yapın mı diyodu..?
ben smdi yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada ne zaman baslasam, ne kadar içmeliyim.. ?
İbrahim Saraçaoğlu :
Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için.
İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.
böyle diyor nette ki yazılarında ama, nasıl yapsam sizce :26:
Bitanem şu kür olaylarını pek anlamıyorum ben ama aklımda kaldığı kadarıyla soğan kürünün ardndan incir kürü yapılıyodu.. İnşallah bilen biri yönlendirir senii, bebeğim kalmak isterdim ama kocişimi çok beklettim :18: inşallaaah sonra görüşüürz tatlımmmm
bi kaba idrarini yapiyosun biraz karbonat koyuyumusun köpürürse hamilesin demek diyolar....yaw biri esinede yapmis kabardi diyodu [/QU
o zaman bu karbonat hikayesi safsatamı canım :) ama yazını okuyunca çok güldüm
nagis sen smile yapamiyomusun canim benim hemen hallderiz yapamiyosan eger...
oyyy canımsınnnhsbuldum ballı sekerimmseni gördüm daha iyi oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?