Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya kızlar ben bisey sorcam simdi sizlere :26:
hani ben adetime 10 gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım ya, smdi adetim bitti benim yarın dus alıcam, saraçoğlu soğansuyundan sonra incir kürünü yapın mı diyodu..?
ben smdi yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada ne zaman baslasam, ne kadar içmeliyim.. ?

İbrahim Saraçaoğlu :

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için.

İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.

böyle diyor nette ki yazılarında ama, nasıl yapsam sizce :26:

canım bende 24mm büyüklüğünde bir tane oluştu inş. ikimizde hamişidir

çıkmadan bi bakayım dedim ama son sayayı açamıyorumm, inşallaah bu yazıyla görebilirim yazdıklarınızıı

Hosgeldin canimm Muhtesem yuzyil izliyoruz

hsbuldum kusum

Canlarım ben kocişimle çay içicem.. Sonra da çocuklara çalışma kağıdı hazırlayacağımm.. Belki gelemeyebilirim şimdiden iyi geceleeerrr Öpüyorum hepiniziii
Hoşgeldin bitanem ama ben çıkıorumm, kocişim çay yapmışşş
Sonra görüşürüz inşşş.. Öpüyorum uumuduuuummmmm

aaa medcezerim nereye gidiyosun yaa, tam ben geldimm (( ditmeee ascık kaalll

Bitanem şu kür olaylarını pek anlamıyorum ben ama aklımda kaldığı kadarıyla soğan kürünün ardndan incir kürü yapılıyodu.. İnşallah bilen biri yönlendirir senii, bebeğim kalmak isterdim ama kocişimi çok beklettim :18: inşallaaah sonra görüşüürz tatlımmmm

kızlar bisey diyin yaa

tmm bitanem .. snra görüsürüz bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…