Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebeği ikinci denemem.
ama klomen ilk ayım..
doktor yumurta takibi falan yapmadı bana :26:

benimde ilk ayım drla telde görüşebiliyorum drumla aynı şehirde değiliz bana yumurtlaığıma baktırmam gerektiğini söledi baktırmıştım ardından progesteron testi istedi ama onu yaptıramadım

benimde ilk ayım drla telde görüşebiliyorum drumla aynı şehirde değiliz bana yumurtlaığıma baktırmam gerektiğini söledi baktırmıştım ardından progesteron testi istedi ama onu yaptıramadım

klomen kullanan herkesin doktoru takip yapıyo..
benimki takip falan etmedi.
gel git bişi demedi.
neden böyle yaptı bilmiyorum..

Daha çok yeniymişsiniz canımmm İnş hayırlısı ile olurr

klomen kullanan herkesin doktoru takip yapıyo..
benimki takip falan etmedi.
gel git bişi demedi.
neden böyle yaptı bilmiyorum..

canı hatta bi çok kişiye çatlatma iğnesi vuruyorlar druma bunuda sordum ilk klomen ayı olduğu için gerek duymadığını söyledi. eğer bu ay kalmazsan diğer aylar düşünürüz dedi bende 1 yıllık evliyim ama 4 aydır düşünüyoruz

bir de bende hafif düzeyde pko var o yüzdende verdi aslında normalde 1 yıldan önce vermiyorlar ilaç

fazla sayıda yumurtam varmış.
eğer beklediği gibi olursa klomenin etkisi büyük ihtimal ikiz bebek sahibi olursun dedi.belkide daha fazla döllenme gerçekleşebilir dedi.
benim ailemde de ikizler var zaten.
belkide yumurta çok olunca bu ay bi kendi halime bırakmıştır.bilemedim.

Canlarım ben kocişimle çay içicem.. Sonra da çocuklara çalışma kağıdı hazırlayacağımm.. Belki gelemeyebilirim şimdiden iyi geceleeerrr Öpüyorum hepiniziii

olabilir canım benim 1 tane oluştu oda 24 mm inş. ikimizde hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…