- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.601
düşüklüğü yüksekliği anlamam ki ben.bilmiyorum.çokta dikkat etmedim açıkcası.
ya uyuşukluk çöktü üstüme canım uyku hali falan bastı sanki yürürken havada yürüyormuşum gibi oldu ondan dolayı hissettim bende
balçörekotutarçın karışımına ne zaman başladığın önemli değil.hemen başlayabilirsin.
12 yemek kaşığı saf bal..
8 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu.
8 tatlı kaşığı tarçın.
karıştırıyorsun sabah akşam birer yemek kaşığı aynı saatlerde yemeye özen göstererek yiyosun..
...
adetin 15. günü soğan kürüne başlıosun 15 gün boyunca taze olarak içiyosun..
bir orta boy soğanı sadece sıştaki kuru kabuğunu soyup hazırlıyorsun..
1,5 su bardağı klorsuz suyu kaynatıp, su fokurdayınca soğanları 4-5 e bölüp içine atıosun..
altını kısıyosun, kapağını kapatıyosun..5 dakka çok değil sadece 5 dakka kaynatıosun..
sonra altını kapatıyosun kapağı kapalı bi şekilde ılımaya bırakıosun ılıyınca içiosun..
sabah akşam yine aynı saatlerde olmasına özen göstererek, istersen yemekten önce istersen yemekten sonra bir bardak tüketiosun..
...
adetin 21. günü incir kürü, 18 gün uygulanacak taze olarak..
yarım litre klorsuz suyu kaynatıyosun..12 adet kuru inciri ikiye bölüp içine atıyosun.
5-6 dakika kısık ateşte kaynatıosun..
altını kapatıp ılımaya bırakıosun kapağını açmadan.
hergün sabah, öğle, akşam içiyosun..
bir defada değil yudum yudum içmen gerekli.
bu yarım litreyi 3'e bölüp bir günde tüketiyorsun.
bu kadar.
simdi benim adetim bitti, yarından itibaren temizim diyebilirim.. 21. gün nasıl olcak ?
soğna kürünü, bu adetimden önce 5-6 kere içtiydim..
simdi sadece incir kürü ile balçörekotu tarçını yapsam ikisini bir nsıl olur ki ?
Balçörekotutarçın karışımına ne zaman başladığın önemli değil.hemen başlayabilirsin.
12 yemek kaşığı saf bal..
8 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu.
8 tatlı kaşığı tarçın.
karıştırıyorsun sabah akşam birer yemek kaşığı aynı saatlerde yemeye özen göstererek yiyosun..
bu ölçü yeterli geliyo mu ?
birde aç karnına mı olucak ?
geliyo geliyo..
bunlar tamamen doktorumun bana verdiği liste..
ben geçen ayı böyle geçirdim.
aç tok farketmez.
nyse yapalım bakalım bisiler, ama bu son ki adetimden önce çok farklıydı, vardı bana göre, hiç öle olmamıstım.. taa ki o rüyayı görene kadar
yine elimden geleni yaparım Rabbim ins. bu kez. şifasını bulurum tam olarak .. aminn...
scorpionsum ve loorim bimedimi diziniz daha
ozmn bu aksamdan mı yapsam bu karısımı hazır olsun diye, yoksa yarın sabah mı yapim :26:
hadi bakalim canimmm
uuf..
sağ tarafta..tam vücutla bacağın birleştiği çizgide bişi oluyo..sağ bacağıma kramp gibi giriyo, belime vuruyoo..
sıkıldım haaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?