Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum hic incir kurunu denemedim ya

hani medcezirimin de dediği gibi, soğansuyundan sonra incir krü deniliyo ya, smdi adetim bitit yarından itibaren yapsam, zamanı mıdır dicem ama yanlıs bisey de yapmiim :26:

ben de bilmiyom ki umudummm.ama kürlerle ilgili topik bak vardır sanırımm..onlar daha iyi bilirr

kürlerle ilgili topik mii :26: bakalım bakalım :26: nerdeymis bu topik hemen bi bakıveriim bi koşu gidiim de .. hazırlayın arabamı

hani medcezirimin de dediği gibi, soğansuyundan sonra incir krü deniliyo ya, smdi adetim bitit yarından itibaren yapsam, zamanı mıdır dicem ama yanlıs bisey de yapmiim :26:

incirin bi zarari olmaz canim sogan kurunden sonra yapiyolar ama arkadaslar sen de bi arstir oyle yap derim

loorim incir kürü die kk da baktım da, ordaki biri :

bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamile kaldım

yazmıss, ikisini bir bnde yapsam mı ki
:26:

yap canim ne yapsan kardir

adetinin başlangıcından sayıp 15.gün soğan kürüne başlıosun 15 gün uyguluyosun..
adetin 21. gününden itibarende incir kürüne başlıosun 18 günde onu uyguluosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…