Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yaaa vallahi herseye bir anlam vermesinden sıkiiıldim birşey demeye gelmiyor tüm gunevdeyim amannn yaaa bazı seyler duyunca bana karsı değişiyor abisi geldi allah bilirmek söyledi yine herketen uzakta olmak istiyorummmmm14:

allalal sana karsi hemen mi degisiyoalppinim sende üstünde durma tatlim..baska seylerle kafani dagit sadece onu düsünüp üzme kendini bitanem..

ahh canim alppinim benim....

Son düzenleme:
Yaaa vallahi herseye bir anlam vermesinden sıkiiıldim birşey demeye gelmiyor tüm gunevdeyim amannn yaaa bazı seyler duyunca bana karsı değişiyor abisi geldi allah bilirmek söyledi yine herketen uzakta olmak istiyorummmmm14:

Alpin kendini bu sekilde uzersen ne adetin gelir nede bebisin herkes biseyler yasiyo canim Allaha sigin cik arada disarida gez kafani dagit sikma kendini orgu fln bisey or

normalde en son 8 ekımde oldum sonra 3 kasımda kanamm oldu deısıktı sımdı bısı yok karnmdada acayıp seler oluo sankı :18:

o zaman kan testi degilde bi idrar testi yap varsa cikar bence eger süphen varsa:26::26::26:

Son düzenleme:
günün geçtiyse..
orta parmağını vajinaya sokucaksın..
parmağına bişiler dokunuyorsa hamile değilsin,
ama boşluk varsa hamilesin canım.

Üstünde durmuyorum ama canim sıkılıyor keske annem yanımda olsa14: annesizlik çok zor yaaaaa neyse bencilliğim sigara yakıtım çok kotu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…