- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.861
Yaaa vallahi herseye bir anlam vermesinden sıkiiıldim birşey demeye gelmiyor tüm gunevdeyim amannn yaaa bazı seyler duyunca bana karsı değişiyor abisi geldi allah bilirmek söyledi yine herketen uzakta olmak istiyorummmmm14:
Yaaa vallahi herseye bir anlam vermesinden sıkiiıldim birşey demeye gelmiyor tüm gunevdeyim amannn yaaa bazı seyler duyunca bana karsı değişiyor abisi geldi allah bilirmek söyledi yine herketen uzakta olmak istiyorummmmm14:
Kiz bat ne zaman diye sormustum az sakin olHeyecanlandirdin bizi
normalde en son 8 ekımde oldum sonra 3 kasımda kanamm oldu deısıktı sımdı bısı yok karnmdada acayıp seler oluo sankı :18:
normalde en son 8 ekımde oldum sonra 3 kasımda kanamm oldu deısıktı sımdı bısı yok karnmdada acayıp seler oluo sankı :18:
kiz gel öyle hemen kirilma yaw
o zaman kan testi degilde bi idrar testi yap varsa cikar bence eger süphen varsa:26::26::26:
hayalim hos geldin bi tanem..
yaptırmadım hıc :// ıdrar testınde kesın cıkarmı acaba ?? yoksa kan testımı yaptırsam
Test fln yaptirdin mi bi bak bakalim :26:
yaptırmadım hıc :// ıdrar testınde kesın cıkarmı acaba ?? yoksa kan testımı yaptırsam
s.a. arkadeşler nörüyonuz? hamişler var mı? ben ne zamandır tkip edemedim...batlar ne durumda?
tamam.çok kırılganım bu ara
önce idrari yap rosem cünkü günün gecmis cikar bitanem kanla ugrasma bence....:26:
s.a. arkadeşler nörüyonuz? hamişler var mı? ben ne zamandır tkip edemedim...batlar ne durumda?
gel reaanim yaw birbirimizi idare edecez iste...hemen öyle küsme gidiyorum deme..
günün geçtiyse..
orta parmağını vajinaya sokucaksın..
parmağına bişiler dokunuyorsa hamile değilsin,
ama boşluk varsa hamilesin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?