- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.901
yok kız.nerden çıkardın.
Sen baya baya agresifmisin yoksa banami oyle geliyo canim herhalde guzel bi gun degildi senin icin :26:
bide elini sokacakmisin rahim agzi yumusaksa hamilesin demek diyolar ama onuda yapamadim..
o yüzden yumurtlama akintisini bile takip edemiyorum
Ne biliyim oyle hissettim sanki degilsen sorun yok
Ne biliyim oyle hissettim sanki degilsen sorun yok
anladigim kadariyla loorim reaanin konusma tarzi öyle.agresiflikle alakali degil gibi......
ben doktorda her alttan bakıstı aqlıorm halaalısamıormm bıde lımon testı varmı karbonat fılan : d
anladigim kadariyla loorim reaanin konusma tarzi öyle.agresiflikle alakali degil gibi......
ben doktorda her alttan bakıstı aqlıorm halaalısamıormm bıde lımon testı varmı karbonat fılan : d
Anladim canim bilelimde sonradan yaslis anlamayalim arkadasimizi
limon dedinde.ninelerimiz ilişki öncesi vajina içine limon koyarlarmış.hamilelikten korunmak için.
limon dedinde.ninelerimiz ilişki öncesi vajina içine limon koyarlarmış.hamilelikten korunmak için.
Selam hosgeldin valla dertlerimizi sikintilarimizi paylasiyoruzBenim bat 16si bekliyorum
Senin ne zaman ?
hoşbulduk tatlım eyvallah:) valla ben hesaplamıyorum moralım bozulmasın diye.))) inşallah bat tarihin 9 ay sonra gelir:)
Benimde annem yaninda degil ve ben anneme cook duskunumdur ama napalim hayat iste
ayy kızzz yanar ole ıyyymerak ettım sen kac yasındasn : D neler bılıosn öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?