Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

batin ne zamandi hayalim:26::26::26::26:bende cok ictim sogan suyunu ama hep gününde geldi

Canım benim gecen ay 15 şinde tam gelmişti ama benim 1hafta oncesinde hergun aZicik kahverengi yogun kivamli akıntım olurdu simdi o yok ;(( direk kanamam var evet tam kırmızı degil ama pembe gayet kırmızıya donecek gibi

hayalim gecen ayi degil simdi gelecek regl tarihini sormustum:26:

görür bıtanem neden olmasın hemde yatak odamdabugece zorlıyımda bende senı gorem eşit olalım
keske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)
üzülme bitanem elbet bi zamanı vardır
Bir melek diliyorum tanridan muhtaclara

Canim takma gercekten rahatla birak ben inat ettim ya gercekten bu ay oldu oldu olmadi bi daha da yapmicam bisey sikildim artik onun yerine 1 tane kopek alicam olursa olur dicem bakicam keyfime

aman loorim sakın köpek alma

Merakımdan test bile yaptım kontrol çizgisi bile zor belli oldu kızlar test cizgiside koyulasacagina açıldı beyaz oldu

bitanem o zaman sen testi yanlis yaptinbence en azindan kontrol cizgisi net bi sekilde ve hemen cikmaliydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…