- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.941
ayy kızzz yanar ole ıyyymerak ettım sen kac yasındasn : D neler bılıosn öle
Bence regl( soğan Suyu erken getirmiş olmasın
anladigim kadariyla adet gününe daha varmis ve cok az kanamasi oluyomus...ya benim aklima yerlesme kanamasi geliyo ama umutlandirmaktanda korkuyorum ne bilim...:26::26::26::26:
yok.başka bildiğim yok.bunuda eski iş arkadaşımdan öğrenmiştim.o öyle anladı hamile olduğunu.
batin ne zamandi hayalim:26::26::26::26:bende cok ictim sogan suyunu ama hep gününde geldi
Canım benim gecen ay 15 şinde tam gelmişti ama benim 1hafta oncesinde hergun aZicik kahverengi yogun kivamli akıntım olurdu simdi o yok ;(( direk kanamam var evet tam kırmızı degil ama pembe gayet kırmızıya donecek gibi
Canım benim gecen ay 15 şinde tam gelmişti ama benim 1hafta oncesinde hergun aZicik kahverengi yogun kivamli akıntım olurdu simdi o yok ;(( direk kanamam var evet tam kırmızı degil ama pembe gayet kırmızıya donecek gibi
bence yerleşme kanaması o. :44:
bende öyle düsünüyorum:26::26::26::26::26:
görür bıtanem neden olmasın hemde yatak odamdayaw hayalotumsey aslinda ben biraz degisik yazdim aslinda yatak odandaydim ayip olur diye yazamadim once
senin yüzünüde gördüm ama hatirlayamiyorum ya
demekki senden o kadar etkileniyorumki rüyalarima kadar girdin iste
alalala demekki insan hic yüzünü görmedigi birisini bilem rüyasinda görebiliyomus
üzülme bitanem elbet bi zamanı vardırkeske aralıkta olsa..ne guzel olur deılmı?ocak subat dıye saymayız.ayları gunlerı saymaktan....((uzgunum...aslında oluruna bırakmak lazım...belkı o zaman tutar:)
Bir melek diliyorum tanridan muhtaclara
Canim takma gercekten rahatla birak ben inat ettim ya gercekten bu ay oldu oldu olmadi bi daha da yapmicam bisey sikildim artik onun yerine 1 tane kopek alicam olursa olur dicem bakicam keyfime
hayalim gecen ayi degil simdi gelecek regl tarihini sormustum:26:
Ben her ayın 15 inde oluyorum
bence yerleşme kanaması o. :44:
daha 7 gün var..o zaman canim bi bekle devami gelmezse bence sen hamilesin
Merakımdan test bile yaptım kontrol çizgisi bile zor belli oldu kızlartest cizgiside koyulasacagina açıldı beyaz oldu
Merakımdan test bile yaptım kontrol çizgisi bile zor belli oldu kızlartest cizgiside koyulasacagina açıldı beyaz oldu
bitanem o zaman sen testi yanlis yaptinbence en azindan kontrol cizgisi net bi sekilde ve hemen cikmaliydi
katiliyorum sana yasakhayalim bu kiz heyecandan ne yapacagini bilmiyo
katiliyorum sana yasakhayalim bu kiz heyecandan ne yapacagini bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?