- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.961
2 gün üst üste yaptım ama aynı oldu testler bozuk galiba )
bunu bilmiyodum iste..
2 gün üst üste yaptım ama aynı oldu testler bozuk galiba )
allaalla ayni markamiydi ikiside..:26::26:bende hic öyle olmadi yaw..ilk cizgi hemen ve net bi sekilde cikti ve aay rengi bilem solmadi nasi idrar varsa bendede
yaaa arakadaslar bana kızmayın ama bana bıraz sacma geldı bu iş..böyle seyler yapmayın bence en guzelı test...:(((
Bende de direk net bi sekilde - cikiyo hayatim
merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Ben yoldayim eve gideyim iyica inceleyeyim kendimi) gitmeyin he ) bekleyin beni
Ben yoldayim eve gideyim iyica inceleyeyim kendimi) gitmeyin he ) bekleyin beni
hımm yinede teşekkürler... umarım hepimi.zin bir an önce bebekleri olur da severiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?