- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.001
hayırdır sümeyyem çok sevindim adına
hosgeldin sumeyye
hayalotum bunlar sana
Nabersiniz canlarımmmmmmmmmmmçok özledim sizi yineee
Eşim sperm testi yaptrdi bugun hersey mukemmel cikti iyininde iyisi cikti cok sükürr:)))
Medcezirim sende hosgeldinnnn
Eşim sperm testi yaptrdi bugun hersey mukemmel cikti iyininde iyisi cikti cok sükürr:)))
hayalotun karşılıksız kalırmı cancan
kız sen köpekmi almayı düşünüyon:26:
alma loorim benim kedim var bebek olursa mecburen geri vericem ama nasıl vericemi bilmiyorum ağlaya ağlaya ölürüm herhalde
insan çok alışıyo valla bahçen varsa yada bakabılecek bı yerın varsa öyle düşün derim
Hoşbuldum kuzuummm, naber nasılsınn
çok sevindim canımee bundan sonrası artık boy boy 5 10tane bebiş
Sevindim adina sumeyyem hadi hayirlisi
Evet hayalotum burada evlerinde 2 kopek var bebekleride var minicik hic biseycik olmaz daha iyi o bebek paylasmayi ogreniyor bilmiyorum oyle dusunuyorum sus kopeklerinde istiyorum
Sevindim adina sumeyyem hadi hayirlisi
Evet hayalotum burada evlerinde 2 kopek var bebekleride var minicik hic biseycik olmaz daha iyi o bebek paylasmayi ogreniyor bilmiyorum oyle dusunuyorum sus kopeklerinde istiyorum
bebekle köpeğin olması sorun olmaz cok benım kedı oldugu için ben mecburum biyerde kediylede çok yaşayan bebek var ama ben cesaret edemem tuyu çok.
zaten oyonden demedım loorım gun gelırde vermek zorunda kalırsan cok baglanıyosun benım kopmam cok zor olucak.
Evde hayvan olmalı tabiki dee ama kedi ve köpeğin bakımı zor değil mi, tüyleri dökülmez mi hemmbebiş olursa bence tüylü hayvan ilk etapta zor olur ama bebiş biraz büyüyünce daha iyi olur derim ben..
Benim şimdiye kadar evim hiç hayvansız olmadı ama hep kuş, kaplumbağa ve balık baktım.. Şimdi bi kuşum var kii sormayın,acayippp gevezeeee yanında konuşurken dikkat ediyoruz çünkü bir kelimeyi birden fazla duyunca en fazla 2. gün aynısını söylüyoo
Bende bi sorun yok esimde yok ama olmuyo taktirr Allahin(
Evde hayvan olmalı tabiki dee ama kedi ve köpeğin bakımı zor değil mi, tüyleri dökülmez mi hemmbebiş olursa bence tüylü hayvan ilk etapta zor olur ama bebiş biraz büyüyünce daha iyi olur derim ben..
Benim şimdiye kadar evim hiç hayvansız olmadı ama hep kuş, kaplumbağa ve balık baktım.. Şimdi bi kuşum var kii sormayın,acayippp gevezeeee yanında konuşurken dikkat ediyoruz çünkü bir kelimeyi birden fazla duyunca en fazla 2. gün aynısını söylüyoo
Biliyorum canim benimde kesin alicam diye bisey demedim almak cok istiyorum ama ev sahibiyle konusmamiz lazim iste bakalim sorduk ama daha cvp vermedi...
İyim ben kzlari bilmem:)) sen nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?