Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldin sumeyye

hayalotum bunlar sana

hayalotun karşılıksız kalırmı cancan
kız sen köpekmi almayı düşünüyon:26:
alma loorim benim kedim var bebek olursa mecburen geri vericem ama nasıl vericemi bilmiyorum ağlaya ağlaya ölürüm herhalde
insan çok alışıyo valla bahçen varsa yada bakabılecek bı yerın varsa öyle düşün derim

Eşim sperm testi yaptrdi bugun hersey mukemmel cikti iyininde iyisi cikti cok sükürr:)))

Sevindim adina sumeyyem hadi hayirlisi

Evet hayalotum burada evlerinde 2 kopek var bebekleride var minicik hic biseycik olmaz daha iyi o bebek paylasmayi ogreniyor bilmiyorum oyle dusunuyorum sus kopeklerinde istiyorum

Evet hayalotum burada evlerinde 2 kopek var bebekleride var minicik hic biseycik olmaz daha iyi o bebek paylasmayi ogreniyor bilmiyorum oyle dusunuyorum sus kopeklerinde istiyorum

bebekle köpeğin olması sorun olmaz cok benım kedı oldugu için ben mecburum biyerde kediylede çok yaşayan bebek var ama ben cesaret edemem tuyu çok.
zaten oyonden demedım loorım gun gelırde vermek zorunda kalırsan cok baglanıyosun benım kopmam cok zor olucak.

Evde hayvan olmalı tabiki dee ama kedi ve köpeğin bakımı zor değil mi, tüyleri dökülmez mi hemm bebiş olursa bence tüylü hayvan ilk etapta zor olur ama bebiş biraz büyüyünce daha iyi olur derim ben..
Benim şimdiye kadar evim hiç hayvansız olmadı ama hep kuş, kaplumbağa ve balık baktım.. Şimdi bi kuşum var kii sormayın,acayippp gevezeeee yanında konuşurken dikkat ediyoruz çünkü bir kelimeyi birden fazla duyunca en fazla 2. gün aynısını söylüyoo

Biliyorum canim benimde kesin alicam diye bisey demedim almak cok istiyorum ama ev sahibiyle konusmamiz lazim iste bakalim sorduk ama daha cvp vermedi ...

canım köpekte pek sorun olmuyorda kedi çok tehlikeli onu biliyorum şu evi birgun silip süpürmedıgım gun yokama değermi değer çocugum gıbı.beni kocamdan kıskanıyo düşünün artık

seninkide fenaymis

ayy cok tatlilarrrrr benim istedigim tuyu fazla dokulmeyenlerden ck sirinler yaaa... ya burada o kadar kopek varki yuruyuslere cikiyorum kadinin bi elinde puset diger elinde kopek ne kadar guzel bi tablo

Biliyorum canim benimde kesin alicam diye bisey demedim almak cok istiyorum ama ev sahibiyle konusmamiz lazim iste bakalim sorduk ama daha cvp vermedi ...

hayırlısı olsun canım anemlerdede var kardesıme aldık eşimle buyaz d.gunu hedıyesı pekinez dıye bı tur cok tatlı alırsan dusunebılırsın ama cok ınatcılar bastan bunu bıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…