Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çooook teşekkür ederim canım.. rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin..... ben 1 hafta oldu öğreneli ama çook heyecanlıyım henüz bebeğimi göremedik daha.....

insallah görürsün bitanem..rabbim kucagina almayida nasip etsin insaallah

merhabaa kızlar:)) yine uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim ve de maalesef 75 sayfalık geçmişi tabbiki okuysmadım.. ne var ne yok nasılsınız:)

merhabaa kızlar:)) yine uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim ve de maalesef 75 sayfalık geçmişi tabbiki okuysmadım.. ne var ne yok nasılsınız:)

Hoşgeldin canımmm, iyiyiz çok şükürr.. 75 sayfa geçmiş ama bıraktığın gibi hala bebek özlemiyle yanıyoruz tatlım :))) Sen nasılsınn

Hoşgeldin canımmm, iyiyiz çok şükürr.. 75 sayfa geçmiş ama bıraktığın gibi hala bebek özlemiyle yanıyoruz tatlım :))) Sen nasılsınn

saolasın cnm bende iim yogun kosusturmaca işler ayrı yoruyor ev işi bir taraftan bi taraftan ufalık kıpır kıpır dk durmuyor maaşallah:) yılbasına kdr böle gider yılbasından sonra işler haiffleyince bi soluklanırım kısmetse insallah

Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallaahh ... Oğlun kıpır kıpır demek, maşallaaah yaa yesin onu teyzesiiiiiiiii

hnk tatlım senle iki çift laf etmek kısmet olmuyo yaaa, benim çıkmam gerekiyo
Yarın dr. a gitcem progesteron için.. Sabah erken kalkmam lazım, uyusam ii olur..
Çoook öpüyorum canım, iyi geceler

hnk tatlım senle iki çift laf etmek kısmet olmuyo yaaa, benim çıkmam gerekiyo
Yarın dr. a gitcem progesteron için.. Sabah erken kalkmam lazım, uyusam ii olur..
Çoook öpüyorum canım, iyi geceler

evet canım öle gerçekten haftaya anneannem kalmaya gelecek ufaklıga bakacak daha rahat girerim umuyorum.. bende cıkıcam zaten bnm minik uyandı :) ii geceler

Şekerlerim bağlantı süper ama yoksunuz hepiniz çalışın bakalim kolay gelsin ben bekçilik yaparım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…