- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.221
hamileligin hayirli olsunrabbim olmayanlarada nasip etsin insaallah....
çooook teşekkür ederim canım.. rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin..... ben 1 hafta oldu öğreneli ama çook heyecanlıyım henüz bebeğimi göremedik daha.....
ayyy ne güzel bi avatar güle güle kullangeldim ama hepiniz dagilmisiniz bu aradada nikah yildönümüzde kutlu olsun canim benim insaallah nice yillar kutlarsiniz....
merhabaa kızlar:)) yine uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim ve de maalesef 75 sayfalık geçmişi tabbiki okuysmadım.. ne var ne yok nasılsınız:)
Hoşgeldin canımmm, iyiyiz çok şükürr.. 75 sayfa geçmiş ama bıraktığın gibi hala bebek özlemiyle yanıyoruz tatlım :))) Sen nasılsınn
saolasın cnm bende iim yogun kosusturmaca işler ayrı yoruyor ev işi bir taraftan bi taraftan ufalık kıpır kıpır dk durmuyor maaşallah:) yılbasına kdr böle gider yılbasından sonra işler haiffleyince bi soluklanırım kısmetse insallah
saol teyzesi tırmanmayı öğrendi bütün gün koltuk masa tepelerinde dolap raflarında saniye göz ayıramıoruz:)Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallaahh ... Oğlun kıpır kıpır demek, maşallaaah yaa yesin onu teyzesiiiiiiiii
merhaba arkadaşlar aranıza yeni hatıldım bende 5 haftalık hamileyim....
saol teyzesi tırmanmayı öğrendi bütün gün koltuk masa tepelerinde dolap raflarında saniye göz ayıramıoruz:)
hnk tatlım senle iki çift laf etmek kısmet olmuyo yaaa, benim çıkmam gerekiyo
Yarın dr. a gitcem progesteron için.. Sabah erken kalkmam lazım, uyusam ii olur..
Çoook öpüyorum canım, iyi geceler
ben geldimmmm
herkese bayrak getirdim cancanlar
huzur içinde uyu atam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?