Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sevindim canım gün kaçırmadığına negüzel bak d.kontrol hapıda vermemiş sanaklomenle cok hamiş kalan var rabbım hayırlısı nasıp etsin
merhaba arkadaşlar aranıza yeni hatıldım bende 5 haftalık hamileyim....

hoşgeldin canımrabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

çook teşekkür edderim amin canım.... Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin... Hiç kafana takma canım ben 2 yıl çocuk tedavisi gördüm ama kısmet bu zamanaymış şimdi kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım... bizim istediğimiz zaman değil Allahın istediği zaman olur.... Hakkında hayırlısı olsun inşaallah....

hoşbuldum tatlım....Amin rabbim o günleride gösterir inşaallah.... rabim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın....

Şekerlerim bağlantı süper ama yoksunuz hepiniz çalışın bakalim kolay gelsin ben bekçilik yaparım buraya

alalla allaal alppinimin baglantisi düzelmis ama biz cikmisiz sansizlik iste...

aywaaa aywaaa

Son düzenleme:
bende hep o sıtelere gırıp bakıyordum..sagol valla ovulasyon testı bulamadık bır kaç medıkale sorduk maaalesef yok

o siteler standart yumurtlama günlerini gösteriyo canim benim..her kadinin yumurtlama günleri cok farkli...

netten cok uygun fiata alan arkadaslar var onlardan ögrenebilirsin eger almak istiyosan tatlim...

Son düzenleme:
iste budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

laylam cok güzel bi avatar resmi koymusun

loooricik bak laylaminda avatari var artik yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

üzerimden bi yük kalkti yaw üzülüyodum laylamin avatari yok diye bi ohhhhhhhhhhh diyim bari:13:

topigimizde avatarsiz kimse birakmayacagim

Son düzenleme:
loori nerde gec kalmis allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…