- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.241
bayraklarla donatalım topiği bu günnnn..günaydın canımmmmmm
sevindim canım gün kaçırmadığına negüzel bak d.kontrol hapıda vermemiş sanamerhaba kızlar dünde yazmıstım bişiler hem pko hemde çikolata kisti bu ay klomen deniyoruz yarın başlıyom adetimin 5. günü yarın teşekkürler bugun gitmesem bir ay daha geçicekti ama bilmiyorum klomenle hamiş kalan var mı neyse doktorum cok umutlu hatta kilo verme zaten alcaksın dedi folik asit başlattı bide şeker hapı verdi eşimd ablamda yanımdaydı onlarda ümitlendi inşallah olur artık da gelir bebeğim bebeklerimiz...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni hatıldım bende 5 haftalık hamileyim....
evet scorpionsum
nasılsın bıtanem
Bende adet oldugum icin cok agresifom galiba
Bebis olmadi diye degilde hani zamani gwciyo diye planlar bozuldu diye galiba bilinc altinda oyle hissediyorum
Ama planlaedan daha ustun plan yapan rabbim herseyin en iyisini bilir
Ruhu yaratildiysa bizlerin gobuslerine gelecekleri gunleri bekliyordur bebisler,yaratilmadiysa zaten yapacak bisi yok.
Rabbim tez zamanda once size ins hayirli,saglikli,imanli,evlatlar nasip etsin yanindada bana ins.
sevindim canım gün kaçırmadığına negüzel bak d.kontrol hapıda vermemiş sanaklomenle cok hamiş kalan var rabbım hayırlısı nasıp etsin
hoşgeldin canımrabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol canim benim sen nasilsin
neden cok az geliyosun bitanemarasirada olsa burayada ugra:13:
Şekerlerim bağlantı süper ama yoksunuz hepiniz çalışın bakalim kolay gelsin ben bekçilik yaparım buraya
sakin güvenme onlara canim benim
iyisimi ya ovulasyon testi al yada günasiri bismillah deyip calisin
bende hep o sıtelere gırıp bakıyordum..sagol valla ovulasyon testı bulamadık bır kaç medıkale sorduk maaalesef yok
looricik esin evdemi..
yaw seni fazla göremiyoruz bikac gündür:
looricik esin evdemi..
yaw seni fazla göremiyoruz bikac gündür:
iste budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
laylam cok güzel bi avatar resmi koymusun
loooricik bak laylaminda avatari var artik yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
loori nerde gec kalmis allah allahiste budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
laylam cok güzel bi avatar resmi koymusun
loooricik bak laylaminda avatari var artik yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üzerimden bi yük kalkti yaw üzülüyodum laylamin avatari yok diyebi ohhhhhhhhhhh diyim bari:13:
topigimizde avatarsiz kimse birakmayacagim
hahahahahahahahah yani yani canim senin sayende sen olmazsaydin yapamazdim
cok sevindim laylammerakla bekliyodum ne zaman koyacak diye...
looriye biraksaydik daha cok beklerdik
loori nerde gec kalmis allah allah
yani ama bisey olmaz gec oldu ama temiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?