Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba kızlar dünde yazmıstım bişiler hem pko hemde çikolata kisti bu ay klomen deniyoruz yarın başlıyom adetimin 5. günü yarın teşekkürler bugun gitmesem bir ay daha geçicekti ama bilmiyorum klomenle hamiş kalan var mı neyse doktorum cok umutlu hatta kilo verme zaten alcaksın dedi folik asit başlattı bide şeker hapı verdi eşimd ablamda yanımdaydı onlarda ümitlendi inşallah olur artık da gelir bebeğim bebeklerimiz...

cnm arkadaşım 4. evre çiko kist hastası.klomenin kullandığı 2. ay hamişolduçatlatma iğnesine bile gerk kalmadı yani.Rabbim kısmetettiyse illaki oluyorrr
seniçini ferah tut..tedavini aksatma.inşallah gelecek bebişin

Son düzenleme:

cok saol cnm inşallah bekliyoz artık bu ıkı ayda gelsin bebeğim gelsinde beklerimde napim:)) herkese gelsin :)

Selam hatunlar nevar ne cok?
Loori bebismi var noldu okuyamadim gecmisi telden cok yavas oluyo

hosgeldin canim

loorinin adet günü yaklasiyoda insaalah bebektir kasiklarinda gögüslerinde biseyler varmis onlari söyledi...

hakkinda hayirlisi olsun

Bende adet oldugum icin cok agresifom galiba
Bebis olmadi diye degilde hani zamani gwciyo diye planlar bozuldu diye galiba bilinc altinda oyle hissediyorum
Ama planlaedan daha ustun plan yapan rabbim herseyin en iyisini bilir
Ruhu yaratildiysa bizlerin gobuslerine gelecekleri gunleri bekliyordur bebisler,yaratilmadiysa zaten yapacak bisi yok.
Rabbim tez zamanda once size ins hayirli,saglikli,imanli,evlatlar nasip etsin yanindada bana ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…