- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.341
yelizim eger bu kist belasindan kurtulmana vesile olacaksa degmezmi tatlim....
cörek otunun böyle bi faydasi yok bildigim kadariyla:26:
yelizim eger bu kist belasindan kurtulmana vesile olacaksa degmezmi tatlim....
cörek otunun böyle bi faydasi yok bildigim kadariyla:26:
canım benim yaaa, tamam tamam sen tarifini ver sz yapcamkiz pazarlik yapma benlesadece hafta sonu olmaz düzenli hergün yapilmasi gerekiyo
değer bitanem haklısın bu kür naıl yapılıyo ki:18::18::18:
kızlar yaa bunca zamandır telden rahat bağlanıyordum..iki gündür bağlantı kuramıyo..sebebini bilen varmııı..alppin sen ceptenmi giriyodun kuzummm..yaa off ama her zaman pcden bağlanamamkii benn
yapacaksan eger bulurum nasil yapildigini
ya kuzum benim, yaparsam bunu sırf senin bu kadar tatlı olman sayesinde yaparım, annem bile benle böyle ilgilenmiyooooSarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için ve kolay hamile kalmak icin
İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın.
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir.
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu
ben hazir aldigim suyla yapiyodumsabah öglen yada sabah aksamda yapabilirsiniz ictikten sonra en az 15 dk bisey yemek ve icmek yokkkkkkkkkk
icemeyenler yapinda ben bari icim
kızlar cumartesiden beri içiyorum sabah aksam hıc ara vermedım...
soylemesı ayıptır ıdrarımda bı koku var ..
ayrıca iri iri bı akıntı var..
bıde gecelerı cok kotu mıdem şiş kalkıyor gaz oluyor
sizde de boyle belırtıler varmı.... özür dılerım bıraz ıgrenc oldu ama ..
yazmak zorunda kaldım
Hosbuldm kzlar gormedim yazdiklarinizi:). napionuz
ya kuzum benim, yaparsam bunu sırf senin bu kadar tatlı olman sayesinde yaparım, annem bile benle böyle ilgilenmiyoooo
Hosbuldm kzlar gormedim yazdiklarinizi:). napionuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?