Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok aman telden giriliyo bisey olmus herhalde

Sumeyyem hosgeldik dedik sana ama gormedin sanirsamm

Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için ve kolay hamile kalmak icin

İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın.
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir.
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu

ben hazir aldigim suyla yapiyodumsabah öglen yada sabah aksamda yapabilirsinizictikten sonra en az 15 dk bisey yemek ve icmek yokkkkkkkkkk

icemeyenler yapinda ben bari icim

Son düzenleme:
kızlar cumartesiden beri içiyorum sogan kürünü sabah aksam hıc ara vermedım...

soylemesı ayıptır ıdrarımda bı koku var ..

ayrıca iri iri bı akıntı var..

bıde gecelerı cok kotu mıdem şiş kalkıyor gaz oluyor
sizde de boyle belırtıler varmı.... özür dılerım bıraz ıgrenc oldu ama ..
yazmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
ya kuzum benim, yaparsam bunu sırf senin bu kadar tatlı olman sayesinde yaparım, annem bile benle böyle ilgilenmiyoooo

ic canim benim demekki sende iltihap varmis o sökülüyo ozaman....bu kürün zarari yok faydasi var

ya kuzum benim, yaparsam bunu sırf senin bu kadar tatlı olman sayesinde yaparım, annem bile benle böyle ilgilenmiyoooo

yelizim yeterki hamile kal uzaktan ne elimden gelirse yardimci olmaya calisiyorum iste tatlim....bak sorarim sürekli takibimdesin artik unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…