Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar bi cikimda su kalan islerimi bi yapim

firsat buldugumda yine girerim

bak loorim senin icin baya uzun kaldim

Kizlar ben cikiyorum canim seninde bebisin hayirli ugurlu olsun

Yasakhayal seninle gorusuruz aksama tatlimmm

Yallahh habibi

canim benim bilmezmiyim yaa sen daha ortaligi supurucektim bende cikiyim yemek fln bakyiim bi

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece rabbime yalvarın bebiş isteyenler.. kimseyi takmayın. doktorum bana polikistik demek kalitesiz yumurta demek demişti :) demekki rabbim verince hiç bişey engel değilmiş :)

hayırlı olsun cnmm
gerçekten herşey beyinde bitiyor..çok takmamak gerek..hayırlısını istemek gerek..Rabbim vereceği zamanı biliyor elbet..

merhaba kızlar,ben 2 buçuk yıldır evliyim 6-7 aydır falan bebek istiyoruz..henüz bi hareket yok..tek yaptığım folik asit içmek.artık doktora gitmek istiyorum,zaman kaybetmek istemiyorum.ama giderken regl olmak mı daha iyi,olmamak mı rahim ve yumurtaların daha iyi görülmesi için acep? :44: bi de sadece çocuk istiyorum diye kontrol yapcak ya doktor,alttan mı bakcak illa ya biri Allah rızası için beni bi aydınlatsın

merhaba cnm hoşgeldinnn..doktor alttan muayene edecek canım.hem rahim içini hem yumurtalıkları görmüş olacak...o arada smear testi de yapacak..yakın zamanda yaptırmadıysan tabi..

bana sorarsan adetliyken gitme..hem sen de huzursuz olursun..zaten gerekirse o seni adetliykende kontrole çağırır..beni doktorum 4. günü çağırmıştı..yumurtalıkta kist gibi bişey görünüyordu ilk gittiğimde..yine alttan bakıyo tabi
bizim de 4. ayımız..ben bu ay tekrar gittim.10. günümü tercih ettim..hem çalışmalar tam başlamamıştı hem de yumurtam varmı gelişimi nasıl merak etmiştim..sen de adetin bittikten sonra git bence..ama tam yumurtlama günlerine de gelmesin.belli mi olur yumurtlamışsındır döllenme olur falan o arada..

Son düzenleme:

çok sağol cevap için gerçekten aydınlatıcı oldu,Allah bebeğin yoksa tez zamanda hayırlısını nasip etsin,varsa da sağlıklı,uzun ömürler versin..Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Allahım..Bu arada smear testinde içerden bişeyler alıyorlarmış o mu bu,ya ben bu konularda harbiden cahilim ve korkuyorum :18:

aminn canımm.rica ederim..henüz bebiş yok..ama tevekkül ettik bekliyoruz sabırla..
evet cnm smear için kulakçubuğu gibi bişeyle içerden salgı alıyorlar..her yıl yapılması gereken birşey..korkma cnm..doktorun varmı?eğer yoksa araştırmadan tavsiye almadan gitme derim..bazıları çokgıcık çıkabiliyor.

dediğim gibi daha yeni gidicem bursadayım,yeni taşındık..merkezde değilim ama bursadaki herhangi bir hastaneye gidebilirim.Eğer birilerinin bursada bildiği iyi doktorlar varsa ve hastane ya da adıyla yazıp söylerlerse sevinirim..hafta içi çalışıyorum ,öğretmenim ancak haftasonu doktora gidebileceğimi düşünürsek özel hastane tercihim

cnm kızlardan bursada oturan varmı hatırlamıyorum ama kk da bi arat muhakkak konusu geçmiştir.yada sana yakın özel hastanelerin sitelerine gir..doktorların adını google da arat..memnuniyet ve şikayetleri görürsün cnm..ben istanbuldayım..doktorumu da öyle buldum..çok ta memnunum..

tmm cnm çok teşekkürler ,inşallah hepimiz Allahın izniyle kavuşuruz bebişlerimize

ben geldimmmmm
allahım ya ne cok özledim valla çatır çatır çatladım
geçmişte baya bi geçmişte kaldı
nabıyonuz bakem hayalotunuz evine döndüüüüü

merhaba ben bursadayım.doktor önerebilirim.ama hangi konuda olduğunu yazarsan sevinirim.

merhaba ben bursadayım.doktor önerebilirim.ama hangi konuda olduğunu yazarsan sevinirim.

kadın doğum önce genel kontrol olmak istiyorum.öncesinde de yazmıştım bebek düşünüyoruz artık,ama bi engel,bi sorun var mı diye anlamak istiyorum yoksa eğer olayı hızlandırmak istiyorum... çatlatma iğnesi,aşılama her neyse gereken yaptırmalıyım...Yaş geçmeden anne olmalıyım:18::18:

ben geldimmmmm
allahım ya ne cok özledim valla çatır çatır çatladım
geçmişte baya bi geçmişte kaldı
nabıyonuz bakem hayalotunuz evine döndüüüüü
oy oy oy kimler gelmişşşş
hayalotum tatlım annişiyle hasret mi gidermişşş
kuzum valla aynıyız yaaa.sen nasılsın..

kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim
rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın canım.
Selam kızlar nasılsiniz sonunda adet oldum doktora gıdayım benim yaramaz yumoslara baktiriyim yasakhayalimmmm nbersin bitanem Sen rahat uyu Atam izindeyiz...

hayde gözün aydın bıtanem

merhaba az önce hangi konuda olduğunu sormuştum.şimdi okudum. ben bursadayım.önerebileceğim doktor prof.dr.gürkan uncu.muayene ücreti pahalıdır ama eğer imkanın varsa gitmeni kesinlikle öneririm.ama başka isim istersen de önerilerim olabilir.ben çok doktor gezmiş 11,5 yıldır bu yolda oldukça tecrübe kazanmış biri olaraksana başka isimlerde verebilirim.

canım yazdım bende son sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…