- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.721
hayırlı olsun cnmmben de 5 aylık evliyim..hiç korunmadık ama olmuyodu.. tamamen kendi haline bıraktık.eşim artık takmayalım zamanı gelince olur diyodu. yanipsikolojikolarak rahat olduk artık.ve ben polikistiktim.. veee öğrendik ki 2 buçuk aylık hamileyim :) allaha çok dua edin yürekten inanın ve düşünmeyin. inanın ki rabbimçok isteyene veriyo
merhaba kızlar,ben 2 buçuk yıldır evliyim 6-7 aydır falan bebek istiyoruz..henüz bi hareket yok..tek yaptığım folik asit içmek.artık doktora gitmek istiyorum,zaman kaybetmek istemiyorum.ama giderken regl olmak mı daha iyi,olmamak mı rahim ve yumurtaların daha iyi görülmesi için acep? :44: bi de sadece çocuk istiyorum diye kontrol yapcak ya doktor,alttan mı bakcak illaya biri Allah rızası için beni bi aydınlatsın
merhaba cnm hoşgeldinnn..doktor alttan muayene edecek canım.hem rahim içini hem yumurtalıkları görmüş olacak...o arada smear testi de yapacak..yakın zamanda yaptırmadıysan tabi..
bana sorarsan adetliyken gitme..hem sen de huzursuz olursun..zaten gerekirse o seni adetliykende kontrole çağırır..beni doktorum 4. günü çağırmıştı..yumurtalıkta kist gibi bişey görünüyordu ilk gittiğimde..yine alttan bakıyo tabi
bizim de 4. ayımız..ben bu ay tekrar gittim.10. günümü tercih ettim..hem çalışmalar tam başlamamıştı hem de yumurtam varmı gelişimi nasıl merak etmiştim..sen de adetin bittikten sonra git bence..ama tam yumurtlama günlerine de gelmesin.belli mi olur yumurtlamışsındır döllenme olur falan o arada..
çok sağol cevap için gerçekten aydınlatıcı oldu,Allah bebeğin yoksa tez zamanda hayırlısını nasip etsin,varsa da sağlıklı,uzun ömürler versin..Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Allahım..Bu arada smear testinde içerden bişeyler alıyorlarmış o mu bu,ya ben bu konularda harbiden cahilimve korkuyorum :18:
aminn canımm.rica ederim..henüz bebiş yok..ama tevekkül ettik bekliyoruz sabırla..
evet cnm smear için kulakçubuğu gibi bişeyle içerden salgı alıyorlar..her yıl yapılması gereken birşey..korkma cnm..doktorun varmı?eğer yoksa araştırmadan tavsiye almadan gitme derim..bazıları çokgıcık çıkabiliyor.
dediğim gibi daha yeni gidicem bursadayım,yeni taşındık..merkezde değilim ama bursadaki herhangi bir hastaneye gidebilirim.Eğer birilerinin bursada bildiği iyi doktorlar varsa ve hastane ya da adıyla yazıp söylerlerse sevinirim..hafta içi çalışıyorum ,öğretmenim ancak haftasonu doktora gidebileceğimi düşünürsek özel hastane tercihim
cnm kızlardan bursada oturan varmı hatırlamıyorum ama kk da bi arat muhakkak konusu geçmiştir.yada sana yakın özel hastanelerin sitelerine gir..doktorların adını google da arat..memnuniyet ve şikayetleri görürsün cnm..ben istanbuldayım..doktorumu da öyle buldum..çok ta memnunum..
dediğim gibi daha yeni gidicem bursadayım,yeni taşındık..merkezde değilim ama bursadaki herhangi bir hastaneye gidebilirim.Eğer birilerinin bursada bildiği iyi doktorlar varsa ve hastane ya da adıyla yazıp söylerlerse sevinirim..hafta içi çalışıyorum ,öğretmenim ancak haftasonu doktora gidebileceğimi düşünürsek özel hastane tercihim
merhaba ben bursadayım.doktor önerebilirim.ama hangi konuda olduğunu yazarsan sevinirim.
oy oy oy kimler gelmişşşşben geldimmmmm
allahım ya ne cok özledimvalla çatır çatır çatladım
geçmişte baya bi geçmişte kaldı
nabıyonuz bakem hayalotunuz evine döndüüüüü
rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın canım.kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim
Selam kızlar nasılsiniz sonunda adet oldum doktora gıdayım benim yaramaz yumoslara baktiriyimyasakhayalimmmm nbersin bitanem Sen rahat uyu Atam izindeyiz...
kadın doğum önce genel kontrol olmak istiyorum.öncesinde de yazmıştım bebek düşünüyoruz artık,ama bi engel,bi sorun var mı diye anlamak istiyorum yoksa eğer olayı hızlandırmak istiyorum... çatlatma iğnesi,aşılama her neyse gereken yaptırmalıyım...Yaş geçmeden anne olmalıyım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?