- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.761
ben de 5 aylık evliyim..hiç korunmadık ama olmuyodu.. tamamen kendi haline bıraktık.eşim artık takmayalım zamanı gelince olur diyodu. yanipsikolojikolarak rahat olduk artık.ve ben polikistiktim.. veee öğrendik ki 2 buçuk aylık hamileyim :) allaha çok dua edin yürekten inanın ve düşünmeyin. inanın ki rabbimçok isteyene veriyo
bi baska topikleri gezim ozaman
sonrada demeyinki cok geziyosunbaska secenek birakmadiniz ki bana
napimki geldim burda kimsecikler yok
merhaba az önce hangi konuda olduğunu sormuştum.şimdi okudum. ben bursadayım.önerebileceğim doktor prof.dr.gürkan uncu.muayene ücreti pahalıdır ama eğer imkanın varsa gitmeni kesinlikle öneririm.ama başka isim istersen de önerilerim olabilir.ben çok doktor gezmiş 11,5 yıldır bu yolda oldukça tecrübe kazanmış biri olaraksana başka isimlerde verebilirim.[/QUOTE
öncelikle cvp için teşekkürler,ama bi kaç sorum daha olacak.:26:
1-gürkan bey hangi hastanede çalışıyor ya da özel muayenehanesi mi var?
2-varsa adres vermen mümkün mü?
3- önceden randevu almak gerekir mi?
4-ücret ne kadar?
gürkan bey tıp fakültesindeydi.şimdi umi plazada muayenesi var.mudanya yolu üzerinde.evt.önceden randevu alman gerekiyor.internetten gürkan uncu yazıp bulabilirsin.sitesi var.hakkında herşey yazıyor.kendi yazıları da var okuyabilirsin .ücret 350 tl.canım başka sorun varsa cevaplarım.inş faydalı olur.ben gitmeni isterim.çünkü alanında kesinlikle en iyisi.
Allah razı olsun,gerçekten gidesim geldi.bi de şu korkuyu yensem :18::18:gürkan bey tıp fakültesindeydi.şimdi umi plazada muayenesi var.mudanya yolu üzerinde.evt.önceden randevu alman gerekiyor.internetten gürkan uncu yazıp bulabilirsin.sitesi var.hakkında herşey yazıyor.kendi yazıları da var okuyabilirsin .ücret 350 tl.canım başka sorun varsa cevaplarım.inş faydalı olur.ben gitmeni isterim.çünkü alanında kesinlikle en iyisi.
dur gitmeeee .... muhabbet edeydik eyiydi
ya ben şu alttan muayene olayından çok korkuyorum.. :18:
bi kere yaşadım ,ozamanda adetliydim,kan tutuyo bi de beni...o an fena oldum zor dayandım ordan çıkar çıkmaz bayıldım :18:
ya hep öyle olursa....off of.
ya ben şu alttan muayene olayından çok korkuyorum.. :18:
bi kere yaşadım ,ozamanda adetliydim,kan tutuyo bi de beni...o an fena oldum zor dayandım ordan çıkar çıkmaz bayıldım :18:
ya hep öyle olursa....off of.
selam arkadaslar ne var ne yok?
iyiyim çok şükür..sen nasılsın? bebek işleri işte :) daha ortada fol yok yumurta yok ben ölüyorum heyecandan korkudan
kendini kasmazsan hic hissetmezsin bilebide adetliyken gitmen sart degilki:26::26::26::26:
evet bu kez adet olmadan giidicem zaten de bundan önce mecburdum o şekilde muayene olmaya bir ay bitmemişti adetim çünkü:26:
canım korkmanı gerektirecek hiç birşey yok.seni anlıyorum.bir kere yaşadın diye bidaha yaşıcan diye bişey yok.merak etme.hem adetliyken gitmene gerek yokki.gittiğin doktor gerek görürse adetliyken çağırır zaten.rahat olmaya çalış.
şimdi kesintisiz 6 ay ondan önce 3 ay korunmuştum o 3aydan önce bi 4 ay daha var yani aslında toplamda 10 ay diyebiliriz.biraz karışık oldu amane zamandir bebek istiyosun
şimdi kesintisiz 6 ay ondan önce 3 ay korunmuştum o 3aydan önce bi 4 ay daha var yani aslında toplamda 10 ay diyebiliriz.biraz karışık oldu ama
sen bilirsin canım. kendinde araştırırsın doktorları.ben acizane faydalı olmak istedim.inş herşey gönlüne göre olsun.Allah razı olsun,gerçekten gidesim geldi.bi de şu korkuyu yensem :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?