Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ewt cnm sana katiliyorum dusunmediginiz bir anda Allah verior inss ve suan bende 12 haftalik oldukk :)) Allahim isteyen herkeze nasip etsin ins

alla allla gözlerime inaniyorum kimseciklar yok

loori kesin burda olmaliydi

Son düzenleme:
bi baska topikleri gezim ozaman

sonrada demeyinki cok geziyosun baska secenek birakmadiniz ki bana

napimki geldim burda kimsecikler yok

Son düzenleme:

ya ben şu alttan muayene olayından çok korkuyorum.. :18:
bi kere yaşadım ,ozamanda adetliydim,kan tutuyo bi de beni...o an fena oldum zor dayandım ordan çıkar çıkmaz bayıldım :18:
ya hep öyle olursa....off of.

bi kere yaşadım ,ozamanda adetliydim,kan tutuyo bi de beni...o an fena oldum zor dayandım ordan çıkar çıkmaz bayıldım :18:

kendini kasmazsan hic hissetmezsin bilebide adetliyken gitmen sart degilki:26::26::26::26:

iyiyim çok şükür..sen nasılsın? bebek işleri işte :) daha ortada fol yok yumurta yok ben ölüyorum heyecandan korkudan

canım korkmanı gerektirecek hiç birşey yok.seni anlıyorum.bir kere yaşadın diye bidaha yaşıcan diye bişey yok.merak etme.hem adetliyken gitmene gerek yokki.gittiğin doktor gerek görürse adetliyken çağırır zaten.rahat olmaya çalış.

iyiyim çok şükür..sen nasılsın? bebek işleri işte :) daha ortada fol yok yumurta yok ben ölüyorum heyecandan korkudan

bende iyiyim canim benimonu beklemenin heyecani bile güzeldirama korkma korkacak bisey yok

Son düzenleme:
evet bu kez adet olmadan giidicem zaten de bundan önce mecburdum o şekilde muayene olmaya bir ay bitmemişti adetim çünkü:26:

ama hic kasma kendini yoksa canin acir

bende ilk zammanlar hep kasiyodum dr bile anliyodu sonra alistim simdi hic bisey hissetmiyorum bile

öyle yapıcam artık,elden gelen bişey yok mecburuz buna...kan alırlarken,serum takarlarken bayılan bi tipim oyüzden o cisim beni korkutuyo ister istemez,bi de olmadık yeri tehdit ediyo alet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…