Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oy oy oy kimler gelmişşşş
hayalotum tatlım annişiyle hasret mi gidermişşş
kuzum valla aynıyız yaaa.sen nasılsın..

bende çok iyiyim bitanem enerji depoladım geldim evime çok şükür.
ama kocişim yarın gelicek
çok özledim ya dün giremedim site çok yavaştı çatladım meraktan
ya sen yorum yapmışın bi arkadaşa allah herkese nasıp etsın dıye
anam sen hamılesın sandım kızzz
ama başka arkadasmıs rabbım sanada nasıp etsın ınsallah kuzum ya onada cok sevındım ama sen sanınca içim hop etti birden

ay canımmmm inşallah yaa keşke öyle olsaydıı..yok tatlım daha 19.günüm pek te umudum yok ama bakalım.inşallah hepimize nasipolsun tatlım
bende çok giremedim..telden giremiyorum arıza oluyo..şimdide mutfakta iş yaparken arada bakıyorum

kolay gelsın cankuşhayırlısı olsun beklıycez napalım
Selam kizlar ben geldimmm Hayalotum hosgeldin bitanem gozumuz yollarda kaldi ya

hoşgeldin bitanemvallamıdur ben önce şu yolda kalan gözlerinizi verim gelirken bir bir topladım hepsini
ilacın bitmiş bitanem oldunmu adet:26:

kolay gelsın cankuşhayırlısı olsun beklıycez napalım

hoşgeldin bitanemvallamıdur ben önce şu yolda kalan gözlerinizi verim gelirken bir bir topladım hepsini
ilacın bitmiş bitanem oldunmu adet:26:

iyi yaptin yaaaa evet hayatim ilac bitti bugun 5.gunum bittikten sonra hemen olunuyomus doktorum 2-3 gun icinde olursun demisti bugun 5.gunum bakalim batimda 16sinda zaten hayirlisi tatlimm

iyi yaptin yaaaa evet hayatim ilac bitti bugun 5.gunum bittikten sonra hemen olunuyomus doktorum 2-3 gun icinde olursun demisti bugun 5.gunum bakalim batimda 16sinda zaten hayirlisi tatlimm

hayırlısı tatlım gelsinlerde gitsinler biran önce:6

cankuşlar ben cıkıyorum ara ara gelmeye calısıcamyarın ustalar gelıcekmıs sabah 8de oyuzden evı bosaltmam lazım yıkım çalışmaları başlıyor
hepinizi öpüyorum

Kiz ne yikimi

anaaaaam hiç sorma
banyoyu yıkıcaklar altkata su kaçrıomuş bende kocacıgımı kandırdım kırmısken herseyı degıstırelım dıye zaten kaç yıllık banyo
öyle işte banyo tadılatı koltuklarıda kaplatmaya vermıstım sorun cıktı evı bı gorsen panayır gıbı

Ay bilirim canim ya fena durum ama iyi yapmissin o zaman kolay gelsin tatlim yorma kendini fazla

yaw sen beni bilmiyomusun ben her yeri gezerim

hemen yazma bi hangi topik diye bi bak

hangi topiktikisimdi demislerdir alla alla bu kiz bizi nerden taniyo diye
ben bi kere yazdım zannediyodum baktım kendi kendime sohbet etmişim annemgildeym fln demişim valla deli sancaklar beni

neyse ne var ne yok kız bizim topikten hiç hamile çıkmadı burda bi uğursuzluk olmasın :26::26:

ben bi kere yazdım zannediyodum baktım kendi kendime sohbet etmişim annemgildeym fln demişim valla deli sancaklar beni

neyse ne var ne yok kız bizim topikten hiç hamile çıkmadı burda bi uğursuzluk olmasın :26::26:

tööbee kız gümüş niye uğursuzluk olsun yahuuubelki hepimiz beraber hamiş olucaz da daha zamanı gelmemiştir yanii olamazmııı

kızlarr annişler bana çaya geliyor
ayıptır sölemesi elmalı tart yaptım daaa
keşke size de ikram edebilseydimm..yatmadan yanınıza gelmeye çalışıcamm öpüyorum çok

selam kizlar nasilsiniz geldim sonunda ama baglantim yavas yarin degistrebilirsem nerde bu milllet nerde bu insanlar

selam,şuan bi ben burdayım ama tanışmıyoruz
ama evlat isteyen bir insan evladı olduğum bellidir sanırım
bu arada....
hoşgeldin sefa getirdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…