- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.741
oy oy oy kimler gelmişşşş
hayalotum tatlım annişiyle hasret mi gidermişşş
kuzum valla aynıyız yaaa.sen nasılsın..
bende çok iyiyim bitanem enerji depoladım geldim evime çok şükür.
ama kocişim yarın gelicek
çok özledim ya dün giremedim site çok yavaştı çatladım meraktan
ya sen yorum yapmışın bi arkadaşa allah herkese nasıp etsın dıye
anam sen hamılesın sandım kızzz
ama başka arkadasmıs rabbım sanada nasıp etsın ınsallah kuzum ya onada cok sevındım ama sen sanınca içim hop etti birden
kolay gelsın cankuşay canımmmm inşallah yaa keşke öyle olsaydıı..yok tatlım daha 19.günüm pek te umudum yok ama bakalım.inşallah hepimize nasipolsun tatlım
bende çok giremedim..telden giremiyorum arıza oluyo..şimdide mutfakta iş yaparken arada bakıyorum
Selam kizlar ben geldimmmHayalotum hosgeldin bitanem gozumuz yollarda kaldi ya
kolay gelsın cankuşhayırlısı olsun beklıycez napalım
hoşgeldin bitanemvallamı dur ben önce şu yolda kalan gözlerinizi verim gelirken bir bir topladım hepsini
ilacın bitmiş bitanem oldunmu adet:26:
iyi yaptin yaaaa evet hayatim ilac bitti bugun 5.gunum bittikten sonra hemen olunuyomus doktorum 2-3 gun icinde olursun demisti bugun 5.gunum bakalim batimda 16sinda zaten hayirlisi tatlimm
hayırlısı tatlım gelsinlerde gitsinler biran önce:6
cankuşlar ben cıkıyorum ara ara gelmeye calısıcamyarın ustalar gelıcekmıs sabah 8de oyuzden evı bosaltmam lazım yıkım çalışmaları başlıyor
hepinizi öpüyorum
Kiz ne yikimi
anaaaaam hiç sorma
banyoyu yıkıcaklar altkata su kaçrıomuş bende kocacıgımı kandırdım kırmısken herseyı degıstırelım dıye zaten kaç yıllık banyo
öyle işte banyo tadılatı koltuklarıda kaplatmaya vermıstım sorun cıktı evı bı gorsen panayır gıbı
merhaba az önce hangi konuda olduğunu sormuştum.şimdi okudum. ben bursadayım.önerebileceğim doktor prof.dr.gürkan uncu.muayene ücreti pahalıdır ama eğer imkanın varsa gitmeni kesinlikle öneririm.ama başka isim istersen de önerilerim olabilir.ben çok doktor gezmiş 11,5 yıldır bu yolda oldukça tecrübe kazanmış biri olaraksana başka isimlerde verebilirim.[/QUOTE
öncelikle cvp için teşekkürler,ama bi kaç sorum daha olacak.:26:
1-gürkan bey hangi hastanede çalışıyor ya da özel muayenehanesi mi var?
2-varsa adres vermen mümkün mü?
3- önceden randevu almak gerekir mi?
4-ücret ne kadar?
ben bi kere yazdım zannediyodum baktım kendi kendime sohbet etmişim annemgildeym fln demişim valla deli sancaklar beniyaw sen beni bilmiyomusun ben her yeri gezerim
hemen yazma bi hangi topik diye bi bak
hangi topiktikisimdi demislerdir alla alla bu kiz bizi nerden taniyo diye
ben bi kere yazdım zannediyodum baktım kendi kendime sohbet etmişim annemgildeym fln demişim valla deli sancaklar beni
neyse ne var ne yok kız bizim topikten hiç hamile çıkmadı burda bi uğursuzluk olmasın :26::26:
selam arkadaslar ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?