- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.801
Hehehe yıldızlı 5alıcam bennnnn
suedaa cok seker bir kizin var allah bagislasinsueda derken aklima sey geldi aklima istiklal marsi geldi nerden geldiyseeee yasakhayalimmm bosuna yapmadim tatli dimi hemde yunan tatlisi veriyim tarifi yapin kizlar cok guzelllll bakalim kimler dersine calismisss scorpionsssss bravo sana hemende ogrenmeye basladin arabi arabi aywa aywaaa
scorpionsum seysen istersen derse girmeye bilirsin
Kuzum annem babam köken olarak arap benimValla 98 yasında bi babaannem var yanina gideyim de iki günde tozunu atarim ortaligin
oyyy kurbannik enaaaaayasakhayalimmmm sen gonlumdesin bebesim caktirma sana topril gececemmm patlatacam ortaligi
suedaa cok seker bir kizin var allah bagislasinsueda derken aklima sey geldi aklima istiklal marsi geldi nerden geldiyseeee yasakhayalimmm bosuna yapmadim tatli dimi hemde yunan tatlisi veriyim tarifi yapin kizlar cok guzelllll bakalim kimler dersine calismisss scorpionsssss bravo sana hemende ogrenmeye basladin arabi arabi aywa aywaaa
Ammaaaaaaa
Sagolun kizlar o sizin sekerliginiz ve guzelliginiz
Kizimin adi sueda
Senin aklina istiklal marsi śuhedadan gelmistir bu telde noktali harf cikmdida :)
Bizimki bildigin sueda :) sanirim said kokunden geliyor
suedaaaaa oretmenimmmmmm ordamisin bebesim korkma biz biraz deliyizz bizi takma sen katil sohbeteee micnunin biz gululugulu
suhedaa fiskiracak toprafi siksan suhedaaaaa Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda....Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda
Bennn geldimm canlarımmmmmmmm
Naber nasılsınııııızz
gulugulu ne habibtem onuda söyle
meeddcezirim süpürgeni iyi bi yere park ette in yanimiza artik
Hosgeldin tatlimmmmmmmBennn geldimm canlarımmmmmmmm
Naber nasılsınııııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?