Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kuzum annem babam köken olarak arap benimValla 98 yasında bi babaannem var yanina gideyim de iki günde tozunu atarim ortaligin

oyyy kurbannik enaaaaa yasakhayalimmmm sen gonlumdesin bebesim caktirma sana topril gececemmm patlatacam ortaligi

oyyy kurbannik enaaaaa yasakhayalimmmm sen gonlumdesin bebesim caktirma sana topril gececemmm patlatacam ortaligi

yasaaaaaaaaaaaaaa habibtem bak loooooooorrrrrrrrrrriiiiiii habibtem ne diyo ben sana demedimmi habibtem beni sever diye

Son düzenleme:

Sagolun kizlar o sizin sekerliginiz ve guzelliginiz
Kizimin adi sueda
Senin aklina istiklal marsi śuhedadan gelmistir bu telde noktali harf cikmdida :)
Bizimki bildigin sueda :) sanirim said kokunden geliyor

Kizimin adi sueda
Senin aklina istiklal marsi śuhedadan gelmistir bu telde noktali harf cikmdida :)

suedaaaaa oretmenimmmmmm ordamisin bebesim korkma biz biraz deliyizz bizi takma sen katil sohbeteee micnunin biz gululugulu

Kizimin adi sueda

bende senin ismin saniyodumkendi gibi ismide güzel

suhedaa fiskiracak toprafi siksan suhedaaaaa Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda....Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…