Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amiiiiiinnnn,aynen Allah isteyen herkesin kucağını bebiş veya bebişlerle doldursun
senin var mı yoksa ilk mi olacak?

Evet cok benzeten oluyor
Bebekligi benimkiyle ayniydi benim resimlerimi kizim zannediyordu arkadaslar ama buyudukce degisti
Ya ben pc den girerken kimse yoktu simi telle ugrasiyorum

telle doru zor giriliyomus cok arkadas söylüyo...:26::26::26::26:

masallah ben kücük saniyodum kocaman süslü bi kizmis

amiiiiiinnnn,aynen Allah isteyen herkesin kucağını bebiş veya bebişlerle doldursun
senin var mı yoksa ilk mi olacak?

benim hic cocugum yok

3 yil icinde 4 defa hamile kaldim ama hepsini kaybettim..

benim kan pihtilasma sorunum varsimdi korunuyorum yeni yilda nasipse tekrar denemeye basliyacam:26:bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

geldimmmm istee burdayimmm yeruhelerimmmmm yaaaa netim oldu ama begenmedim connecti yarin degistirecem benim kocis degisterecekmi bugun barismaliyim yemegimi tatlimi yaptim geldim

geldimmmm istee burdayimmm yeruhelerimmmmm yaaaa netim oldu ama begenmedim connecti yarin degistirecem benim kocis degisterecekmi bugun barismaliyim yemegimi tatlimi yaptim geldim

ehlen ve sehlen habibtemkiz hic durma barista su netin hizlansin

benim hic cocugum yok

3 yil icinde 4 defa hamile kaldim ama hepsini kaybettim..

benim kan pihtilasma sorunum varsimdi korunuyorum yeni yilda nasipse tekrar denemeye basliyacam:26:bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

üzüldüm cnm geçmiş olsun ,ama şükret ki hamile kalabildiğini biliyorsun...dua et ve emin ol ki Allah ona yürekten açılan elleri boş çevirmez yeni yıl sana yeni sağlıklı hamilelik ve bebişler getirsin..aynı zamanda isteyen herkese ben de dahil

selamlarin en guzeli habibteeee scorpions sekelooooooooooo ordamisisn bebisimmmmm

amin insaallah canim benim hamile kaliyorumda iste bide devamini getirebilsemrabbim isterse insaallah olacak

suedaa cok seker bir kizin var allah bagislasinsueda derken aklima sey geldi aklima istiklal marsi geldi nerden geldiyseeee yasakhayalimmm bosuna yapmadim tatli dimi hemde yunan tatlisi veriyim tarifi yapin kizlar cok guzelllll bakalim kimler dersine calismisss scorpionsssss bravo sana hemende ogrenmeye basladin arabi arabi aywa aywaaa

kiz habibtem sueda öretmen oldugu icin olmasin

allaal bi ben gözüne giremedim simdide scorpionsum 5 aldi kiskanacam iyice

rakip cok bende ne sansizimlooricik yok simdide scorpionsum yüzünden 0 alacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…