- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.781
sueda kizin ne kadaar cok sana benziyo
Evet cok benzeten oluyor
Bebekligi benimkiyle ayniydi benim resimlerimi kizim zannediyordu arkadaslar ama buyudukce degisti
Ya ben pc den girerken kimse yoktu simi telle ugrasiyorum
...........temmuz,ağustos,eylül ekim kasım................acaba ne zaman?
amiiiiiinnnn,aynen Allah isteyen herkesin kucağını bebiş veya bebişlerle doldursun
senin var mı yoksa ilk mi olacak?
geldimmmm istee burdayimmm yeruhelerimmmmmyaaaa netim oldu ama begenmedim connecti yarin degistirecem benim kocis degisterecekmi bugun barismaliyim yemegimi tatlimi yaptim geldim
benim hic cocugum yok
3 yil icinde 4 defa hamile kaldim ama hepsini kaybettim..
benim kan pihtilasma sorunum varsimdi korunuyorum yeni yilda nasipse tekrar denemeye basliyacam:26:bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
scorpionsum hosgeldin
habibtem ehlen ve sehlen
üzüldüm cnm geçmiş olsun ,ama şükret ki hamile kalabildiğini biliyorsun...dua et ve emin ol ki Allah ona yürekten açılan elleri boş çevirmezyeni yıl sana yeni sağlıklı hamilelik ve bebişler getirsin..aynı zamanda isteyen herkese ben de dahil
selamlarin en guzeli habibteeee scorpions sekelooooooooooo ordamisisn bebisimmmmm
Ehlen ve sehlen yeruhem
suedaa cok seker bir kizin var allah bagislasinsueda derken aklima sey geldi aklima istiklal marsi geldi nerden geldiyseeee yasakhayalimmm bosuna yapmadim tatli dimi hemde yunan tatlisi veriyim tarifi yapin kizlar cok guzelllll bakalim kimler dersine calismisss scorpionsssss bravo sana hemende ogrenmeye basladin arabi arabi aywa aywaaa
Buradayim yeruhemm
Hehehe yıldızlı 5alıcam bennnnnbak gördünmü sende 5 alacan sonuna ben yeruheyi koymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?