- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.921
nerede bu habibte yaaaaaaaadoktordayimdim az once geldim kahve ictim esimle tabiki barismadik daha ayniyiz..hormon testi yapildi 3 gun sonra gidip alacam bakalim neler cikacak hayirlisi herseyden umudumu kestim
yasakhayalimmm hosgeldinnn bitanme nerdeydin tum gun yaa merak ettim seni
loorim hosgeldin tatlim yemekten sonra burdayim tamammi
slm arkadaşlar bu gün doktora gittim alltan muayine yaptı çok canım yandığını düşünüyorum.ve klome verdi..umarım çabuk zamanda faydasını görürüm
Bizdede insallah hamileler tek tek cikarakrebim sende herhangi belirti fln varmi?
Alpin napiyim kiz esim bilgisayarda bana tel kaldi
selam canlarımmmm
yok uzum tık yok bende..20. günüm..yumoş günler de geçti..sadece iki gündür sağ kasığımda yumurtalık tarafında yoğun ağrım var..inşallah yumoşum kiste falan dönmemiştir diyorum ben de..bakalım bu ay doğumgünü hediyem bebişim olacakmı??Allahtan ümit kesilmezzz
canım bizde seni özledikkkkkkkkkkbizde eve öğlen geldiydik, smdi isler var, mtfakta flnn.. yemek yedik yıkarmıslar çıkıcak, yenileri giricek..
ayva vardı onları temizledim ayıkladım, reçel yapıyım diyorum.. bakalım is var yani anlıycan
loorim burda olduğuna göre... scorpionsum, hayalotum, aybishcim ve sayamadığım varsa, nerdesiniz özledim sizi
Hosgeldin canimhadi insallahh canim bende esime dogum gunu hediyesi verebilecekmiyim bakalim...
looricimm bende eşim gelene kadar uzanayımm.acayip başım ağrıyoo
inşallah canım yaaa..ne güzel olurr..ben geçen ay plan yapmıştım..test almıştım..test pozitif çıkarsa dedim güzelce kutuya koyu ambalaj yapıp doğumgünü hediyesi gibi vereyimama kısmet değilmişş
bu ay da bana hediye olsa süper olur tabiii
Medcezirim hosgeldin kimse yok ben tek kaldim gelde iki lafin belini kiralimm
Geldim canımın içiiiiiiBen de geldiğimde kimsecikler yoktu, geçmişi okudum o arada
Seni burda görünce de çook sevindim tatllımmmmm... Naber nasılsın looricim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?