Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nerede bu habibte yaaaaaaaa doktordayimdim az once geldim kahve ictim esimle tabiki barismadik daha ayniyiz..hormon testi yapildi 3 gun sonra gidip alacam bakalim neler cikacak hayirlisi herseyden umudumu kestim

habibtem bitanem dün sen öyle cikinca benimde moralim bozuldu bende ciktim..cok ama cok üzüldüm alppinim...

sana kiyamam ben senin icin dua ediyorum esinle araniz düzelsin diye

insallah rabbim sana en kisa zamanda bebis gönderirde bu mutsuz günlerinizin yerine ömür boyu mutlu olacaginiz günler gelir insaallah

aksam burda olacam tatlim sende ol tamammiinsaallah sonuclarinda cok güzel cikar

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bu gün doktora gittim alltan muayine yaptı çok canım yandığını düşünüyorum.ve klome verdi..umarım çabuk zamanda faydasını görürüm

slm arkadaşlar bu gün doktora gittim alltan muayine yaptı çok canım yandığını düşünüyorum.ve klome verdi..umarım çabuk zamanda faydasını görürüm

Kiz alltan muayede bile canimmiz yaniyosa cocuk nasil dogurucaz

Hadi insallahh ise yarar tez zamanda hemile kalirsinn

Bizdede insallah hamileler tek tek cikar akrebim sende herhangi belirti fln varmi?
Alpin napiyim kiz esim bilgisayarda bana tel kaldi

yok uzum tık yok bende..20. günüm..yumoş günler de geçti..sadece iki gündür sağ kasığımda yumurtalık tarafında yoğun ağrım var..inşallah yumoşum kiste falan dönmemiştir diyorum ben de..bakalım bu ay doğumgünü hediyem bebişim olacakmı??Allahtan ümit kesilmezzz

selam canlarımmmm

Hosgeldin canim hadi insallahh canim bende esime dogum gunu hediyesi verebilecekmiyim bakalim...

canım bizde seni özledikkkkkkkkkk

Hosgeldin canim hadi insallahh canim bende esime dogum gunu hediyesi verebilecekmiyim bakalim...

inşallah canım yaaa..ne güzel olurr..ben geçen ay plan yapmıştım..test almıştım..test pozitif çıkarsa dedim güzelce kutuya koyu ambalaj yapıp doğumgünü hediyesi gibi vereyimama kısmet değilmişş
bu ay da bana hediye olsa süper olur tabiii

looricimm bende eşim gelene kadar uzanayımm.acayip başım ağrıyoo

Allah gonlumuze gore versin canim ne diyelim ki yapacak biseyimiz yok beklemekten ben bile sikildim

Medcezirim hosgeldin kimse yok ben tek kaldim gelde iki lafin belini kiralimm

Geldim canımın içiiiiii Ben de geldiğimde kimsecikler yoktu, geçmişi okudum o arada
Seni burda görünce de çook sevindim tatllımmmmm... Naber nasılsın looricim

selammmm ben geldimmmm cicilerrrr medcezirimmmmmm hosgeldinnn senin topigin gibi hisset burayi looorrrriiiiiiiciiiikkkk nasilsin gitmedimi kocan daha pcden mi cepten mi girdin bakayim sen

Geldim canımın içiiiiii Ben de geldiğimde kimsecikler yoktu, geçmişi okudum o arada
Seni burda görünce de çook sevindim tatllımmmmm... Naber nasılsın looricim

Bende sevindim seni gordugume canim ya bugun kacaklar gelmedi nedense yada gelip kactilar hemeen

Iyim Allaha sukur nasil olalim sen nasilsinn Alpin iste bi iyi bi kotu bende bilmiyorum ki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…