- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.941
selammmm ben geldimmmm cicilerrrrmedcezirimmmmmm hosgeldinnn senin topigin gibi hisset burayi looorrrriiiiiiiciiiikkkk nasilsin gitmedimi kocan daha pcden mi cepten mi girdin bakayim sen
selammmm ben geldimmmm cicilerrrrmedcezirimmmmmm hosgeldinnn senin topigin gibi hisset burayi looorrrriiiiiiiciiiikkkk nasilsin gitmedimi kocan daha pcden mi cepten mi girdin bakayim sen
evet yaaaa alttan muayine de bu kadar canım yandı nası çoçuk dogurcamm ben taa.hatta şimdiden haftaya çarşamba tekrar çagırdı onu düşünüorm yine muayine edecek.
Bende sevindim seni gordugume canim ya bugun kacaklar gelmedi nedense yada gelip kactilar hemeen
Iyim Allaha sukur nasil olalim sen nasilsinn Alpin iste bi iyi bi kotu bende bilmiyorum ki canim
Bende su huy var canim sikkkin iken konusamam susar kabuga cekilirim...esim geldi bende canim sikkkin ama seninle alakali degil dedim,...elimde degil annemin sesini duymuyorum gormuyorum herkes annemin selami var diyince icim gidiyor surekli esime annemin acisini yansitmak istemedigimden bu haldeyizz..icimde yasamaliyim diyorum...dun elemanin dogum gunu var hepsi erkek ben bayanim sadece yorgunum bana dakikasinda soyluyor bize gelecekler diyee sinirlendim acikcasi,,,sabah 6ya kadar uyumadim oturdm annemin fotosuyla konustum videolarimizi izledim...orada ne guzel guluyordum simdi ben tek basima agliyorum...gelipte neyin var demedi oturma odasinda uyudum,,,,hayattaan sogufdum anlayacaginiz.. saat 4te doktora gittim hormon testi yaptirdim ins birsey cikmaz...hamile kalir tekrar hayata tutunurum...
19.30dan sonra gelirler bir birr
Ben de iyiym bitanem yaaa, kasığımda adet sancısı gibi bişey var bi geliyo bi gidiyo... Bide göğüslerim çook acıyo, adet olcam sanırım.. Bi de göğüslerimin ucunda da bir sürü kabarcıklar çıktı benim yaa:44:
bilmiyorum inşallah olur artık ...karnıma düşünce doğurrum die düşünüorm artık
Bende su huy var canim sikkkin iken konusamam susar kabuga cekilirim...esim geldi bende canim sikkkin ama seninle alakali degil dedim,...elimde degil annemin sesini duymuyorum gormuyorum herkes annemin selami var diyince icim gidiyor surekli esime annemin acisini yansitmak istemedigimden bu haldeyizz..icimde yasamaliyim diyorum...dun elemanin dogum gunu var hepsi erkek ben bayanim sadece yorgunum bana dakikasinda soyluyor bize gelecekler diyee sinirlendim acikcasi,,,sabah 6ya kadar uyumadim oturdm annemin fotosuyla konustum videolarimizi izledim...orada ne guzel guluyordum simdi ben tek basima agliyorum...gelipte neyin var demedi oturma odasinda uyudum,,,,hayattaan sogufdum anlayacaginiz.. saat 4te doktora gittim hormon testi yaptirdim ins birsey cikmaz...hamile kalir tekrar hayata tutunurum...
Canim herkesin farkli bi uzuntuleri var icinde sende cok fazla kafana takma napalim hayatim olumlu dunya keske olumsuz olsalar ama olmuyo iste sende kendini bu sekilde uzersen bebisin nasil sana gelicekki sen toparlan bak goruceksin bebiste seninle olucak
Medcezirim valla insallah bebistendir bende adet oldum zannediyorum gidip bakiyorum bisey yok beyaz bi akinti var 3 gundurde belim fena agriyo sabahlari ozellikle bacaklarima fln vuruyo bekliyorum hala bakalim
Kln sende korkma kiz hayirlisi onu yapan onuda yapar herhalde
yaa looricim ama benimkinin hamilelikten olduğunu zannetmiyorum ben, daha doğrusu bu ay hiç umudum yok ve varmış gibi de gelmiyo zaten... Umarım senin belirtilerin bebiştenddirrr
Selammmm
Nasilsiniz hatunlarr
Kizim okuldan gelirken yolda uyudu dun cok fec yatmisti insallh sabaa kadar uyur dinlenir
Esim yazilu okuyor
Bende telefon baglandikca burdayim
Ya sizce yeni vi sayfayami gecsek belki daha hayirli haberler aliriz
Ekim zaten gecti aralik bizim ayimiz olsun
Canlarımmmmm kocişimle çay içelim, sonra hemen gelirimmmm... Şimdilik çıkıyorum, öptüüüüüüüüümmmmmmmmm
topiginizin kimi geldi hadi bilin bakalim yavru kuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?