- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.001
yaw öyle deme eninde sonunda gercekle yüzlesecen bundan kacis yokkibence varsa cikabilir bu gün nerdeyse 32. günün cikmazsada zaten cuma dr arayacakmisin... evde varmi testin varsa bence yarin ilk idrar ile yap yoksada hemen git al ondan sonra ilk idrarinla yap bence:26::26::26::26:
Cikarmi bilmiyorum ki yasakhayal :26::26: ama soz vermiyim hee kendime guvenemiyorum ki yapamam valla
iyi kendin bilirsin canim:26::26::26:ama biliyosun yine sonunda gercekle yüzlesme var.....uzun zaman bekleyipte cikmazsa o zaman bence daha cok üzülürsün:26::26:bence normal sartlarda bugün 32. günün cikmasi lazim..suda var ama gec döllenme olupta daha gec ögrenenlerde var
ama iste böyle uzun bekleyipte sonu negatif olursa bence daha cok üzülürsünama bi düsünsene simdiden pozitif oldugunu ögrenirsen bulutlarin üstünde olursun yinede kendin bilirsin ama ben olsam yapardim bian önce gercekle yüzlesip kurtulum derdim
Dogru soyluyosunn ama ne biliyim yasakhayalimm soz vermiyim ben
Looricik bencede yap tarin test durdugun hata
Ben onceki ay dort kere yaptim adete kadar :)
Yapta burda halay cekelim
Looricik bencede yap tarin test durdugun hata
Ben onceki ay dort kere yaptim adete kadar :)
Yapta burda halay cekelim
tamam bizde baski yapmayalim sen kendin nasi istiyosan öyle yap
yada bekle o zaman cumaya kadar zaten gelmezse biseyler var demektir..
yeterki kist ne olmasin bide onunla ugrasma:26::26::26::26::26:
aman canim ya Allah korusun yaama dr bana neden oyle dedi onu anlamadim cuma gunude olmazsan ara dedi :26:
sunu demek istemistir eger cumaya kadar gelmezse hamilelikten süphelene bilir yada oda yoksa hap kullandigin halde niye gelmiyo diye onu arastiracaktir:26::26::26:
Ayy biktim usadim he ne olursa olsunnnn hayde oturmayami geldikkk kalk kizzz
doru bi halayla devam edelim ozaman
gordummm canim testis kanseri varsa hamilelik testi pozitif cikiyomussskizlar biraz önce haberlerde erkeklerde hamilelik testi yapsin dedi doktorlar
te te te aLpin gell sene kizzz tut su mendilden
gordummm canim testis kanseri varsa hamilelik testi pozitif cikiyomusss
aferin loori heryerde gözün kulagin varartik esimede yapim bari ara sira
loori rose 1903 dende haber yok galiba negatif cikti sonuc:26::26::26::26:cizgi ne var diyodu göbegimde
Dusunsene ayda bi kere esler diyomus bana bi tane gebelik testi alsanakendimizinkiler yetmezmis gibi onlarinkiylemi ugrasicaz biz pozitif icin ugrasiriz onlar negatif icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?