Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cikarmi bilmiyorum ki yasakhayal :26::26: ama soz vermiyim hee kendime guvenemiyorum ki yapamam valla

Cikarmi bilmiyorum ki yasakhayal :26::26: ama soz vermiyim hee kendime guvenemiyorum ki yapamam valla

iyi kendin bilirsin canim:26::26::26:ama biliyosun yine sonunda gercekle yüzlesme var.....uzun zaman bekleyipte cikmazsa o zaman bence daha cok üzülürsün:26::26:bence normal sartlarda bugün 32. günün cikmasi lazim..suda var ama gec döllenme olupta daha gec ögrenenlerde var

ama iste böyle uzun bekleyipte sonu negatif olursa bence daha cok üzülürsünama bi düsünsene simdiden pozitif oldugunu ögrenirsen bulutlarin üstünde olursunyinede kendin bilirsin ama ben olsam yapardim bian önce gercekle yüzlesip kurtulum derdim

Dogru soyluyosunn ama ne biliyim yasakhayalimm soz vermiyim ben

Dogru soyluyosunn ama ne biliyim yasakhayalimm soz vermiyim ben

tamam bizde baski yapmayalim sen kendin nasi istiyosan öyle yap

yada bekle o zaman cumaya kadar zaten gelmezse biseyler var demektir..

yeterki kist ne olmasin bide onunla ugrasma:26::26::26::26::26:

Looricik bencede yap tarin test durdugun hata
Ben onceki ay dort kere yaptim adete kadar :)
Yapta burda halay cekelim

cesaretim yok diyo:26::26::26::26:

valla artik test nede yapmaya korkar olduk insaallah bi an önce gelselerde bu stresten kurtulsak

tamam bizde baski yapmayalim sen kendin nasi istiyosan öyle yap

yada bekle o zaman cumaya kadar zaten gelmezse biseyler var demektir..

yeterki kist ne olmasin bide onunla ugrasma:26::26::26::26::26:

aman canim ya Allah korusun ya ama dr bana neden oyle dedi onu anlamadim cuma gunude olmazsan ara dedi :26:

aman canim ya Allah korusun ya ama dr bana neden oyle dedi onu anlamadim cuma gunude olmazsan ara dedi :26:

sunu demek istemistir eger cumaya kadar gelmezse hamilelikten süphelene bilir yada oda yoksa hap kullandigin halde niye gelmiyo diye onu arastiracaktir:26::26::26:

loori rose 1903 dende haber yok galiba negatif cikti sonuc:26::26::26::26:cizgi ne var diyodu göbegimde

Dusunsene ayda bi kere esler diyomus bana bi tane gebelik testi alsana kendimizinkiler yetmezmis gibi onlarinkiylemi ugrasicaz biz pozitif icin ugrasiriz onlar negatif icin

doru valla...yaw biz insanlar ne tuhafiz demi bazen pozitif cikinca seviniriz bazende negatif cikinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…