Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaşlar bugün doktora gittik keseyi gördük allahın izni ile bebeğim 4,5 haftalık imiş.... maalesef kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktor ve 15 gün sonra tekrar çağırdı.... 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum kalp atışını duymadan bu tedirginliğim geçmeyecek sanırım....dayanamayıp hamileliğimi herkese söyledim ama çook korkuyorum birşey olmasından.... birde arkadaşlar bende bulantı kusma falan hiç yok sadece göğüslerimde hassasiyet var birde çook iştahım açıldı başkada birşey yok.... benimle aynı şeyleri yaşayan birileri varmı acaba ????

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsuuunnn, çook sevindim senin adınaa
Rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bu konuda sana yardımcı olmayı çok isterdim ama henüz bir hamileliğim olmadı ne yazık kii.. Bebiş hasretiyle bekleyenlerdenim ben dee... Hamileliğini herkese söyledin diye de lütfen tedirgin olmaa, insan böyle bir mutluluğu nasıl paylaşmasın kiii

Hadi hayirlisi canim sen aklina kotu seyller getirme bebegin seninle bunu dusun iyi seyler dusun herkeste ayni seyler olmayabiliyo iste daha ne istiyosun kiz mide bulantin fln yok daha iyi degil mi

kizlarr tekrardan geldimmm yapascak birsey yok cunku camasir bulasik yikadimmm ne yaptiniz bakalim hayatlot nerde coktandir gorulmuyor ortaliktaaa yasakhayalim de nirde bu gaci

kizlarr tekrardan geldimmm yapascak birsey yok cunku camasir bulasik yikadimmm ne yaptiniz bakalim hayatlot nerde coktandir gorulmuyor ortaliktaaa yasakhayalim de nirde bu gaci

hayalot banyosunu fln yaptiriyo canim isleri fln filnn yogun yani

öncelikle cevaplandıdığın için çoook teşekkür ederim canım.... Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.... bende 2 yıl aradıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım.... önceden bir hamile kalsam derdim şimdi de başka şeyler çıkıyor çook endişeleniyor insan ne bileyim işteee.... rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize inşaallah....

çooook teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda önce sana daha sonra isteyen herkesee hayırlı evlatlar nasip etsin.... mesajımı cevapladığın için çoook teşekkür ederim bu arada.... bende 2 yıl bekledim kısmet bu zamanaymış şimdi hamileyim allahıma şükürler olsun... Ama işte annelik böyle birşey sanırım önceden hep derdim bir hamile olsam diye şimdi de başka şeyler çıkıyor insan çok tedirgin oluyor yaaa.... rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah...

Hadi hayirlisi canim sen aklina kotu seyller getirme bebegin seninle bunu dusun iyi seyler dusun herkeste ayni seyler olmayabiliyo iste daha ne istiyosun kiz mide bulantin fln yok daha iyi degil mi

çook teşekkür ederim tatlım... iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama kalp atışını duymadan yinede içimde hep bir tedirginlik olacak sanırım.... ne diyeyim mevlam ne eylerse güzel eylermiş hayırlısı herşeyin canım... ya bu bulantı falan olmaması ne bileyim aslında iyi tabi hiç sorunsuz hamilelik geçirmek ama işte bilemiyorumyaa biraz kussam falan eşime naz yapsam diyorum

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmm.. Demek sen de bekledin bizim gibii... Rabbim hayırlısıyla versin inşşş

Kiz valla alemiz heee hamile kalmak icin neler neler yapiyoruz sonra hamile kaliyoruz neden kusmuyoruz neden kalp atisini duymuyoruz kizzz bi sakin ol yaa hamilesin hamileligin tadini cikar esinle kusmasan da yinede naz yapabilirsin Allah yardimcimiz olsun valla

medcezirim iyi olmaya calisiyorum yeruheeeeeeeeeee anladim ki bu stres sadece beni etlkiliyor eger bir bebegimin olmasini istiyorsam stresten uzak olmaliyim bunu da basaracam zamanlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…