- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.021
he ya bak benimde simdi aklima geldi ne oldu acabaaa :44:
doru valla...yaw biz insanlar ne tuhafiz demi bazen pozitif cikinca seviniriz bazende negatif cikinca
galiba negatif ciktiyoksa gelir söylerdi güzel haberi
ben onu bi topikte gormustum dur bi buliyimmm
Sorma yasakhayalim sormaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar bi ses verin ya aloooo
kizlar bizim yazdiklarimizi okumaktan daha zevk aliyolar galiba
kızlarr, loorim, yasakhayalim doktor bana sağdaki 3cm lik kist gitmiş ama sol yumurtalık yapışık, endometriozis dedi, spermiogram, hormon tahlili ve rahim filmi istedi, yorumlaınıza ihtiyacım varrrrrr
bu ayda olmadı sanırım.
selam canim hosgeldinn ama ben bilmiyorum ki bu isleri tedavini ihmal etme insallah hayirlisi olur
rEan ne oldu gordun mu kirmizilari?
selam canim hosgeldinn ama ben bilmiyorum ki bu isleri tedavini ihmal etme insallah hayirlisi olur
rEan ne oldu gordun mu kirmizilari?
loorim sen nasılsın bitanem, test filan yaptın mı göğüslerdeki şişlikler ne oldu, hayırlı haber ver hadi bana, yeterince kötü şey duydum zaten bitanem
yok canım görmedim ama ne biliyim yok gibi..umudum yok işte.öyle.
belirtin fln herhangi biseyin yokmu ki :26:
sis hala canim ayni durumdayim ama test fln yapmadim batim 16 kasim o zaman yaparim diye dusunuyorum
geldim kizlar offffffffffffffffffffffffffffffffff icimdeki sikintidan skldlm yaaaaaa disari cikmamiz icin esime mesaj attim cvp yokneyse kizlar sze iyi sohbetler ben cikiyorum:26::26::26:
valla hiçbişi yok.hiçbişi hissetmiyorum ben.en ufak kasık ağrısı ne biliyim akıntı diyorlar mesela..sonra batma neyin.hiçbişi yok.
haklısın canım benim, bekle bencede, en iyisi beklemek
benim göğüslerimde de bi şişme acıma vs bişi yok.bu ay gitti belli.önümüzdeki aylara bakıcaz napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?