Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarr, loorim, yasakhayalim doktor bana sağdaki 3cm lik kist gitmiş ama sol yumurtalık yapışık, endometriozis dedi, spermiogram, hormon tahlili ve rahim filmi istedi, yorumlaınıza ihtiyacım varrrrrr

kızlarr, loorim, yasakhayalim doktor bana sağdaki 3cm lik kist gitmiş ama sol yumurtalık yapışık, endometriozis dedi, spermiogram, hormon tahlili ve rahim filmi istedi, yorumlaınıza ihtiyacım varrrrrr

bu ayda olmadı sanırım.

selam canim hosgeldinn ama ben bilmiyorum ki bu isleri tedavini ihmal etme insallah hayirlisi olur

rEan ne oldu gordun mu kirmizilari?

geldim kizlar offffffffffffffffffffffffffffffffff icimdeki sikintidan skldlm yaaaaaa disari cikmamiz icin esime mesaj attim cvp yok neyse kizlar sze iyi sohbetler ben cikiyorum:26::26::26:

loorim sen nasılsın bitanem, test filan yaptın mı göğüslerdeki şişlikler ne oldu, hayırlı haber ver hadi bana, yeterince kötü şey duydum zaten bitanem

sis hala canim ayni durumdayim ama test fln yapmadim batim 16 kasim o zaman yaparim diye dusunuyorum

geldim kizlar offffffffffffffffffffffffffffffffff icimdeki sikintidan skldlm yaaaaaa disari cikmamiz icin esime mesaj attim cvp yok neyse kizlar sze iyi sohbetler ben cikiyorum:26::26::26:

alpinimmm sakin ol tatlim ya kendi moralini bozmaaa opuyorum seni kendine iyi bakk

valla hiçbişi yok.hiçbişi hissetmiyorum ben.en ufak kasık ağrısı ne biliyim akıntı diyorlar mesela..sonra batma neyin.hiçbişi yok.

haklısın canım benim, bekle bencede, en iyisi beklemek

benimde gecen ay oyleydi hic bir agrim sizim yoktu 13 gun gecmisti sonra adet oldum simdi tam tersi belim akintim kasik agrim bacak agrim gogus siskinligim var da var tabiki Allaha kalmis bisey bu kismet

Evet yeliz bekliyorumm isteee :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…