Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım ben 2 yıllık evliyim evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık 1 kez ilk yıl düşüğüm oldu şimdi tekrardan hamile kaldım allahıma binlerce kere şükürler olsun.....

sende uzun zaman beklemisin canim benim..rabbim insaallah kucagina almayida nasip etsin...

kiz sanki biz degilmiyiznagis hala ses vermemekte karali bi konusurduk

simdiye tarkana istek yapsak gelirdi

nagis kacti bilee millet geliyo okuyo okuyo kaciyo gidiyo ya bi slm yazsalar ne olur ki bilelim nasilsiniz iyimisiniz kotumusunuz cokmu sey istiyoruz:26:

hayirlisi canim Allah ayirmasin sizi

Evet yasakhayal aynen cok misafirleri fln film oluyo benim 1 tane bilem misafirim yok

bosver simdi olmasin zaten durmadan cocuk ne sorarlar canin sikilir

bende bu ara kimseyi cagirmiyorum hemen konu cocuga geliyo cünkü

yaw bu seferde disarda görüp soruyolar olsada bi kurtulsam cevap vermekten

nagis kacti bilee millet geliyo okuyo okuyo kaciyo gidiyo ya bi slm yazsalar ne olur ki bilelim nasilsiniz iyimisiniz kotumusunuz cokmu sey istiyoruz:26:

loorim bundan sonra kendileri girip yazmadiktan sonra gelin demiycem

ama habibtemle laylama derim onlar bu dediklerimin disinda

sorma ya cok nazlilar valla iyice cildirdim heee

bosver canlari isterse

looricik yaw sende su kelimeyi yazarken sikinti cekiyomusun( MESALA sıkılıyorum.yada Sıkılıyorsan)

YAW BEN COK SIKINTI CEKIYORUM YANLIS ANLARLAR DIYEbizde i varya o yüzden

bosver canlari isterse

looricik yaw sende su kelimeyi yazarken sikinti cekiyomusun( MESALA sıkılıyorum.yada Sıkılıyorsan)

YAW BEN COK SIKINTI CEKIYORUM YANLIS ANLARLAR DIYEbizde i varya o yüzden

hee biliyorum canim ama ben yanlis anlamadigima gore kimseninde yanlis anlayacaginida dusunmedigim icin yaziyorum

hee biliyorum canim ama ben yanlis anlamadigima gore kimseninde yanlis anlayacaginida dusunmedigim icin yaziyorum

yaw ben kendimi cok kasiyorum bu kelimeler yüzünden kullanmamak icin elimden geleni yapiyorum

hadi bura neysede diger topiklerde cok zorluk cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…