- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.281
benim niye belirtim yook
şu an öyle bi haldeyim ki umuda ihtiyacım var,neden böyle oldum çok büyüttüm ben de bilmiyorum.ama çok sağol,Allah razı olsun şu yazdığın bile içime su serpti
benim niye belirtim yook
ağlıcam..vallaha ağlıcam haa
aglama kizbenimde hic olmazdi
valla psikolojik olacaksa hic olmasin onun sonunda üzüntü cok oluyo cünkü
Hergun bir tane sarmısak yut canim o cok iyi geliyo
Alama yavruuumm benide aglatacaksn
ya arkadaşlar benim canım acayip sıkkın,ruhum karardı ..sebebini anlatmak belki biraz da rahatlamak istiyorum.
şimdi ben cumartesi sabahtan akşama kadar baş ağrısı çektim,akşam yemeğinde (görümcemler,eltimler falan gelmişti) iyice fena olmaya başladım.midem bulandı ,afedersiniz 2-3 kez banyoya zor yetiştim,yediğim ne varsa çıkardım.misafirler gidince eşim gece beni acile götürdü.tansiyonum 19-10 çıktı.hemşire şaşkın şaşkın baktı yine ölçtü falan,dil altı verdiler,serum taktılar.neyse o gün normale döndüm.çıkarken bir hafta tansiyonu ölçtür sonuçlarınla kardiyolojiye git dediler.ben de bugün ölçtürdüm sağlık ocağında 14-10 evde 17-11 çıktı.düşündükçe kalbim hızlanıyor.kendimi çok kötü hissediyorum.ben bebek isterken böyle bişeyin çıkması çok canımı sıktı...kalp krizi geçirip ölcem mi,hamile kalsam çocuğuma bişey olur mu ,beyin kanaması mı geçircem diye yazıp duruyorum kafamda.
oooof of çileli başım
sümeyye canim angelife nolmus yaw ben anlamadimki:26:
bu canim olayy
ya ilk defa olduysa belki bi daha tekrar etmez
cogu hamilelikte bile yasiyo yine bebegini kucagina aliyo...:26::26::26:
canim usutmuste olabilir yedigi biseyde dokunmus olabilir hemen boyle dusunmemek gerek
Ben yatiyorumm MELEKLERİMMMMM
ya ben özür dilerim kızlar ya sizinde canınızı sıkıp,kafanızı şişirdim.napayım rahatlatılmaya ihtiyacım var çünkü kendim yapamıyorum
ben kendi kendimi hasta ederim valla bişeyim yoksa bile
hepiniz sağolun
ya ben özür dilerim kızlar ya sizinde canınızı sıkıp,kafanızı şişirdim.napayım rahatlatılmaya ihtiyacım var çünkü kendim yapamıyorum
ben kendi kendimi hasta ederim valla bişeyim yoksa bile
hepiniz sağolun
canim ondan ziyade cok ehvamlisin hemen kestirip atiyosun benimde tansiyonum dusuktur hep kendimi bildim bileli boyle gozlerim kararir basim doner hatta azicik aciksam direk titriyorum basim donuyo... Ama ben hic dr gitmedim gitmek istemedim sorunum ac kalmicam yavas kalkicam bunlari ogrendim simdi Allaha sukur biseyim yok sende merak etme biseyin yoktur..
aglama kizbenimde hic olmazdi
valla psikolojik olacaksa hic olmasin onun sonunda üzüntü cok oluyo cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?