Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw ben kendimi cok kasiyorum bu kelimeler yüzünden kullanmamak icin elimden geleni yapiyorum

hadi bura neysede diger topiklerde cok zorluk cekiyorum

yok kiz ben hic sikinti cekmiyorum normal yaziyorum yani ne olucak sanki sen de niye kasiyosun kendi sal gitsin

ya arkadaşlar benim canım acayip sıkkın,ruhum karardı ..sebebini anlatmak belki biraz da rahatlamak istiyorum.
şimdi ben cumartesi sabahtan akşama kadar baş ağrısı çektim,akşam yemeğinde (görümcemler,eltimler falan gelmişti) iyice fena olmaya başladım.midem bulandı ,afedersiniz 2-3 kez banyoya zor yetiştim,yediğim ne varsa çıkardım.misafirler gidince eşim gece beni acile götürdü.tansiyonum 19-10 çıktı.hemşire şaşkın şaşkın baktı yine ölçtü falan,dil altı verdiler,serum taktılar.neyse o gün normale döndüm.çıkarken bir hafta tansiyonu ölçtür sonuçlarınla kardiyolojiye git dediler.ben de bugün ölçtürdüm sağlık ocağında 14-10 evde 17-11 çıktı.düşündükçe kalbim hızlanıyor.kendimi çok kötü hissediyorum.ben bebek isterken böyle bişeyin çıkması çok canımı sıktı...kalp krizi geçirip ölcem mi,hamile kalsam çocuğuma bişey olur mu ,beyin kanaması mı geçircem diye yazıp duruyorum kafamda.
oooof of çileli başım

Sacmalama yaaa neyi düsünursen o olur ölümu cagiriyosn resmen neye niyet edersen o olur deme oyle tek yuksek tansiyon hadtasi sen degilsn ilac kullanrsn hamile olunca sık kontrole gidersin olur biter uzulme kasma kendini canini sktikca tansiyonun yukselir.

kizlar sizlere bisey yazmak isterdim ama simdi su sayfayi bi acmamiz lazim yoksa yasakhayal ve ben giremicezz

heh benim ki acildi sumeyye hosgeldin canim hadi hayirli olsunn

angelif sen neden oyle dusunuyosun ki usutmus olabilirsin yani her tansiyonu dusen oluyo cok yanlis dusunuyosun sakin olmalisin usutmussundur en fazla bisey yoktur gider gosterirsin doktora Allah istemedikten sonra hic bisey olmaz

şu an öyle bi haldeyim ki umuda ihtiyacım var,neden böyle oldum çok büyüttüm ben de bilmiyorum.ama çok sağol,Allah razı olsun şu yazdığın bile içime su serpti

alalal nolmuski angelife ben görmedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…