Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyleymis canim zaten yeni evliler 1 yillik kadar

öylemi:26::26::26::26ff nasi yardim edecegiz bu laylama ozaman:44::44::44:

bende korunmuyorsaniz olur diyodum ne bilim ben böyle oldugunu

valla ben olsam beni dinlemiyomu tedaviye yanasmiyomu annesine anlatirdim durumu nasi olsa ayni evde yasiyolar

bende oyle soyledim nede olsa onun cocugu diye yok diyo bu sefer daha da cok kizar fln filn diyo

bende oyle soyledim nede olsa onun cocugu diye yok diyo bu sefer daha da cok kizar fln filn diyo

alaala kizarsa kizsin bide yeni evlilermis ama böyle olmazki

valla tek caresi annesine söylemeli :26::26:yoksa bu böyle gidebilir

bu kizada yazik

scorpionsum kiz noluyo hürremde cokmu önemli bi bölüm bak loorim banada laf yetistiriyo hürremede bakiyo alalallala:13:

duyur o güzel sesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Oyle valla ama olay bundan ibaret iste oda elinden geleni yapiyo ama is yok yani

cok üzüldüm ben yaw bu kiza simdi

bide bulmus böyle bi kizi cok hamarat durmadan misafir agirliyo bide cocuklara bakiyo üstelik her islerinide yapiyodur

ee sonuc o is bilem yok:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kuzumm bu mobil site yakti benii.yaw giremiyorum.girsem yazamiyorum.su an sanal klavyede yaziyorum ama ne yazdigimi görmeden.harf hatalarim varsa affola..bidaha ipadden giricem.eşimden calayım

simdi anladim scorpionsumyok sen ne yazarsan biz kabul ederiz önemli degil

meddcezirimde yokama biliyorum galiba niye gelmedigini hürreme bakiyo

bizi bu gün hürremle aldatiyo galiba:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
valla senin kilo sorunun yok herseyi yiyebilirsin bide reglin varya belki tatli ihtiyacin gelmistir seviyosan cikolata ye

cikolata tiryakisiyim yasakhayalim ama cok yedigimde de basim agriyo onunlada ugrasmak istemiyorum canim pogaca cekti valla Su suluman bitse yapicam

cikolata tiryakisiyim yasakhayalim ama cok yedigimde de basim agriyo onunlada ugrasmak istemiyorum canim pogaca cekti valla Su suluman bitse yapicam

kiz sen ne hamaratsingercekten simdi pogacami yapacan

bak bide cikolata tiryakisi ama kilo sorunu yok:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…