Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım beni yapma lütfen, sen inançlı bi insansın.. Böyle şeyler düşünme, Rabbime şükret VERDİKLERİ İÇİN DE VERMEDİKLERİ İÇİN DEEE

Canim Rabbim meryem annemize kocasi olmadigi halde hz. zekerriyya ya esi kısır ve yasli oldugu halde verdiyse bana da verir diyorm cogu zaman teselli oluyorum ama boyle bi halta benzemeyen anneligi beceremeyen insanlara rabbim veriyo cok uzuluyorum. millet kazayla oldu kesinlikle istemiyodum diyo bizde istedigimz halde off neyse bosver gittikce isyan eden kul olmiyim YA sabırrr ya sabırr diyelimm bakalim

Yaradan insanları denermiş. Ben korunmak, çocuk yapmaktan daha masraflı diyodum. bir sure hamile kalamayınca dünyanın kaç bucak olduğunu anlıyosun. o yüzden benim gibi konuşmayın ve sabredin.

ohhh beee işte sümeyyeme de bu yakışırrr
Üzülmemek elde değil be kuzum ama elden kabullenmekten başka ne gelir.. İnanıyorum, vakti gelince hepimiz yaşayacağız o güzel mutluluğuu
Benim etrafımda da var bahsettiğin insanlar.. Çocuğunu okula yollama amacı ne biliyo musun evde 3-5 sattte olsa rahat etmek.. Sokaklarda akşama kadar bir sürü çocuk, doğurup doğurup salıyolar sokağa... Kaç tane veliyle bu yüzden tartıştım biliyo musun ama umurlarında bile değil KENDİ CANINDAN KENDİ KANINDNA MİNİCİK BİR YAVRU.. Bildikleri en iyi şey bizim bir türlü yapamadığımız o minik melekleri dünyaya getirip ortalığa atmak.. RABBİME HAVALE EDİYORUM

kesinlikle biliyorum ve özellikle yakınlarının çocukları oldukça daha da yıkılırsın.

Evt canım yaa girdiğin her ortamdaa '' eee siz ne zaman düşünüyorsunuz dahaa '' sorusunu duymak insanı bunaltıyo... Aslına bakarsan hepimizin bu kadar bunalıma girme sebebi etrafımızdakiler

geçti mi bat.test neyin yaptırdın mı?

bebeğim batım 17si ama ben adetin 21. günü progesterona baktırmak için gitmiştim o zaman yaptırdım kocaman birr O çıktıı
Sonra çok pişman oldum tabi çünkü kızlar 21. günü çıkmayabilir dedii.... Ama ben negatif olduğunu gördüğümden beri bebeğimin göbüşümde olduunu düşünmüyorum... Bir çok belirti var ama adet olacağımdam eminimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…