Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz sen ne hamaratsingercekten simdi pogacami yapacan

bak bide cikolata tiryakisi ama kilo sorunu yok:84::84::84::84::84:

yapicam kizz canim istiyosa yaparim valla

Cok yersem var tabiki genlerim den kaynaklanan bisey varki kemiklerim kalin o yuzden biraz kilo alsam fark ediliyo

yapicam kizz canim istiyosa yaparim valla

Cok yersem var tabiki genlerim den kaynaklanan bisey varki kemiklerim kalin o yuzden biraz kilo alsam fark ediliyo

üsenmezsen yap ozamanesin onu yermi:26::26::26::26:

ama boyundan kurtarirsin seniyikide kisa boylu degilsin yoksa kilo daha belli oluyo o zaman

Son düzenleme:
evet bende hic gormedim ki :18:

yer canim yemesinede geceleri pek yedirmiyorum onu

iyiki onu bari yiyomus

allaal bak merak ettim habibtemi duramazdi gelirdi yoksa:111::111::111:

yaw habibtem bu günleridemi görecektiknaptinki esas oglana

iyiki onu bari yiyomus

allaal bak merak ettim habibtemi duramazdi gelirdi yoksa:111::111::111:

yaw habibtem bu günleridemi görecektiknaptinki esas oglana

yandi bizim esas oglann canim ben gidiyim yapiyim su dedigim isi laptop acik arada gelebilirsem yazarim gelemezsem sizlere iyi geceler opuyorum

yandi bizim esas oglann canim ben gidiyim yapiyim su dedigim isi laptop acik arada gelebilirsem yazarim gelemezsem sizlere iyi geceler opuyorum

tamam loorim sen yap pogacanibende söyle baska topikleri bi gezim

Son düzenleme:
Canim cokkkkkkk sıkkin ya ben nisanlandigim zaman evde kaldm kimse istemiyo beni diyenn arkadasim evlendi hamile kaldi simdide dogum yapti allahim ne günahh isledim beni boyle cezalandiriyosun rabbimmmm

Canim cokkkkkkk sıkkin ya ben nisanlandigim zaman evde kaldm kimse istemiyo beni diyenn arkadasim evlendi hamile kaldi simdide dogum yapti allahim ne günahh isledim beni boyle cezalandiriyosun rabbimmmm

Bitanem o nasıl soru öyleee, yapma nolurr
Rabbim bizim için en doğrusunu bilir, şimdi sorgulamak da nerden çıktı Çok şükür Rabbime ki ne sende ne de eşinde bi sağlık sorunu yok, ya öbür türlü olsaydı da Rabbim ''Kulum madem bu kadar merak ediyosun al sana çocuğunun olmaması için bir sebep'' diyipte bir hastalık verseydi.... Yapma nolur, onun hikmetinden sual olunmaz.. Biz elimizen geleni yapcaz, gerisi RABBİME kalmış. O her şey,n en iyisini en doğru zamnada verir bizim için

meddcezirimde yokama biliyorum galiba niye gelmedigini hürreme bakiyo

bizi bu gün hürremle aldatiyo galiba:84::84::84::84::84:

Geldim bebeğimmmmmm ama şimdide sen yoksun :84:
Ayyyyy kuzummm Hürremde kim oluyor da aramıza giriyorr Valla tv açıktı ama ben materyal hazırlıyordum sınıf için, o yüzden gelemedim.. Ayyy tam 3,5 saat uğraştım ama mükemmel olduuu
ama aklım burdaydı vallaaaa

Gunaydin kizlar Bugun biraz daha iyiyim sanki agrilarim dune gore hafifledi

Sizler nerelerdesiniz bakalim?:26:

looricimmmmm iyi olduğuna çoooooooook sevindim kuzum, geldiğimde burda yoktun soramadım.. Geçmişten öğrendim çok şükürrrr

Off ne biliyim ya kafayi yemek uzereyim hatta yedim (((((

kiz ne bilim bu gidisle öyle olacak gibi bi düsünsene

1 bal-cörek karisimi

2 ovulasyon testi

3 preesed jel

4 klomen

5 sonra hamilelik testi

eee sonuc bu gidisle besiz hamilelik

loorimm şu jeli ben de mi alsam yaaa ama kimyasal olduğu için kafam karışıyoooo:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…