Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaptigim yemegi begenmiyor yaaa biurayi restorant sandi sanirim dun soslu makarna yaptim bugun saat 5te mercimekli bulgur yaninda abagganuc simdi kizartma yapacam soslu begenmiyor ya yarin 16lik yapsin kendisine tobe tobeee...zaten boyu kisaa esimin abisi olmasa yapardim yapacagini..

alalal begenmiyorsa zikkimin ...........yesin

ya 16 lik nisanlisi yapsinyemek nede bilmez gerci oda

zıkkım var deseydin buzlukta çözdüreyi getireyim deseydinkız bu kaç yaşında idi:44:
ama hayalotum asagidaki isim listesinde gözükmedin

görünmez oluyosun bazen sen yine iksirmi ictin ne

yok iksirden değil tatlım o nickten sanırım

slm kızlar yardım edin!!! bir haftadır belim göhüslerim çaok agrıyo renglm cumartesi yarın yani 1gün kala test yapsam çıkarmı acaba ara ara sancım var hasta olcak gibi ya beklimmi yoksa test yapimmi???

slm kızlar yardım edin!!! bir haftadır belim göhüslerim çaok agrıyo renglm cumartesi yarın yani 1gün kala test yapsam çıkarmı acaba ara ara sancım var hasta olcak gibi ya beklimmi yoksa test yapimmi???

beytocan canim az kalmis gününe bekle bence batini

cünkü bu ay öyle belirtilerle karsilastikki hepsinin sonunda reglleri geldi cünkü

beytocanım hoşgeldin ama bence bekle bıraz test yapıpta negatıfı gorunce cok uzucu oluyo bırazdaha bekle bence

bekleme.yap hemen.noluyo bekleyince.yaparsın negatifse adeti beklersin işte.mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…