- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.201
yok cankuş burdayım ben hep alaala:44::44:
bak işte tam burdayım
yaptigim yemegi begenmiyor yaaa biurayi restorant sandi sanirim dun soslu makarna yaptim bugun saat 5te mercimekli bulgur yaninda abagganuc simdi kizartma yapacam soslu begenmiyor ya yarin 16lik yapsin kendisine tobe tobeee...zaten boyu kisaa esimin abisi olmasa yapardim yapacagini..
zıkkım var deseydin buzlukta çözdüreyi getireyim deseydinyaptigim yemegi begenmiyor yaaa biurayi restorant sandi sanirim dun soslu makarna yaptim bugun saat 5te mercimekli bulgur yaninda abagganuc simdi kizartma yapacam soslu begenmiyor ya yarin 16lik yapsin kendisine tobe tobeee...zaten boyu kisaa esimin abisi olmasa yapardim yapacagini..
ama hayalotum asagidaki isim listesinde gözükmedin
görünmez oluyosun bazen sen yine iksirmi ictin ne
zıkkım var deseydin buzlukta çözdüreyi getireyim deseydinkız bu kaç yaşında idi:44:
yok iksirden değil tatlım o nickten sanırım
alalal hayalotum nickle ne alakasi varki:44::44::44:
senin nickin cok özel bi nick galiba
kaçakhayalim ya benim canım bişeyler çekiyo bulamıyorum ben:26::26:
sen benim herşeyimi biliyonbil bakalım canım ne çekiyo
bak yine gözükmüyosundoru süle baska yeremi gidiyosun ara sira
allalaal ne cekiyoki:44::44::44::44::44::44:
benimlemi ilgili bisey
slm kızlar yardım edin!!! bir haftadır belim göhüslerim çaok agrıyo renglm cumartesi yarın yani 1gün kala test yapsam çıkarmı acaba ara ara sancım var hasta olcak gibi ya beklimmi yoksa test yapimmi???
slm kızlar yardım edin!!! bir haftadır belim göhüslerim çaok agrıyo renglm cumartesi yarın yani 1gün kala test yapsam çıkarmı acaba ara ara sancım var hasta olcak gibi ya beklimmi yoksa test yapimmi???
ben bilmiyomki yiyecekle ilgili bişey
senimi yesem acep
dur yeme bensiz ne yapacaksiniz o zaman
sende looriye benzedindün gece pogaca canim istedi dedi yapmaya gitti
aksam yemegini yemedinmi bakim senoyüzden yeme cezalisin
bekleme.yap hemen.noluyo bekleyince.yaparsın negatifse adeti beklersin işte.mis
yedimde kırmızılar geliyo ya canım bişeyler çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?