- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.241
bennnn gelllll diiimmmmmmmmmmmmmmmmmnasılsınız canlarımmm
çok korkuyorum bu süreçten
bennnn gelllll diiimmmmmmmmmmmmmmmmmnasılsınız canlarımmm
işin ilginci eşimde problem var sanıyoduk varikosel çıktıç test yaptırdık sonuçlar süper. bide ben bakim dedim ama hiç böyle bi sonuç beklemiyodum. şok oldum. ben sağlıklıyım diyerek gittim başım önümde çıktım. Ya sabııııııııııııırrrr
hoşşşgeldinnnnnnnnnnnn
medd cezirimmmmmmhoşgeldin
Hoşbuldukkkkk naber nasılsınızz
hayalotum seni burda görmek ne güzeeelllll
cnm arkadaşımın da 13 idi ve çiko kist dahil bisürü sorunu vardı ama çok şükür hamile..hiçç takma kafana..gerekirse başka doktorlara da gidersin..öyle hemen aşılama falan diyolar acele ediyolar
iste neyle karsilasacagimizi bilemiyoruzki canim benim
mesala bende dört defa hamile kaldim ama hepsinide kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim
bende bu sorunumun oldugunu bilmiyodum
rabbim kimseye dermansiz dert vermesinmesala sen önce asilama yaptirirsin büyük ihtimal insallah tutar olmazsada imkaniniz varsa tüp bebek yaptirirsiniz yine senin yumurtan var rabbim kimseye vermesin hic yumurta üretmeyenlerde var
yavas yavas düzene gırıyo canım
nasılsın bıtanem
Dua edin banada nolur. mü'minin mü'nine yaptığı dua çok önemli
canım üzülme bizler herzaman işin en kötüsünü düşünüyoruz .derdi veren rabbım dermanınıda gönderir dualarım senınle.herşeyde vardır bı hayır
Ohhh çok sevindim bebeğimmmmmmmRABBİM SAĞLICAKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN SİZE İNŞŞŞ
Benim de karnım çok ağrıyo ıslaklık hissediyorum hep adet oldum diye gidiyorum wc.ye ama bişe yookk
glmyrm canım merhaba, henüz geçmişe dönüp okuma fırsatım olmadı ama yazmak istedim... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşşşş
cennette 2 köşk varmış ve oraya SABREDEN ve ŞÜKREDENler otuturmuş. Rabbim bizide onlardan eylesin.... Allah razı olsun
sagol bıtanem rabbım olmayanlarada nasıp etsın inşallah
kaç gunun kaldıkı senın medd cezırım sen scorpıonsumla aynıydın dıme:44:karıstırdım ben
sagol bıtanem rabbım olmayanlarada nasıp etsın inşallah
kaç gunun kaldıkı senın medd cezırım sen scorpıonsumla aynıydın dıme:44:karıstırdım ben
bitanem baım cumartesiii, scorpionsumun ki benden bi gün sonraydı galibaa, ya b, adet olsam rahatlıcamşu adet öncesi ağrıyı hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?