Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iste neyle karsilasacagimizi bilemiyoruzki canim benim

mesala bende dört defa hamile kaldim ama hepsinide kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim

bende bu sorunumun oldugunu bilmiyodum

rabbim kimseye dermansiz dert vermesinmesala sen önce asilama yaptirirsin büyük ihtimal insallah tutar olmazsada imkaniniz varsa tüp bebek yaptirirsinizyine senin yumurtan var rabbim kimseye vermesin hic yumurta üretmeyenlerde var

Dua edin banada nolur. mü'minin mü'nine yaptığı dua çok önemli

yavas yavas düzene gırıyo canım
nasılsın bıtanem

Ohhh çok sevindim bebeğimmmmmmm RABBİM SAĞLICAKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN SİZE İNŞŞŞ
Benim de karnım çok ağrıyo ıslaklık hissediyorum hep adet oldum diye gidiyorum wc.ye ama bişe yookk

canım üzülme bizler herzaman işin en kötüsünü düşünüyoruz .derdi veren rabbım dermanınıda gönderir dualarım senınle.herşeyde vardır bı hayır

cennette 2 köşk varmış ve oraya SABREDEN ve ŞÜKREDENler otuturmuş. Rabbim bizide onlardan eylesin.... Allah razı olsun

Ohhh çok sevindim bebeğimmmmmmm RABBİM SAĞLICAKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN SİZE İNŞŞŞ
Benim de karnım çok ağrıyo ıslaklık hissediyorum hep adet oldum diye gidiyorum wc.ye ama bişe yookk

sagol bıtanem rabbım olmayanlarada nasıp etsın inşallah
kaç gunun kaldıkı senın medd cezırım sen scorpıonsumla aynıydın dıme:44:karıstırdım ben

glmyrm canım merhaba, henüz geçmişe dönüp okuma fırsatım olmadı ama yazmak istedim... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşşşş

cennette 2 köşk varmış ve oraya SABREDEN ve ŞÜKREDENler otuturmuş. Rabbim bizide onlardan eylesin.... Allah razı olsun

amin inşallah rabbım cumlemızden razı olsun
hem bak korkmada bendede iğneden sonra aşama aşama geçilebilir bende pkoluyum ama inan içimde hiö bi korku yok eğer meleğim saglıklı bısekılde gelecekse razıyım butun tedavıleresende sabret ve dua et beterın beterı vardır bunuda şükür

Son düzenleme:
kaç gunun kaldıkı senın medd cezırım sen scorpıonsumla aynıydın dıme:44:karıstırdım ben

bitanem baım cumartesiii, scorpionsumun ki benden bi gün sonraydı galibaa, ya b, adet olsam rahatlıcamşu adet öncesi ağrıyı hiç sevmiyorum

kuzum meddimle aramız sanırım 2 günn.ben 23 ü bitirdim..yarın 24..25-27 arası beklemelerdeyim ben..sanırım meddim de öyleee:26:

bitanem baım cumartesiii, scorpionsumun ki benden bi gün sonraydı galibaa, ya b, adet olsam rahatlıcamşu adet öncesi ağrıyı hiç sevmiyorum

ya meddim sen de mi öylesinn..benim iki gündür karnımda regl olacak gibi ağrı varr:26:ama daha çok ta erken..sanırım bu kadar ağrıyla benimki de ctesi geicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…