Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibte alppin onlinesin ama bisey yazamiyormusun

habibte looride yok ortada acep ona nolduki

Canim esim bugun ve yarin izinli beni affedin giremeyebilirim cok sik

Ama arada girip okuyorum guzel hayaller kuruyoruz valla bebislerimizin fotolari fln Allah nasip eder insallah o gunleride goreriz

Hayalotum kizzz cok yorulma dikkkat et kendine

Bende yoruldum kizlar ya yemek fln derken

Insallah yarin gorusuruz artik yasakhayalim bak avatarin guzel soylemis ben yokken oyle yapin olurmu yoksa okuyamiyorum ya atlaya atlaya okuyorum napiyimm

Opuyorummmm herkesiii

tatlim sende kendine iyi bak bizde optuk seni

hormon testinde fsh 13.6 çıktı. ben 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. aşılama mı yaparlar banada. eşimin testler iyi çıktı. Daha neler görecez yaa((

hormon testinde fsh 13.6 çıktı. ben 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. aşılama mı yaparlar banada. eşimin testler iyi çıktı. Daha neler görecez yaa((

Hormonlardan hiçç anlamıyorum cnm ama bizim kızlardan bilen varsa yardımcı olur sana çok geçmiş olsunn.bende bu ay bat gelirse yaptırıcam hormon tahlillerimi.hakkımızda hayırlısı cnm Rabbim dermansız dert vermesin

İyiym tatlım yaa biraz mayışığım bugünn.güneş tutulması biz akrepleri etkiliyo sanırımm eşim de öyleeyaa bu mobil site beni de mahfetti zor bağlanıyorum.off off

ayyy bitanem kiyamam sana...neden pcden girmiyorsun esin mi esir almis pcyi

tatlim bende bugun doktora gidecektim esim yuzunden gidemedik ertelemesinden sinirlendim zaten neysee benimde bir bilgim yok kizlar gelince eger biliyorlarsa sana yardimci olurlar...hayirlisi ile hamis kalirsin tatlim...

tatlim bende bugun doktora gidecektim esim yuzunden gidemedik ertelemesinden sinirlendim zaten neysee benimde bir bilgim yok kizlar gelince eger biliyorlarsa sana yardimci olurlar...hayirlisi ile hamis kalirsin tatlim...

bitanem yasinda cok gencmis daha ama fsh normalin üstünde cikmis10 nun altinda olanlar normal sayiliyoama seninki baslangic

ama yinede yumurtalik rezervinin azaldigini gösteriyo bu test ..galiba önce asilama oda olmazsa tüpe gecilir...

rabbim yar ve yardimcin olsun....

loorim ben uyarimda avatarima bu habibteler uyarmi bilmiyorum

benimkide cumartesi pazer evde olacakbakalim bende bi ara girerim ancak

Son düzenleme:
nerelere kaciyorsun sen oyleeee yasakhayalimmm bu arada doktora gitmek yarina ertlenedi gidemedim bugun

nerelere kaciyorsun sen oyleeee yasakhayalimmm bu arada doktora gitmek yarina ertlenedi gidemedim bugun

napim sana o kadar biseyler yazdim sende hep kafana göre mesaj yazdin

bende ciktim iste habibteniye erteledinkio zaman yarin bizede haber ver

Son düzenleme:
habibteler yeni avatarimi sizin icin koydum verilen mesaji dikkatlice okuyun
hi,ç bana göre değilki bu avatar kız zaten zar zor gırıyom alaala girincede nasıl susam bı söle bakem bana

tamam lorrim anlaşıldıscorpionsumla güzel hayaller kurduk afıyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…