- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.161
bitanemmm yeni avatrin cok guzelll ama ben pek uymayabilirim susma butonum yok cunku pilim bitince susarim ancak
habibte alppin onlinesin ama bisey yazamiyormusun
habibte looride yok ortada acep ona nolduki
Canim esim bugun ve yarin izinli beni affedin giremeyebilirim cok sik
Ama arada girip okuyorum guzel hayaller kuruyoruz valla bebislerimizin fotolari fln Allah nasip eder insallah o gunleride goreriz
Hayalotum kizzz cok yorulma dikkkat et kendine
Bende yoruldum kizlar ya yemek fln derken
Insallah yarin gorusuruz artik yasakhayalim bak avatarin guzel soylemis ben yokken oyle yapin olurmu yoksa okuyamiyorum ya atlaya atlaya okuyorum napiyimm
Opuyorummmm herkesiii
15dakka falan oldu cnmm.fırsatım varken geleyim azcık dedim.kocişim isyan edene kadarrr
tatlim hosgeldin nasilsin tam sana yazarken bagl;anti koptu...vallahi pilim de bitmez duracell
hormon testinde fsh 13.6 çıktı. ben 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. aşılama mı yaparlar banada. eşimin testler iyi çıktı. Daha neler görecez yaa((
İyiym tatlım yaa biraz mayışığım bugünn.güneş tutulması biz akrepleri etkiliyo sanırımm eşim de öyleeyaa bu mobil site beni de mahfetti zor bağlanıyorum.off off
hormon testinde fsh 13.6 çıktı. ben 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. aşılama mı yaparlar banada. eşimin testler iyi çıktı. Daha neler görecez yaa((
İyiym tatlım yaa biraz mayışığım bugünn.güneş tutulması biz akrepleri etkiliyo sanırımm eşim de öyleeyaa bu mobil site beni de mahfetti zor bağlanıyorum.off off
Ama arada girip okuyorum guzel hayaller kuruyoruz valla bebislerimizin fotolari fln Allah nasip eder insallah o gunleride goreriz
Insallah yarin gorusuruz artik yasakhayalim bak avatarin guzel soylemis ben yokken oyle yapin olurmu yoksa okuyamiyorum ya atlaya atlaya okuyorum napiyimm
Opuyorummmm herkesiii
nerelere kaciyorsun sen oyleeee yasakhayalimmm bu arada doktora gitmek yarina ertlenedi gidemedim bugun
Selam kizlar nasilsiniz Durumlar nedir ??
habibteler yeni avatarimi sizin icin koydum verilen mesaji dikkatlice okuyun
Opuyorummmm herkesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?