Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar benim batt yarın ben bu güntest yaptım ve malisef hüsran çok sancım ve göhüslerim agrıyoo bu sabah çok şiddetli agrıyla uyandım hasta oldum sandım ama olmamışım kırmızılar ortalıkta yok inşallah hic gelmezler hala umutluyum işte üfffffffffff ya

insallah gec döllenmedir ve yüzden yaptigin testte gözükmemistir canim benim:26::26::26:

yarin ola hayrola gelmesin o gelmiyesiceler

selam herkese
esım maca gıttı kızım komsuda bende burda
ama sımdı kızımın yanına gıdecegım,huzur sokagın ızlıyorum hıc oku*madım gecmısı herkesler ıyıdır ıns

selam herkese
esım maca gıttı kızım komsuda bende burda
ama sımdı kızımın yanına gıdecegım,huzur sokagın ızlıyorum hıc oku*madım gecmısı herkesler ıyıdır ıns

bende o diziyi izliyorum

sükür herkesler iyi biraz looricik üsütmüs böbregim agriyo dedisabirsizlikla meddcezirimizin ve scorpionsumuzun batlari yaklasti onlardan gelecek bi güzel haber bekliyoruz

Son düzenleme:
yahuu bu saat oldu bu kızçeler nerdeeeeeeeeeeee

meraba scorpionsum

meddcezirim simdi gelmesi gerek eger okulla ilgili biseyler yapmiyosa,hayalotum temizlik yapacakti gelim yardim edim dedim kabul etmedi bilirim senin hamaratligini dedi sen sadece bitince oturmaya gel dedi,loocikin esi evdeymis bide böbregini üsütmüs agrim var diyodu,habibte alppini bugün hic görmedim oda esas oglanla mücadele icindedirlaylaminda misafirleri vardir büyük ihtimal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…