Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh topiğin muhtarı seniiiiiii
kaldık mı başbaşa şekerimmmmm

niye scorpionsum gercekten agliyomusun bitanem

evet kuzum yaaa..arada patlıyorum böyle..elimde değil..fotoğraflara falan bakıyorum
bugün annemlerdeydik pasta kestik doğum günüm için..aslında 17 kasım ama yarın arkadaşlarlayız..
o ev o kadar eksikti ki anlatamam..hala gözümkapıda abim gelicek gibi..

anladim scorpionsum benide aglattin valla

iste elimizden bisey gelmiyo bitanem rabbim istegi zaman doguyoruz istedigi zaman gercek evimize dönüyoruz

rabbim sizlere sabir versin,tabi yeri dolmaz ama insallah rabbim sizlere güzel bi erkek evlat verir onu abinin yerinede koklar seversiniz...

bu arada yeni yasin hayirli ugurlu olsun ...insallah yeni yasin yeni umutlar ve yeni sevincler getiriresinle ailenle yavrunla nice yas gününü birlikte kutlarsiniz......

rabbim tekrar bi aci daha yasatmasin...hayatinizda hep mutluluk ve güzel günler olur insallah....

Son düzenleme:

öyle be canım elden hiçç bişey gelmiyo..acıya alışıyorsun da özlemeye asla alışamıyor insan ..oözlem giderek artıyorr

teşekkürler canımm..aminnn .bundan sonraki yaşlarımızda bebişlerimizle oluruz inşallahhh..
amaan beni boşver ağlar ağlar susarım alışkınım ben..bak gülüyom şimdidee

hepimiz öyleyiz scorpionsum bi aglayip bi gülüp öyle bu dünyayi idare ediyoruz iste

yaw su günleriniz bi gelseydi valla hepimiz dört gözle bekler olduk

bekleyincede günlerde gecmek bilmiyo

yeni yaşın kutlu olsun canım.... Sevdiklerin ile birlikte geçireceğin nice güzel yıllaraaa......

hepimiz öyleyiz scorpionsum bi aglayip bi gülüp öyle bu dünyayi idare ediyoruz iste

yaw su günleriniz bi gelseydi valla hepimiz dört gözle bekler olduk

bekleyincede günlerde gecmek bilmiyo

valla geçmiyo cnm..yarından itibaren başlıyo bat stresimmmm
ya ama bu gün içimde fena bir sancı oldu..4-5 saat sürdü..nasıl desem içimden bişşey kopacakmış gibi..sanki regl sancısı gibiama beter bişey..bu yaşıma kadar regl öncesi böyle bişey yaşamamıştım..şimdi geçtiağrım..bakalım yarın da olacakmı

aalalal bi bekleyelim insallahta reglle ilgili degildir

aynen kuzummm zaten bende hiçç belirti yokk..eminim bu sancı da regl sancısı..bi bakmışın sabaha gelmiş gelmeyesiceee

gelmesin gözü kör olasicalar ama yarin gelmez herhalde seninki benimkinden bi gün önceydi ben saliya bekliyorum..

insallah 9 ay boyunca gelmesin....

scorpionsum demin kadin dogum bölümünde tubili adli bi arkadas baslik acmis ..okudunmu bilmiyorum ama.6 aydir deniyolarmis olmuyomus bu ay sogan kürü yapmis esinede keci boynouzu kürü yapmis ve bugün hamile oldugunu ögrenmis..

yaw bizim kizlara yapin su sogan kürünü diyorum ya icemiyoruz diyolar yada yapmaya korkuyolar..sen bari bu ay scorpionsum..denemekten ne kaybedersinki

Son düzenleme:

kuzum benim yarın 25 ama ben 27 de de olabilirim..oyüzden muallakta..
valla bu ay olmazsa ben sağon kürü ovu testi ne var ne yokyaparımmtubili hamişmiymiş vayy biz onla biyerde beraberdik ama buradanmı bak onuhatırlamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…