- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.481
meraba scorpionsum
meddcezirim simdi gelmesi gerek eger okulla ilgili biseyler yapmiyosa,hayalotum temizlik yapacakti gelim yardim edim dedim kabul etmedi bilirim senin hamaratligini dedi,loocikin esi evdeymis bide böbregini üsütmüs agrim var diyodu,habibte alppini bugün hic görmedim oda esas oglanla mücadele icindedirlaylaminda misafirleri vardir büyük ihtimal
ohh topiğin muhtarı seniiiiiii
kaldık mı başbaşa şekerimmmmm
napim scorpionsum ben bildirmesem merak edip duracaksiniz
doru basbasayiz
sağol kuzummm sen de olmasannnn
seninde uyku vaktin geliyo birazdan sütünü icip yatarsin
alalal herseyden haberim var
o yüzden rüyalarima giriyosunuz
yatmıyorum kuzum yaa
keyfimyok hiççç
oturdum ağlıyorum içten içee
niye scorpionsumgercekten agliyomusun bitanem
evet kuzum yaaa..arada patlıyorum böyle..elimde değil..fotoğraflara falan bakıyorum
bugün annemlerdeydik pasta kestik doğum günüm için..aslında 17 kasım ama yarın arkadaşlarlayız..
o ev o kadar eksikti ki anlatamam..hala gözümkapıda abim gelicek gibi..
anladimscorpionsum benide aglattin valla
iste elimizden bisey gelmiyo bitanem rabbim istegi zaman doguyoruz istedigi zaman gercek evimize dönüyoruz
rabbim sizlere sabir versin,tabi yeri dolmaz ama insallah rabbim sizlere güzel bi erkek evlat verir onu abinin yerinede koklar seversiniz...
bu arada yeni yasin hayirli ugurlu olsun ...insallah yeni yasin yeni umutlar ve yeni sevincler getiriresinle ailenle yavrunla nice yas gününü birlikte kutlarsiniz......
rabbim tekrar bi aci daha yasatmasin...hayatinizda hep mutluluk ve güzel günler olur insallah....
öyle be canım elden hiçç bişey gelmiyo..acıya alışıyorsun da özlemeye asla alışamıyor insan ..oözlem giderek artıyorr
teşekkürler canımm..aminnn .bundan sonraki yaşlarımızda bebişlerimizle oluruz inşallahhh..
amaan beni boşver ağlar ağlar susarım alışkınım ben..bak gülüyom şimdidee
öyle be canım elden hiçç bişey gelmiyo..acıya alışıyorsun da özlemeye asla alışamıyor insan ..oözlem giderek artıyorr
teşekkürler canımm..aminnn .bundan sonraki yaşlarımızda bebişlerimizle oluruz inşallahhh..
amaan beni boşver ağlar ağlar susarım alışkınım ben..bak gülüyom şimdidee
hepimiz öyleyiz scorpionsum bi aglayip bi gülüp öyle bu dünyayi idare ediyoruz iste
yaw su günleriniz bi gelseydi valla hepimiz dört gözle bekler olduk
bekleyincede günlerde gecmek bilmiyo
yeni yaşın kutlu olsun canım.... Sevdiklerin ile birlikte geçireceğin nice güzel yıllaraaa......
valla geçmiyo cnm..yarından itibaren başlıyo bat stresimmmm
ya ama bu gün içimde fena bir sancı oldu..4-5 saat sürdü..nasıl desem içimden bişşey kopacakmış gibi..sanki regl sancısı gibiama beter bişey..bu yaşıma kadar regl öncesi böyle bişey yaşamamıştım..şimdi geçtiağrım..bakalım yarın da olacakmı
aalalal bi bekleyeliminsallahta reglle ilgili degildir
umudum yok cnm yaaa bekleyelim bakalımmmm
scorpionsum hic belli olmazokadar belirti yasayan varki arkasindan regl basliyo
o yüzden ben artik bu belirti isinede inanmamaya basladim
aynen kuzummm zaten bende hiçç belirti yokk..eminim bu sancı da regl sancısı..bi bakmışın sabaha gelmiş gelmeyesiceee
gelmesin gözü kör olasicalar ama yarin gelmez herhaldeseninki benimkinden bi gün önceydi ben saliya bekliyorum..
insallah 9 ay boyunca gelmesin....
scorpionsum demin kadin dogum bölümünde tubili adli bi arkadas baslik acmis ..okudunmu bilmiyorum ama.6 aydir deniyolarmis olmuyomus bu ay sogan kürü yapmis esinede keci boynouzu kürü yapmis ve bugün hamile oldugunu ögrenmis..
yaw bizim kizlara yapin su sogan kürünü diyorum ya icemiyoruz diyolar yada yapmaya korkuyolar..sen bari bu ay scorpionsum..denemekten ne kaybedersinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?