Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bravo valla bak hatirladin tubiliyi

kadin dogum bölümündeki regli yaklasanlar diye topigi vardi bizlerde takilioyduk bi ara gerci ben durmadan halen takiliyorumda o topigin sahibiydi ama hic yazmiyodu iste o bunlari yapmis ve 6 aydir özlemini cektigi bebisi bu ay göbüsüne gelmis

scorpionsun sen bu ay yap bitanem yaw bi dene hic bisey kaybetmezsin

ayy evet yaa o topik vardıı..yaa tabi denemek lazımmm
yaa bu akşam bizim komşu geldiannem güldürdü beni..yüzüme baktı anneme döndüü bak kız hamile kirpikleri toplanmış dediiii
anam zaten bende kirpik maşallahı var neresinden anladı bakıyom herzamanki gibi

aalalal insallah doru tahmin etmistir cünkü tüm hamilelerde bende duymustum cünkü bendede aynisi olmustu

olsa bile daha degisik gözükmüs demekkihadi insallah

Son düzenleme:
ben geldim canlarım ama çok kalamıycam.. Misafirim var yatılı, haftasonu da bende kalacak... Pazar günü gelirim inş, merak etmeyin diye yazayım dedim... Adet öncesi sancılar devam etmektee, yarın da batım... öpüyorum hepiniziii, kendinize iyi bakın

kizlar gelemedim bugun temizlik yatm 7.gunum diyeee..bastan sona kadar sonraaa yemek fasli bizim 16lik esas oglan connectimi aldi giremedim nete hepinizi cok ozledim canlarim mecdezeirimmmm arada gir ozletme kendini bitanm simdiden ozledik seni scorpionsummmmmmm inssss hamilesindir yaaaa sevinelim biraz dimi

IYIKI DOGDUN SCORPIONSUMMMM NICE MUTLU SENELERE...GONLUNUN GUZELLIGI GIBI BIR YASAM DILIYORUM...INS BU SENE BEBISINE KAVUSURSUN SENI COK SEVIYORUZZZZZ OPTUM BITANEMM

ama meddcezirim yarin bi girsende durumunu haber versen keske :26::26::26::26:

merak ederiz cünkü sizinle valla bizde gün sayiyoruz

demek temizligi bitirdin ondan sonra sadece calismalara odaklanacan habibtem

yaw bu esas oglandan calismaya firsat bulabilecekmisiniz

Son düzenleme:
ama meddcezirim yarin bi girsende durumunu haber versen keske :26::26::26::26:

merak ederiz cünkü sizinle valla bizde gün sayiyoruz

vallahi gun icerisinde diyprum ki acaba yazdilarmi hamis olduklarii oyle kendi kendime seviniyorummm guluyorum kendimeee cani gonulden istiyorummmmm tel kadayiflarim benimmmm antel fistigi balli cerezlerimmmmm

habibtem kadin dogum bölümünde tubili adli arkadasin topigine girsene 6 aydan sonra sogan kürüyle hamile kalmis esinede keci boynuzu kürü yapmis ve bebisi su an göbüsünde

vallahi gun icerisinde diyprum ki acaba yazdilarmi hamis olduklarii oyle kendi kendime seviniyorummm guluyorum kendimeee cani gonulden istiyorummmmm tel kadayiflarim benimmmm antel fistigi balli cerezlerimmmmm

bende ayni senin durumundayim habibtem valla dört gözle böyle bekliyorum bi yazi varmi hamileyim diye

insallah hepimiz birgün ben inaniyorum ben hamileyim cümlesini yazacagiz yeruhem

demek temizligi bitirdin ondan sonra sadece calismalara odaklanacan habibtem

yaw bu esas oglandan calismaya firsat bulabilecekmisiniz

yaaa arada boluyor esim diyor isim var bir bakiyoruz kapidaaabende sinirleniyorummm tabiki herzamanki gibi...evlendigimizden beri oylee zirt pirty kapi calardi esim bir ara bagirdi kendilerinee cunku zivanadan ciktik yani:111::111:

yaaa arada boluyor esim diyor isim var bir bakiyoruz kapidaaabende sinirleniyorummm tabiki herzamanki gibi...evlendigimizden beri oylee zirt pirty kapi calardi esim bir ara bagirdi kendilerinee cunku zivanadan ciktik yani:111::111:

yaw bu esas oglan tam dayaklikmis

bilmezmi herkesin isi gücü var alalallalal

calsin acmayin siz isinize bakin habibtem bos verin calar calar gider:84::84::84::84:

yaw bu esas oglan tam dayaklikmis

bilmezmi herkesin isi gücü var alalallalal

calsin acmayin siz isinize bakin habibtem bos verin calar calar gider:84::84::84::84:

konsatre olamiyourzzz isimizeee yarin o da evloenecek en ust katta ben oyuruyorum tum gun tpuklu ayakkabiyla dolasacammmmm kendisine bile dedim anlamissa egerrr

al oku aynen ne yazdiysa aldim geldim

TubiLii
TubiLii isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya

Standart Tanıdığım,Tanımadığım Bütün Yaşıtlarıma ve Ablalarıma Teşekkür Ederim.:)

Sizleri uzaktan izleyip,deneyimlerinizle kendime yol çizdim.Kürlerinizi uyguladım.6 aydır hamile kalamıyordum.Bu ay soğan kürünü uyguladım ve eşimede keçi boynuzu kürünüzü :).Bugün kan verdim değerim 187 çıktı.Hamilesin ama pazartesi tekrar kan ver dediler.Bu haber beni çok memnun etti.Kendimde idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıktı.

Son düzenleme:

ucret ne kadar habibteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…