- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.501
kuzum benim yarın 25 ama ben 27 de de olabilirim..oyüzden muallakta..
valla bu ay olmazsa ben sağon kürü ovu testi ne var ne yokyaparımmtubili hamişmiymiş vayy biz onla biyerde beraberdik ama buradanmı bak onuhatırlamıyorumm
ayy evet yaa o topik vardıı..yaa tabi denemek lazımmmbravo valla bak hatirladin tubiliyi
kadin dogum bölümündeki regli yaklasanlar diye topigi vardi bizlerde takilioyduk bi ara gerci ben durmadan halen takiliyorumda o topigin sahibiydi ama hic yazmiyodu iste o bunlari yapmis ve 6 aydir özlemini cektigi bebisi bu ay göbüsüne gelmis
scorpionsun sen bu ay yap bitanem yaw bi dene hic bisey kaybetmezsin
yasakım hayalim pc nin şarjı bitti uykum da geldi ben kaçayımm sabah gelicemmm öptümşekerimmmmmmmm
ayy evet yaa o topik vardıı..yaa tabi denemek lazımmm
yaa bu akşam bizim komşu geldiannem güldürdü beni..yüzüme baktı anneme döndüü bak kız hamile kirpikleri toplanmış dediiii
anam zaten bende kirpik maşallahı var neresinden anladı bakıyom herzamanki gibi
ben geldim canlarım ama çok kalamıycam.. Misafirim var yatılı, haftasonu da bende kalacak... Pazar günü gelirim inş, merak etmeyin diye yazayım dedim... Adet öncesi sancılar devam etmektee, yarın da batım... öpüyorum hepiniziii, kendinize iyi bakın
ben geldim canlarım ama çok kalamıycam.. Misafirim var yatılı, haftasonu da bende kalacak... Pazar günü gelirim inş, merak etmeyin diye yazayım dedim... Adet öncesi sancılar devam etmektee, yarın da batım... öpüyorum hepiniziii, kendinize iyi bakın
kizlar gelemedim bugun temizlik yatm 7.gunum diyeee..bastan sona kadar sonraaa yemek fasli bizim 16lik esas oglan connectimi aldi giremedim nete hepinizi cok ozledim canlarim mecdezeirimmmm arada gir ozletme kendini bitanm simdiden ozledik seni scorpionsummmmmmm inssss hamilesindir yaaaa sevinelim biraz dimi
ama meddcezirim yarin bi girsende durumunu haber versen keske :26::26::26::26:
merak ederiz cünkü sizinle valla bizde gün sayiyoruz
vallahi gun icerisinde diyprum ki acaba yazdilarmi hamis olduklarii oyle kendi kendime seviniyorummm guluyorum kendimeee cani gonulden istiyorummmmm tel kadayiflarim benimmmm antel fistigi balli cerezlerimmmmm
demek temizligi bitirdinondan sonra sadece calismalara odaklanacan habibtem
yaw bu esas oglandan calismaya firsat bulabilecekmisiniz
yaaa arada boluyor esim diyor isim var bir bakiyoruz kapidaaabende sinirleniyorummm tabiki herzamanki gibi...evlendigimizden beri oylee zirt pirty kapi calardi esim bir ara bagirdi kendilerinee cunku zivanadan ciktik yani :111::111:
linki gonderirmisin bitanemmm simdi kim ariyacak
yaw bu esas oglan tam dayaklikmis
bilmezmi herkesin isi gücü var alalallalal
calsin acmayin siz isinize bakin habibtembos verin calar calar gider:84::84::84::84:
al okuaynen ne yazdiysa aldim geldim
TubiLii
TubiLii isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya
Standart Tanıdığım,Tanımadığım Bütün Yaşıtlarıma ve Ablalarıma Teşekkür Ederim.:)
Sizleri uzaktan izleyip,deneyimlerinizle kendime yok çizdim.Kürlerinizi uyguladım.6 aydır hamile kalamıyordum.Bu ay soğan kürünü uyguladım ve eşimede keçi boynuzu kürünüzü :).Bugün kan verdim değerim 187 çıktı.Hamilesin ama pazartesi tekrar kan ver dediler.Bu haber beni çok memnun etti.Kendimde idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?