Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim yumurtlan düzenlimi yani gec yumurtlama ihtimali varmi

habibte alppinim neden avatar resmini degistirdin

önceki avatarin cok tatliydi

simdikini cok kisi kullaniyo ve hic sevmedim

ilk avatarin sanki hayalimizdeki sen gibiydi hareketli bi kiz cocuguydu ayni senin gibi:13:

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmm tatlimm degiisiklik olsun dedimmmmm tamam yarin yuklerim tekrardan diger pcmde kaldi resim habibtelerimmmmmmmmm [SUB][/SUB]

8scorpionsummm hosgeldinnn habibtemmmmmmm nasil gecti dogum gunu gecesiiii bu aradaaa adet olmadin ins

habibteler gecmisi hic okumadim varmi meddcezirden bi haber:26::26::26::26::26::26::26:

bekle tatlimmm simdi senin icin yukleyecemmmmmmmmm senimi kiracammmm yeruheeee scorpionsummm nasildi senliklerrrrr onemli olan esin sana ne aldiii

bence bisıkıntısı falan olmuştur canım acısı dasendençıkmıştır öyle düşün..içini serinlet..cnm yaa şimdi herkesin değişir yumoş çatlama zamanı mesela benim bazen 13. gün bazen 16. gün..ovu testi kullansan bilirdik ama inşallah barışırsınız da bu günü değerlendirirsiniz..çünkğ 3 gün ara olunca spoşlar da yavaşlıyo

kiz scorpionsum bize cevap ver önce ta gecmise niye cevap verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…