- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.621
kızlar bugün kırmızılar günümdü ama gelmediler inşallah gelmezler göhüslerime sızı giriyo1haftadır çok samcım vardı belim sürekli agrıyodu geçen ay 1gün geçmişti bu ay ne olur bilmem heycanla bekliyom dün tes yaptım bişey yok şimdilik sanki hamileyim bilmiyorum daha dogrusu bu ay çok umutluyum eşim keçi boynuzu vitamin iltıhap kurutucu kullandı bende kıloman kullandım ve incir havuç suyu içtim ve çokkk duaa ettim ondan heralde çok umutluym ya inşallah bu sefer olcak ALLAHın izniyle
ben geldimmmmmmm tatlimm degiisiklik olsun dedimmmmm tamam yarin yuklerim tekrardan diger pcmde kaldi resim habibtelerimmmmmmmmm[SUB][/SUB]
kızlarrrr şenlikler bitti vee geldimmmmm
bekle tatlimmm simdi senin icin yukleyecemmmmmmmmm senimi kiracammmm yeruheeee scorpionsummm nasildi senliklerrrrr onemli olan esin sana ne aldiii
canım doğum günümde çok ağlattı beni yani o kadar ince adam doğum günümde özür dilerim öküz gibi oldu, ama tabi öncesndede kavgalıydık onunda etkisi var, sonuçta hiiiiç istemiyorum, üzülüyorum yumurtama amasence geçmişmidir yumurlamam 29 günde bir oluıyorum 16. gün çok sınır beni riske atma akrebimmmmmm
bence bisıkıntısı falan olmuştur canım acısı dasendençıkmıştır öyle düşün..içini serinlet..cnm yaa şimdi herkesin değişir yumoş çatlama zamanı mesela benim bazen 13. gün bazen 16. gün..ovu testi kullansan bilirdik ama inşallah barışırsınız da bu günü değerlendirirsiniz..çünkğ 3 gün ara olunca spoşlar da yavaşlıyo
hoş sohbetler.nasılsınız ?
hos geldinevdemiydi partin scorpionsum
valla daha hos bi sohbet baslamadi bizim habibteler saatte bi cevap ancak yaziyo
hosgeldin canim benim
valla daha hos bi sohbet baslamadi bizim habibteler saatte bi cevap ancak yaziyo
hosgeldin canim benim
slm kizlarne yapiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?