Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yumurtalama zayif dedi doktor bu degerleri kardesime gonderecem kendi kadin dogumcuda asistan doktoru cok ilgileniyor benimle bakalim ne diyecekkkkkk kizlar yarin benim kinam var herkesi bekliyorum 1.senemizi dolduracaz 20.sinde ilk gece korkusu aklima geldi

anam şimdi gelsin diyemi dua etcez ya:26::26::26:çok zormuş kadın olmakgel kırmızı gel gel gel.....
ben ilk geceden hiç korkmadım çünkü olmadıbeceremedik
çıkıyorum yineeeeee.. öptüm hadeee

yine gelllllllllllllllll

tsk ederim hayalotummmm 20.sindeee ben biliyordum da iste korkulacak birsey yokmussss

nerdesinizz be kizlarrrrrr yasakhayalimmmmm lorrrimmmm scorpionsummmmmmmmm hayalotummmmmmm nerdesiniz yahuuuuuu

kızlar bugün kırmızılar günümdü ama gelmediler inşallah gelmezler göhüslerime sızı giriyo1haftadır çok samcım vardı belim sürekli agrıyodu geçen ay 1gün geçmişti bu ay ne olur bilmem heycanla bekliyom dün tes yaptım bişey yok şimdilik sanki hamileyim bilmiyorum daha dogrusu bu ay çok umutluyum eşim keçi boynuzu vitamin iltıhap kurutucu kullandı bende kıloman kullandım ve incir havuç suyu içtim ve çokkk duaa ettim ondan heralde çok umutluym ya inşallah bu sefer olcak ALLAHın izniyle

ayyy canim benuimmmm ins hamilesindirrrrr ama kafana cok takmaaaa belirtileri bat gunun ne zaman

iki gündür benimde kahverengi akıntılarım oluyorrrrrrrrrrr...ne oluyorrrr??? bat'ım gecikti ama her an adet gelecekmiş gibii

iki gündür benimde kahverengi akıntılarım oluyorrrrrrrrrrr...ne oluyorrrr??? bat'ım gecikti ama her an adet gelecekmiş gibii

selamlar naıslsınız ben geldim

Rumeysagul... kahverengi akıntıya çok takılma..
yani normalde adet olacağın zaman, vajina kısmı hafiften ıslak gibi olur ya, ozmn adet olursun
yok öle değilse, vajina kısmında kuruluk, hani bi sıkılık hissediyorsan hamilesin oluyomus
bunu da geçen ay öğrendimm.. ve gerçekten de doğru geliyor bana

nerdesinizz be kizlarrrrrr yasakhayalimmmmm lorrrimmmm scorpionsummmmmmmmm hayalotummmmmmm nerdesiniz yahuuuuuu

yeruhem gezmelere gitmistimiyice gezdim bugün hem ev gezisi hem disari gezisi yaptim

ben baska habibtelere gittim baska habibtelerde yarin öglen bana gelecekler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…