Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım doğum günümde çok ağlattı beni yani o kadar ince adam doğum günümde özür dilerim öküz gibi oldu, ama tabi öncesndede kavgalıydık onunda etkisi var, sonuçta hiiiiç istemiyorum, üzülüyorum yumurtama amasence geçmişmidir yumurlamam 29 günde bir oluıyorum 16. gün çok sınır beni riske atma akrebimmmmmm

çok saol bıtanem özledim senide göremedimkorkma rahim fılmınden panik yokgeçmiş doğum günün kutlu olsun bıtanem nice mutlu senelere
Tesekkür ederim hayalotummmayrıcaaa ehliyeti kapmışsınnnn bizi nereler götürücen bakimmmm:129::129:
valla loorimmi sahilebide kaçakhayallle alamanya turu yapcazsenle parise kadar yolumuz var canımsen yeterki iste

sen gir o rıske cankuş zaten barışcanız en azından yumurtacıkları değerlendir sonra yıne mazeret bulur kusersın ozaman surundurursun

canım bnim süpersin yaaa, kadın olmak böyle bişi çok haklısın, hemen arkasından bi bahane bulurum ben anne olmak için değer

Son düzenleme:
iyiyim bitanem süperim hatta
sen nasılsın
aa hayalimde burdaymış

ayyyy senin super olmani yiyim bennn her zaman boyle ol bitanemmmmmm bittimi ev isi hadi gule gule otur evinde huzr ve mutluluk dolsun minik yuvan bebislerle dolar ins aminnnnn:26::26:

ayy aklım burda vallaaai her fırsatta geliyorummm
Yine fırsat bulunca bi bakeeyim dedimm napıosunuz canlarımmmmm

ayyyy senin super olmani yiyim bennn her zaman boyle ol bitanemmmmmm bittimi ev isi hadi gule gule otur evinde huzr ve mutluluk dolsun minik yuvan bebislerle dolar ins aminnnnn:26::26:

saol bıtanem hepimizinşallah meleklerimizle oturalım evlerımızdehatta peşlerinde dolaşmaktan oturamayalım
ev işi bitmedi bitanem bu seferde üst kattan bana su geliyo yapılan butun fayansalar geri söküldü aslında oyuzde canım sıkkın ama napalım oldu bıkere allahtan dolaplar gelmemıstı daha

ayy aklım burda vallaaai her fırsatta geliyorummm
Yine fırsat bulunca bi bakeeyim dedimm napıosunuz canlarımmmmm

hosgeldinn yeruheeee ben doktordan geldim degerlerimi yazayim size sizde bir bakin
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 doktor yumurtlama olmadigini soyledi 21.gunu bol su icsin gelsin yumurtlama olup olmadigina mi bakacak misirli kadin anlamadim gitti esim konustu kendisiyleee aywaa aywaa

slm alpincim ne yapiyon nasil gidiyo

nasıl yani bu aymı yumurtlaman yokmuş yoksa hiçmi olmuyomuş:26::26:ben anlamadım ya:44:

meddcezirimmmm
hoşgeldin bitanem

hoşbulduk canlarımmmmmmmmm
kırmızılarım hala gelmedi, nerde kaldılar yaaa bu kez de gelmedi diye tedirgin oluyorum

ya ne olacak bizim bu halimiz kırmızılar gelse de olmuyoooo gelmese deee:44:

Alphinim bebişim değerlerden çok anlamıyorum ki beeennnn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…