- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.581
Hoşgeldin yelizim.teşekkür ederim bende senin geçmiş doğum günün kutluyorumakrepim benimm
Cnm ya erkekler bazen tuhaf oluyo düşüncesiz oluyo biliyorsun.ben derim ki bebiş hatrına barış ve bu günü değerlendirin.hem kavgaların sonrası barışmak daha keyifli oluyo
Rahim filminden gerilme sadece yer araştır yeni makineler olsun tatlım
çok saol bıtanem özledim senide göremedimkızlaaaar ben geldimmm, öncelikle scorpionsumun doğum gününü kutluyorummmm, haylotumun ehliyetini alkışlıyorummmm, ve med cezerime kımızıların gelmemesini diliyorum, yasak hayal ve loori nerelerdeee, neler yaptılarrr???sıra bendeki haberlere, b hafta yumurtlama günümdü bugun 16. günüm, fakat biz kavgalıyız, 15inde doğum günüm vardı çok ağlattı beni fena kavga ettik, şimdi ise bilmiyom barışsammı ne yapsam, hain kocaya o kadar yalvardım doğum günümde yemeğe götür diye hiiiççç oralı bile olmadı, bide tabi çikolata kistlerimde sirimi bozuyo, rhim filmi olayı fian gerildim. ay çokkonuştuummmm özlemişim sizizzzz
valla loorimmi sahileTesekkür ederim hayalotummmayrıcaaa ehliyeti kapmışsınnnn bizi nereler götürücen bakimmmm:129::129:
canım doğum günümde çok ağlattı beni yani o kadar ince adam doğum günümde özür dilerim öküz gibi oldu, ama tabi öncesndede kavgalıydık onunda etkisi var, sonuçta hiiiiç istemiyorum, üzülüyorum yumurtama amasence geçmişmidir yumurlamam 29 günde bir oluıyorum 16. gün çok sınır beni riske atma akrebimmmmmm
hayırlı olsun bitanem ehliyetinnnnnngelemiyorum bu araaa, yarın döncem inş aranızaaaa
öpüyorummm
çok saol bıtanem özledim senide göremedimkorkma rahim fılmınden panik yok geçmiş doğum günün kutlu olsun bıtanem nice mutlu senelere
valla loorimmi sahilebide kaçakhayallle alamanya turu yapcaz senle parise kadar yolumuz var canım sen yeterki iste
sen gir o rıske cankuşzaten barışcanız en azından yumurtacıkları değerlendir sonra yıne mazeret bulur kusersın ozaman surundurursun
canım bnim süpersin yaaa, kadın olmak böyle bişi çok haklısın, hemen arkasından bi bahane bulurum benanne olmak için değer
rumaysagul hosgeldin canim nasilsinnnn
ben geldim hayalotummmmmm nasilsin bitanemmmmmmmm
iyiyim bitanem süperim hatta
sen nasılsın
aa hayalimde burdaymış
ayyyy senin super olmani yiyim bennn her zaman boyle ol bitanemmmmmm bittimi ev isi hadi gule gule otur evinde huzr ve mutluluk dolsun minik yuvan bebislerle dolar ins aminnnnn:26::26:
ayy aklım burda vallaaai her fırsatta geliyorummm
Yine fırsat bulunca bi bakeeyim dedimmnapıosunuz canlarımmmmm
ayy aklım burda vallaaai her fırsatta geliyorummm
Yine fırsat bulunca bi bakeeyim dedimmnapıosunuz canlarımmmmm
hosgeldinn yeruheeee ben doktordan geldim degerlerimi yazayim size sizde bir bakin
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 doktor yumurtlama olmadigini soyledi 21.gunu bol su icsin gelsin yumurtlama olup olmadigina mi bakacak misirli kadin anlamadim gitti esim konustu kendisiyleee aywaa aywaa
meddcezirimmmm
hoşgeldin bitanem
hosgeldinn yeruheeee ben doktordan geldim degerlerimi yazayim size sizde bir bakin
TSH:1.9 doktor yumurtlama olmadigini soyledi 21.gunu bol su icsin gelsin yumurtlama olup olmadigina mi bakacak misirli kadin anlamadim gitti esim konustu kendisiyleee aywaa aywaa
canim nerdesin sen ya cok dan dir görunmuyon
meddcezirimmmm
hoşgeldin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?