Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doktor 21 kasimda gel dedi bol su ic sanirim yumurtalarima bakacakk hersey iyi dedi catlatma ignesi vurulmayi dusunuyorummm habibteeee...e-beyza sen yaptinmi bu kuru hamile kaldinmi peki yarin incir kurune basliyacam kizlar:2::2::2::2:

Tabiki yaptım, oğlumu uyuttum şimdi sizle yazışıyorum.

e-beyza allah bagislasin kac aylik ya da kac yasinda nasil yaptin kuru ne zaman ictin bana anlatsana ablaaaayasakhayalimmmmmm nerelerdeydin bugun donmadinmi alamanyada

e-beyza allah bagislasin kac aylik ya da kac yasinda nasil yaptin kuru ne zaman ictin bana anlatsana ablaaaayasakhayalimmmmmm nerelerdeydin bugun donmadinmi alamanyada

habibtem donmazmiyim yaw -2 DERECEama yinede gezdim iste

tabi sen sicaktasin valla kanimiz donmazsa iyidir yeruhem

Son düzenleme:
ayyy kiyamamam kocan isitsin seni soyle kendisineee gezmek guzeldir dimi alamanyadahabibtem iyi ettin gez dolas gununu gun ettttyarin baslayiacam ins olur tatliskolarimmmm

habibtem esas oglan napiyo bi sorun yok demi

kocan ne alacak sana yildönümünüzde

ayyy kiyamamam kocan isitsin seni soyle kendisineee gezmek guzeldir dimi alamanyadahabibtem iyi ettin gez dolas gununu gun ettttyarin baslayiacam ins olur tatliskolarimmmm

hemen baslama bi bak oku hangi gün yapiliyomus bilgi sahibi ol habibtem...

yarinda bana misafir gelecek yarin erkenden kalkip biseyler yapmaliym..yanimda olsaydin sen yapardin ne güzel

Son düzenleme:
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

Canim Allah kolaylik versin. öyle bir sürec kesin kolay degildir. Rabbim daima hayirlisini verir sakin moralini bozma. Moral motivasiyon cok önemli. Ben eminim bebis :) dogru zamani bekliyo.
Ve sende Cocuk sahibi olucaksin. Rabbim yardimcin olsun.

benim esas oglan gidip geliyor sakalasiyor ama ben bazen sakayla karisik bazi seyler diyorum cildiriyo ama belli etmiyorrr....kocam birsey alacagini sanmiyorummm oyle incelikleri nisanliyken oldu...zaten almazsa ben bilirim ne yapacagimi...laylaaa tatlim biraz genis ol sikma canini simdi senin yapigin hersey gozlerine batar...sen kotu olma onlari hakli cikarma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…