Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nerdesiniz ayolll..ben sabah 08:30 da kalktım..kahvaltımızı yaptık..ikinci makine çamaşırım yıkanıyoayy eşimle kahve keyfi bilem yaptık siz halaaaa yoksunuz ortadaa
askeri iştima yapcam artık hafta sonları sizeee

Hu huuuu kimse yokmu scorpionsum loori burada

Kogussss kalllkkkk

Yok anacim bunlarin kalkacagi yok

Ne kadar cook konusmussunuz yaa oku Allah oku canim cikti scorpionsum annenin iyi olmasina sevindim Bizim dogum gunude yarin

Hu huuuu kimse yokmu scorpionsum loori burada

Kogussss kalllkkkk

Yok anacim bunlarin kalkacagi yok

Ne kadar cook konusmussunuz yaa oku Allah oku canim cikti scorpionsum annenin iyi olmasina sevindim Bizim dogum gunude yarin

looriii selammmm
anacım tembel bunlar tembellllllll
ne bilim herkes yumoşlarda mı kocişleriyle mi ne iş anlamadım
teşekkürler canım ıyı annişim
şimdiden kutlu olsun canımmm

looriii selammmm
anacım tembel bunlar tembellllllll
ne bilim herkes yumoşlarda mı kocişleriyle mi ne iş anlamadım
teşekkürler canım ıyı annişim
şimdiden kutlu olsun canımmm

Olur mu olur valla bu kizlari biliyosun havada karada

Sagol canimm esimin dogum gunu bakalim iste ama benim hala bitmedi su kirmizilar normalde 4. yada 5.gunde biterdi 4.gunde cok az az gelmeye baslardi simdi 6.gun devam ediyo az ama devam yani :26:

habibteler derdiniz ne pazar günü bari yatin öglene kadar

bende bu gün erken kalktim habibte misafirler gelecek diye biseyler yaptim

yoksa yatardim

Son düzenleme:
hele kahvalti icin erkenden hic kalkmam hic sevmiyorum kahvalti yapmayi....

benimkide alisti artik

babalık sevinci tadacağı yaşı olsun inşallah canımmm...bazen benimde uzar.mevsimsel de oluyo..kür falan yaptıysan da olurrrr.

habibteler derdiniz ne pazar günü bari yatin öglene kadar

bende bu gün erken kalktim habibte misafirler gelecek diye biseyler yaptim

yoksa yatardim

kız biz haftasonları 08:30 da ayaktayızzzzdün gece 02:00 de yatmamıza rağmennnn..benim eşim çok sistemlidir anacım..gün bitiyo der öğlende

kız biz haftasonları 08:30 da ayaktayızzzzdün gece 02:00 de yatmamıza rağmennnn..benim eşim çok sistemlidir anacım..gün bitiyo der öğlende

yaw biterse bitsin alalala yatin iste

sen yat o kalksin yapmayin su adamlarin dediklerini...

bana öyle dese sen kalk ben yatacam derim

yaw biterse bitsin alalala yatin iste

sen yat o kalksin yapmayin su adamlarin dediklerini...

bana öyle dese sen kalk ben yatacam derim

aynen yasakhayal bende oyleyim beni hic bi kuvvet kaldiramaz sabahlari cok fena olurum o mahmurluk bende uzun sure devam eder afyonum cook gec patlar evde olu gibi dolasirim

aynen yasakhayal bende oyleyim beni hic bi kuvvet kaldiramaz sabahlari cok fena olurum o mahmurluk bende uzun sure devam eder afyonum cook gec patlar evde olu gibi dolasirim

ahhh ahhhh.ev hanım olduğunuz nasıl da belliiiiii
bebek olsun da görücem siziii uyursunuz öyle öğlene kadarrr..çocuk çatlar ayollllllllll
ben zaten hersabah 07:10 da kalkıyorum alışkınımmmmmm

loorim sen tam benliksin bak güzelim keyfine öyle erkege göre hareket etsek ooooooooo

yaw ben feministim galiba biraz

bebek olsun da görücem siziii uyursunuz öyle öğlene kadarrr..çocuk çatlar ayollllllllll

Kizzz o saatte kalkiyosun da ne yapiyosun yok anacim asla kalkamam cocuk ta uyanirsa biz onuda uyuturuz bi sekilde ne isi var yatsin uyusun

böyle oluyo iste scorpionsum kabul eden böyle edecek kimseye göre kendimi degistirmem o degissin

iste bizim amacimizda o bebek olana kadar uykunun tadini tam alalim diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…