Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi ediyosun gereken yerde sok lafi habibtemnisanlisi tr arabistandami bu esas oglanin...

Son düzenleme:
iyi olursa iyi olurum kotu olursa aynisini yapmam susarimm kendi anlarsaaaa...tatlimmm birazdan cikarim bende seni bekledim tum gun gelirsin diye bekledim habibtemiiii

yok tatlimmmm onlar turkiyedelerrrr ben ve kaynimin ikisi burdayizzzz...babam abimde arabistanda basla sehirdelerrr///aramizda 3 saat var babamla///

iyi olursa iyi olurum kotu olursa aynisini yapmam susarimm kendi anlarsaaaa...tatlimmm birazdan cikarim bende seni bekledim tum gun gelirsin diye bekledim habibtemiiii

habibtem aslinda öglen yazmistim beni merak etme diye bitanem

bak yinede görüstük yeruhem

yok tatlimmmm onlar turkiyedelerrrr ben ve kaynimin ikisi burdayizzzz...babam abimde arabistanda basla sehirdelerrr///aramizda 3 saat var babamla///

habibtem ne güzel yalniz degilmisinki babanla abin yakinmis sana bak bu habere cok sevindim yeruhem

sagol bitanemmmm gormedimmm hayatimmm lorrimden girmedi pek kimsecikler yoktuuu neyse kizlarrrr benim calismam biraz bizim herifle olgileneyimm bana acaip bakiyorrr

yarin gorusurzzz habibtelerimmmm iyi gecelerrr iyi uykularrr optum sizi seviyorum sizi sizi muckladimmm sizi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…