- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.701
yok canim zaten fazla takmiyorum kafayaev almayi düsünüyoruz belki yaza kadar cikarim kendi evime
benim esas oglan gidip geliyor sakalasiyor ama ben bazen sakayla karisik bazi seyler diyorum cildiriyo ama belli etmiyorrr....kocam birsey alacagini sanmiyorummm oyle incelikleri nisanliyken oldu...zaten almazsa ben bilirim ne yapacagimi...laylaaa tatlim biraz genis ol sikma canini simdi senin yapigin hersey gozlerine batar...sen kotu olma onlari hakli cikarma sakin
turkiyede canimmmmm burada olsa yanimiza gelmezdi belkide
iste bu haber cok güzelrabbim sana insallah bide bebis nasip eder
ayyy coook güzel olurdu valla
iyi olursa iyi olurum kotu olursa aynisini yapmam susarimm kendi anlarsaaaa...tatlimmm birazdan cikarim bende seni bekledim tum gun gelirsin diye bekledim habibtemiiii
olmuyacak diye bisey yok laylalminsallah hersey bi düzene girer esinde istedigin gibi olur oh negüzel bide bebis
yok tatlimmmm onlar turkiyedelerrrr ben ve kaynimin ikisi burdayizzzz...babam abimde arabistanda basla sehirdelerrr///aramizda 3 saat var babamla///
yok allaha sükür esim yavas yavas düzeliyo akilli olmus yani
dahada olur laylam daha yolun basindasinizbulmus senin gibi güzel ve hamarat bi kizi daha ne istiyoki tabiki yola gelecek
sagol bitanemmmm gormedimmm hayatimmm lorrimden girmedi pek kimsecikler yoktuuu neyse kizlarrrr benim calismam biraz bizim herifle olgileneyimm bana acaip bakiyorrr
yarin gorusurzzz habibtelerimmmm iyi gecelerrr iyi uykularrr optum sizi seviyorum sizi sizi muckladimmm sizi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?