- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.741
loorim sen tam benliksin bak güzelim keyfine öyle erkege göre hareket etsek ooooooooo
yaw ben feministim galiba biraz
ohhhh masallah sanabizde gelelim mi scorpionsumla
Al benden de o kadar bende de var biraz hep onun dedigi olmaz valla birazda cikaricaksin masalari
böyle oluyo iste scorpionsum kabul eden böyle edecek kimseye göre kendimi degistirmem o degissin
iste bizim amacimizda o bebek olana kadar uykunun tadini tam alalim diyoruz
saol keske yakinimda olsaniz
Kizzz o saatte kalkiyosun da ne yapiyosun yok anacim asla kalkamam cocuk ta uyanirsa biz onuda uyuturuz bi sekildene isi var yatsin uyusun
valla erkek bunlar bunlarin her dedigini yaparsan seni kafeste biliyolar o yuzden arada sozunu dinlettiriceksin o bana kalk dicek te ben kalkcam nerdeeeee
Dunya dumduz degil anacimm herkes birbirini dinlemeli erkegin ne farki var ki bizden
aynen yasakhayalim bende oyleyim kimse icin kendimi degistiremem o beni boyle kabul etti bunu razi olsun
yaw lorim sen niye uzaktasn
tam benim kafamdansin
sorma yasakhayalim ya sende tam benim kafamdasin
Senin burcun neydi
ben baligim subatin sonunda dogdum ya sen
valla erkek bunlar bunlarin her dedigini yaparsan seni kafeste biliyolar o yuzden arada sozunu dinlettiriceksin o bana kalk dicek te ben kalkcam nerdeeeee
Dunya dumduz degil anacimm herkes birbirini dinlemeli erkegin ne farki var ki bizden
Dogru ya unutmustumBen oglagim anacim 8 ocata dogdum cok inatciyimdir dedigim dediktir tam erkeklerin ustesinden gelen bi burctur
kızz benim ki de kalk demez zatennnnamaa ben kalkıyom işteeee kıyamam kocişe
kızz benim ki de kalk demez zatennnnamaa ben kalkıyom işteeee kıyamam kocişe
demekki ben oglaklarla iyi anlasiyomusum ögrenmis oldum
loorim yaw baliklar inatci olmaz derler aam yaw bende cok inatciyim adim o yüzden inatci kecidir kücüklükten beri
acep yükselenimmi farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?