Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

böyle oluyo iste scorpionsum kabul eden böyle edecek kimseye göre kendimi degistirmem o degissin

iste bizim amacimizda o bebek olana kadar uykunun tadini tam alalim diyoruz

aynen yasakhayalim bende oyleyim kimse icin kendimi degistiremem o beni boyle kabul etti bunu razi olsun

Kizzz o saatte kalkiyosun da ne yapiyosun yok anacim asla kalkamam cocuk ta uyanirsa biz onuda uyuturuz bi sekilde ne isi var yatsin uyusun

kiz loorim geldigin iyi oldu gülmüyodum iki gündür güldürdün beni

doru bebegin ne isi var o saatte yatsin uyusun alalalalala

Son düzenleme:
valla erkek bunlar bunlarin her dedigini yaparsan seni kafeste biliyolar o yuzden arada sozunu dinlettiriceksin o bana kalk dicek te ben kalkcam nerdeeeee

Dunya dumduz degil anacimm herkes birbirini dinlemeli erkegin ne farki var ki bizden

yaw lorim sen niye uzaktasn

tam benim kafamdansin

valla erkek bunlar bunlarin her dedigini yaparsan seni kafeste biliyolar o yuzden arada sozunu dinlettiriceksin o bana kalk dicek te ben kalkcam nerdeeeee

Dunya dumduz degil anacimm herkes birbirini dinlemeli erkegin ne farki var ki bizden

kızz benim ki de kalk demez zatennnnamaa ben kalkıyom işteeee kıyamam kocişe

Dogru ya unutmustum Ben oglagim anacim 8 ocata dogdum cok inatciyimdir dedigim dediktir tam erkeklerin ustesinden gelen bi burctur

demekki ben oglaklarla iyi anlasiyomusum ögrenmis oldum

loorim yaw baliklar inatci olmaz derler aam yaw bende cok inatciyim adim o yüzden inatci kecidir kücüklükten beri

acep yükselenimmi farkli

demekki ben oglaklarla iyi anlasiyomusum ögrenmis oldum

loorim yaw baliklar inatci olmaz derler aam yaw bende cok inatciyim adim o yüzden inatci kecidir kücüklükten beri

acep yükselenimmi farkli

yukselenin farkli olabilir yasakhayalimm Duygusal olurlar hisleri kuvvetlidir soylemesi ayip benim de kuvvetlidir

scorpionsum benimkide akrep yaww ama cok iyiler akrepler ben o konuda memnunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…