- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.961
bizimmm hic mesajimizzz olmadi dimi loriiimmmmmkucukkk emrah gibi caresiz masumm acilarinnn cocguyuzzzz
lorimmmmmmm yeruheeeee gormedimmmmmm amaaaaa ben alingan degilim ki yazsanda yazmasandaaa sen benimmm canimsin
medcezirimmmmmm islaklik veya kuruluk varmi sendeeeee
hayalimmm4141 hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn habibteeee
yasakhayalimmmmm bana mesaj gelmedi
Cnm sanırım senin önce pko dan dolayı gecikmelerin tedavi ediliyor.yumurta takibi tahlil vs yapıldımı.klo yu yumurtaları geliştirmek için doktor gerek görürse veriyor. Bir arkadaşım kullanmıştı çünkü
Hosbulduk canlarım) gecmise biraz bakıyordum sanırım hamis haberimiz yok ama eli kulağında Allah'ın izniyle )
evet canım pco yüzünden 1 yıl bi tedavi edelim dedi.. ama horman ve dopler dışında bi tahlil yapılmadı. yarın öğlen doktora gidicem bakalım nasıl bi tedavi başlatıcak....
umarım banada yumurta çatlatıcı yada oluşturucu bi ilaç verir artık...
lorimmmmmmm yeruheeeee gormedimmmmmm amaaaaa ben alingan degilim ki yazsanda yazmasandaaa sen benimmm canimsin
medcezirimmmmmm islaklik veya kuruluk varmi sendeeeee
hayalimmm4141 hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn habibteeee
scorpionsumm kaç yaşındasın bebeğimmm
bitanemmm ıslaklık baya var... Hep adet oldum sanıyorum ama gidip bakıyorum ama bişey yok
meddcezirim baya islaklik varsa bu sadece hamilelikte oluyo
baska idrar testin varmi evde bide yarin ilk idrarla yapsan keske:26::26::26::26::26:
ayy kız.
çok içten söyledin hissettim.
e olsun gayrı inşallah..seninde olsun benimde olsun herkesin olsun.doğurdukça doğuralım.
oooh sefamız olsun
Dün itibariyle 32 bitti şekerimm
Hosbulduk canlarım) gecmise biraz bakıyordum sanırım hamis haberimiz yok ama eli kulağında Allah'ın izniyle )
hmmmm Rabbim hayırlı ömürler hayırlı evlatlar versin bitaneeemmmmmmmmm
Amin cnmm genciz daha çok şükürrr
Medcezirim hafta sonu is güç ütü derken hic bakamadım birde kocisim bu hafta akşamları evde) ona ilgi gösteriyorum
cok hoş buldum sayenizde sekerimiyiyim bitanem süperim hatta
sen nasılsın
aa hayalimde burdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?